Evde küçük bir çocuk olunca çok dikkatsizce davrsndbiliyorım dikkat etmek lazım sonra vicdan azabı acaba bir şey mi oldu diyeYapmamak lazim Bende tabak almaya uzandım regl sancim var hast yattım 2 kez kanamam oldu ama unutuyorum bazen lambur lumbur oluyorum. Dikkat edelim canım
Tansiyon 11-8veya 12-7 civarı oluyor nabız genelde 110 üstü 125 gördüğüm oldu kendi doktorum ve dahiliye tansiyon normalse nabız tehlike değil dedi.Canim idrar a baktı dahiliye doktoru ama protein le ilgili bisey demedi böbreklerin de iyi dedi protein ne diye bakılıyor bo sonuçlarıma bakayimCanım tansiyon kontrol et sürekli ve idearda proteine baktır sürekli ayak şişmesi çok kötü oluyor zamanında yaşadım
Canım protein negatif yazıyor bu mudurCanım tansiyon kontrol et sürekli ve idearda proteine baktır sürekli ayak şişmesi çok kötü oluyor zamanında yaşadım
Aynı durum bende de var ikide bir gelip karnıma bişey fırlatıyor yada kendi çıkıyor atlıyor bazen de vuruyor.. bende çok korkuyorum inşallah bişey olmaz ama diğeri de daha çok küçük hareketlerini öngöremiyoruz genelde bir anda oluyor herşeyBen sürekli kızımı taşıyorum, koşturuyoruz filan ya da bazen karnıma atlıyor, kasıklarım ya da karnımın altı ağrıyor her zaman. İnşallah çok sorun olmaz.
Evet canım negatif ise iyi pozitif olmaya başlarsa ödem vs tansiyon yükseliylr dönüşü olmayan yola giriliyor maalesef Allah kimseye vermesinCanım protein negatif yazıyor bu mudur
Nasıl olayım cnm çok üzgünüm ama rabbim veriyor bir türlü sabrını. Bir kızım var hamd olsunÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim kalbine sabir ferahlık versin nasılsın şimdi senin sağlığın sıhhatin nasıl normal doğum la mi doğurdun
Inşallah en kisa zamanda yine versin rabbim baska evladın varmıydı
Allah razı olsun canım inşallahCanım Allah sana sabır versin hepiniz karnımızdaki yavrular Allah a emanet ben hep ilk 3 aydan korkardım demek ki bu aylarda da oluyor çok üzüldüm inşallah en kısa sürede iyileşip tekrardan aramıza katılırsın tekrar Allah sabır versin başın sağolsun
Aynen, aynı durumlar bizde de var. Bir şey demiyorum kıskanır üzülür filan diye. Bir şey olmaz inşallah ya :)Aynı durum bende de var ikide bir gelip karnıma bişey fırlatıyor yada kendi çıkıyor atlıyor bazen de vuruyor.. bende çok korkuyorum inşallah bişey olmaz ama diğeri de daha çok küçük hareketlerini öngöremiyoruz genelde bir anda oluyor herşey
Allah razı olsun canım inşallah şuan ara vermek istiyorum sanırım kendimi toparlamam az zamanımı alacak. Belki seneye nasip olurBaşın sağolsun canım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin sanaBu acıları en kısa sürede unutup hamileyim diye bizimle paylaşırsın umarım
Allah razı olsun canımBasın saolsun canım Allah sabır versin
çok üzüldüm. allah sabır versın canımmAllah razı olsun canım inşallah şuan ara vermek istiyorum sanırım kendimi toparlamam az zamanımı alacak. Belki seneye nasip olur
Rabbim sana ve kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım.Çok kişi yazmış sanırım hepinize tek tek cevap veremeyeceğim lütfen yanlış anlamayın kızmayın. Hiç bir belirtim yoktu arada yavrumu hissediyordum hafif. Randevum vardı normal orda öğrendik. Sizi korkutmak endişeye sokmak için yazmadım. Lütfen korkmayın benim başıma geldi diye sizede gelecek diye birşey yok. Buda benim imtihanım demekki. Bol bol dua edin yavrularınız için.
Çok üzüldüm canım çok zor bir durum ne desek boş Allah sabır versinMerhaba kızlar oğlumun kalbi durdu. Doğum yaptıminşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz allaha emanet
benim oğlum.premature doğmuştu bende hep 3 ay 3 6 ay almışım bimarhane yenidoğan vardı yavrum ibiş gibi dolaştı ortaliktaKızlar bir şey diyeceğim tamam çocuklar hemen büyüyor, büyük de alıyoruz kıyafetleri ama çok da üstünden döküle döküle giydşrmeyin benim gibiBir kaç fit kıyafeti olsun bebelerin, daha şık gözüküyor. Çabuk büyüyor diye hep büyük almıştım ilkinde. Hep büyük büyük giydirdim Görümcem benden sonra doğurdu. Baktım o hep üstüne göre giydiriyor. Daha güzel duruyordu giysirdikleri.
1 kızım 1 oğlum var benimde. Oğlan gibi hissediyorum bilemiyorum tabi ama. Sağlıklı olsunlarda ya gerisi önemli degilmerhaba kaçıncı haftadasınız, banada 14. haftanın sonalrina doğru kız dedi kesin değil dedi.bir sonraki hafta gittiğimde ben buna nasıl kız demisim bariz erkek dedi kesinmi dedim bu sefer yine kesin diyemem şimdilik görebildiğim.kadariyla dedi.benim bir oğlum var kızım olmasını isterdim.kiz diyince çok sevinmiştim ama şimdi cinsiyetini ogreneyimde neyse ne modundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?