2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
1 kızım 1 oğlum var benimde. Oğlan gibi hissediyorum bilemiyorum tabi ama. Sağlıklı olsunlarda ya gerisi önemli degil
evet en önemlisi o ama insan muallakta kalıyormuş ne oğlum diye sevebiliyorum karnımı ne kızım diyeen son erkek diyince birkaç parca kıyafette aldım bile.oglumda 13.hafta başlarında öğrenmiştim .

Seherr01 canım çok üzüldüm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun iyi ki bi kızın varmış, rabbim sağlıklı evlatlar vakti gelince nasip etsin inşallah.

evet en önemlisi o ama insan muallakta kalıyormuş ne oğlum diye sevebiliyorum karnımı ne kızım diyeen son erkek diyince birkaç parca kıyafette aldım bile.oglumda 13.hafta başlarında öğrenmiştim .
Benim 19 haftalık olacak daha öğrenemedim. Zormuş gercekden ya kiz diye düşünüyorum ama liza benzetiyorum dedi

Bizde öyleyiz kızım 3.5 yaşında kucaklamıyorum ama bazen yatağından ben indirmek zorunda kalıyorum baba evde olmayınca ne yapalım ona da kuramıyorum sonra vicdan azabı açaba birsey mi oldu diye Allah a emanetiz hepimiz

Günaydın kızçeleeeer herkes için güzel bir gün olur umarım Kızlar size de bir şey sorucam aranızda bunu dert eden kendine var mi ? Sola sağa sırt üstü yatma mevzusu... doktorum sola yatmaya çalış dedi fakat uyku esnasında insan kendinde olmuyorum malum bu sebeple bazen kendimi sırt üstü yatarken veya sağa yatarken buluyorum korkuyorum bebek oksijensiz kalır diye damara yük binerse kansız kalırsa diye uykular zindan oldu

Kuzum az önce doktor Kağan Kocatepe dinledim anne karnı büyük darbelere karşı bile dizayn edilmiş bebeğe kolay kolay bir şey olmazmış bir de , eğer düşük riski yoksa ani ağır kaldırmalar dışında ve çok sık kaldırmazsan yine bebeğe bir şey olmazmış içinizi rahat tutun

Merak etme o kadar etkilemez zaten uyanırsın, bende öyle oluyordu. Uyanıyordum kendilimden eğer yanlış yatarsam bi daralma geliyordu.

Biraz rahatladım Allah a emanetler ne diyeyim öyle hepimizin evlerinde hizmetçiler uşaklar yok hareket ediyoruz yapacak birsey yok sağol tatlım

Biraz rahatladım Allah a emanetler ne diyeyim öyle hepimizin evlerinde hizmetçiler uşaklar yok hareket ediyoruz yapacak birsey yok sağol tatlım
Sen hiç canını sıkma kuzum o sana öyle bir bağlı ki kolay kolay bırakmaz annesini

Sen hiç canını sıkma kuzum o sana öyle bir bağlı ki kolay kolay bırakmaz annesini
Sağlık personeliyim Temmuz 8 e kadar çalışıcam zaten işden dolayı huzursuzum birde evde böyle şeyler başıma gelince iyice motivasyonum düşüyor

Merhaba kızlar benim normalde dogum paketim vardı ama içinde detaylı ultrason muaynesi dahil degilmiş. Ankaradayım 20-21 gibi detaylıya gitmemi söyledi doktorum. Detaylı ultrason şartmı. Ankarada önereceginiz perinatolog varmı fiyatlar nasıl

Günaydın kızlar,
ya bu karnım 14ten sonra 16ya haftaya kdr fln çok büyüdü şimdi 2 haftadır hiçbir değişiklik yok gibi. Bebeğin hareketlerini zaten halen daha hissedemiyorum. En son 15+6yken kontrole gitmiştim bir daha 7 temmuzda gidicem o zamana kadar iki randevu arası 40 gün geçmiş olacak. Hiç bu kdr çok merak etmemiştim bebeğimi önceden de hep 3 4 hafta aralıklarla giderdim randevulara ama bu sefer bir telaş geldi sanki bebek büyümüyor gibi Allah korusun=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…