2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu. Doğum yaptım inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz allaha emanet
Başın sağolsun canım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin sana Bu acıları en kısa sürede unutup hamileyim diye bizimle paylaşırsın umarım

Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu. Doğum yaptım inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz allaha emanet
Ayy çok üzüldüm demmeki hepimizde tehlike hala devam ediyor Allah sabır versin canım benim rabbim tekrardan doldursun kucagını

basin saolsun Cok üzüldüm. Allah’ın izniyle en uygun vakitte sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarm ne desem bos simdi. Sabır diliyorum. Lutfen kendini cok yıpratma olur mu

Rabbim önce sağlık, sonra da sabır versin arkadaşım.. ne desek boş... biliyorum au anda üzgünsün ama benzer haftalarda olduğumuz icin bizler de bu haberlerle çok üzülüyoruz, ve eminim merak ediyoruz. Bunu nasıl anladın canim, herhangi bi belirti var mıydı? Nasıl oldu?

Kızlar kendimi korkutmamaya çalışıyorum ama birsey sorucam az önce gömlek asmaya çalışırken dolaba çok uzandım bir ağrım yok ama karnımda bir ağırlık hissettim birsey olur mu yada olmasının belirtisi nedir

Uzanmak rahim kaslarını geriyor canım bir şey olmamıştır ama eskiler hep yukarı uzanmayın der :)

Ben sürekli kızımı taşıyorum, koşturuyoruz filan ya da bazen karnıma atlıyor, kasıklarım ya da karnımın altı ağrıyor her zaman. İnşallah çok sorun olmaz.

Yapmamak lazim Bende tabak almaya uzandım regl sancim var hast yattım 2 kez kanamam oldu ama unutuyorum bazen lambur lumbur oluyorum. Dikkat edelim canım

Yarın tetenoz asim var sağlık ocağına sorayim çünkü halen fil ayağı gibi..Yumurtayı bile zor olsa da tuzsuz yemeye çalışıyorum bi peynir ki bence o yaptı aşırı tuketiyorum hep tüketirdim hatta kızlar benim 20 lik disim aynı yerde 2 kez cıktı ilkinde çektirdim 2 yıl sonra falan yine cıktı sanırım fazla kalsiyumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…