2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yapmamak lazim Bende tabak almaya uzandım regl sancim var hast yattım 2 kez kanamam oldu ama unutuyorum bazen lambur lumbur oluyorum. Dikkat edelim canım
Evde küçük bir çocuk olunca çok dikkatsizce davrsndbiliyorım dikkat etmek lazım sonra vicdan azabı acaba bir şey mi oldu diye

Canım tansiyon kontrol et sürekli ve idearda proteine baktır sürekli ayak şişmesi çok kötü oluyor zamanında yaşadım
Tansiyon 11-8veya 12-7 civarı oluyor nabız genelde 110 üstü 125 gördüğüm oldu kendi doktorum ve dahiliye tansiyon normalse nabız tehlike değil dedi.Canim idrar a baktı dahiliye doktoru ama protein le ilgili bisey demedi böbreklerin de iyi dedi protein ne diye bakılıyor bo sonuçlarıma bakayim

Ben sürekli kızımı taşıyorum, koşturuyoruz filan ya da bazen karnıma atlıyor, kasıklarım ya da karnımın altı ağrıyor her zaman. İnşallah çok sorun olmaz.
Aynı durum bende de var ikide bir gelip karnıma bişey fırlatıyor yada kendi çıkıyor atlıyor bazen de vuruyor.. bende çok korkuyorum inşallah bişey olmaz ama diğeri de daha çok küçük hareketlerini öngöremiyoruz genelde bir anda oluyor herşey

Nasıl olayım cnm çok üzgünüm ama rabbim veriyor bir türlü sabrını. Bir kızım var hamd olsun

Allah razı olsun canım inşallah

Aynen, aynı durumlar bizde de var. Bir şey demiyorum kıskanır üzülür filan diye. Bir şey olmaz inşallah ya :)

Çok kişi yazmış sanırım hepinize tek tek cevap veremeyeceğim lütfen yanlış anlamayın kızmayın. Hiç bir belirtim yoktu arada yavrumu hissediyordum hafif. Randevum vardı normal orda öğrendik. Sizi korkutmak endişeye sokmak için yazmadım. Lütfen korkmayın benim başıma geldi diye sizede gelecek diye birşey yok. Buda benim imtihanım demekki. Bol bol dua edin yavrularınız için.

Rabbim sana ve kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım.

merhaba kaçıncı haftadasınız, banada 14. haftanın sonalrina doğru kız dedi kesin değil dedi.bir sonraki hafta gittiğimde ben buna nasıl kız demisim bariz erkek dedi kesinmi dedim bu sefer yine kesin diyemem şimdilik görebildiğim.kadariyla dedi.benim bir oğlum var kızım olmasını isterdim.kiz diyince çok sevinmiştim ama şimdi cinsiyetini ogreneyimde neyse ne modundayim

benim oğlum.premature doğmuştu bende hep 3 ay 3 6 ay almışım bimarhane yenidoğan vardı yavrum ibiş gibi dolaştı ortaliktaama hepsini de eskitti her kuruşun hakkını verdi.simdiki bebeğime bende yenidoğan 0 3 ay 3 6 ay diye alicam

1 kızım 1 oğlum var benimde. Oğlan gibi hissediyorum bilemiyorum tabi ama. Sağlıklı olsunlarda ya gerisi önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…