evet en önemlisi o ama insan muallakta kalıyormuş ne oğlum diye sevebiliyorum karnımı ne kızım diyeen son erkek diyince birkaç parca kıyafette aldım bile.oglumda 13.hafta başlarında öğrenmiştim .
evet en önemlisi o ama insan muallakta kalıyormuş ne oğlum diye sevebiliyorum karnımı ne kızım diyeen son erkek diyince birkaç parca kıyafette aldım bile.oglumda 13.hafta başlarında öğrenmiştim .
Aynı durum bende de var ikide bir gelip karnıma bişey fırlatıyor yada kendi çıkıyor atlıyor bazen de vuruyor.. bende çok korkuyorum inşallah bişey olmaz ama diğeri de daha çok küçük hareketlerini öngöremiyoruz genelde bir anda oluyor herşey
Bizde öyleyiz kızım 3.5 yaşında kucaklamıyorum ama bazen yatağından ben indirmek zorunda kalıyorum baba evde olmayınca ne yapalım ona da kuramıyorum sonra vicdan azabı açaba birsey mi oldu diye Allah a emanetiz hepimiz
Günaydın kızçeleeeer herkes için güzel bir gün olur umarım Kızlar size de bir şey sorucam aranızda bunu dert eden kendine var mi ? Sola sağa sırt üstü yatma mevzusu... doktorum sola yatmaya çalış dedi fakat uyku esnasında insan kendinde olmuyorum malum bu sebeple bazen kendimi sırt üstü yatarken veya sağa yatarken buluyorum korkuyorum bebek oksijensiz kalır diye damara yük binerse kansız kalırsa diye uykular zindan oldu
Bizde öyleyiz kızım 3.5 yaşında kucaklamıyorum ama bazen yatağından ben indirmek zorunda kalıyorum baba evde olmayınca ne yapalım ona da kuramıyorum sonra vicdan azabı açaba birsey mi oldu diye Allah a emanetiz hepimiz
Kuzum az önce doktor Kağan Kocatepe dinledim anne karnı büyük darbelere karşı bile dizayn edilmiş bebeğe kolay kolay bir şey olmazmış bir de , eğer düşük riski yoksa ani ağır kaldırmalar dışında ve çok sık kaldırmazsan yine bebeğe bir şey olmazmış içinizi rahat tutun
Günaydın kızçeleeeer herkes için güzel bir gün olur umarım ☀ Kızlar size de bir şey sorucam aranızda bunu dert eden kendine var mi ? Sola sağa sırt üstü yatma mevzusu... doktorum sola yatmaya çalış dedi fakat uyku esnasında insan kendinde olmuyorum malum bu sebeple bazen kendimi sırt üstü yatarken veya sağa yatarken buluyorum korkuyorum bebek oksijensiz kalır diye damara yük binerse kansız kalırsa diye uykular zindan oldu
Kuzum az önce doktor Kağan Kocatepe dinledim anne karnı büyük darbelere karşı bile dizayn edilmiş bebeğe kolay kolay bir şey olmazmış bir de , eğer düşük riski yoksa ani ağır kaldırmalar dışında ve çok sık kaldırmazsan yine bebeğe bir şey olmazmış içinizi rahat tutun
Merhaba kızlar benim normalde dogum paketim vardı ama içinde detaylı ultrason muaynesi dahil degilmiş. Ankaradayım 20-21 gibi detaylıya gitmemi söyledi doktorum. Detaylı ultrason şartmı. Ankarada önereceginiz perinatolog varmı fiyatlar nasıl
Günaydın kızlar,
ya bu karnım 14ten sonra 16ya haftaya kdr fln çok büyüdü şimdi 2 haftadır hiçbir değişiklik yok gibi. Bebeğin hareketlerini zaten halen daha hissedemiyorum. En son 15+6yken kontrole gitmiştim bir daha 7 temmuzda gidicem o zamana kadar iki randevu arası 40 gün geçmiş olacak. Hiç bu kdr çok merak etmemiştim bebeğimi önceden de hep 3 4 hafta aralıklarla giderdim randevulara ama bu sefer bir telaş geldi sanki bebek büyümüyor gibi Allah korusun=(