Valla yoruldum ya çok sıcak maskeyle bayılcaktım dışarda bugün akıllı oğlum 15de belli olmuştu bu yaramaz sıpa gizem peşinde trip atıyorum karnımdakine
PPelinimben
kuzum bişi olmamıştır Allahın izniyle. İçin rahat etsin istiyosan bi doktorunla görüş istersen. Bende bu aşı meredinden korkuyorum ya keşke doktorum olma dese. Benim kızda bugün hiç hareket etmiyor. Bende bir tırsıyorum ufaktan dün biraz fazla yürüdüm bişimi oldu diye triplerdeyim
Ben henuz hiç hissetmeye baslamadim bile. Geçen hafta doktor bir kaç haftaya hissedersin ama her gün değil demişti. Belki sizinki de öyledir. Bazen güçlü tekmeliyor dur bazen uyuyordur ya da güçlü hareket etmiyordur
Kızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri şiddetli migren ağrısı yaşıyorum aşı dan sonra hafif başımda ağrı başladı saçlarım nemliydi rüzgarda enseme vurunca gelirken kafamdaki ağırlığı hissettim birde şu maskeler sağlık ocağına gidiyorum diye 2 kat taktım nefes alıp verirken çok zorlandim. Akşam saatlerinde kusmaktan baş ağrısından vücut titremesinden kendimden geçtim. Gece boyu sürekli istifar ettim. Gece uyandığımda bebeğim açlıktan sanırım çok hareketsizdi.Sut ıctim biraz kipirdadi onu da Migdem almayınca yine istifar ettim. Sabah uyandigim da atmıyordu kahvaltı yaptım tatlı yedim yine atmiyor. Çok üzüldüm bebeğim için elim karnimda tepki vermesini bekliyorum. Aşı dan mi bu kadar kötü oldum yoksa sıcak ruzgar açlık mi etken oldu bilmiyorum. Aşı nin bende etkileri ateş yaptı ishal oldum kolda hafif şişlik buz aküsü koydum birde hafif ağırlık oldu kaldırırken. Inş sizlerde olmaz kızlar