2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende ankaradayımda hastane ve doktor olarak nereye gidiyorsunuz acaba?
Gazi üniversitesine gidiyorum dr um Prof dr Merih bayram çok memnunum kızımda da kendimi ona emanet etmiştim 2 düşükten sonradan tecrübesi ilaç gibi olmuştu

Bende var eşim kullanmama izin vermiyor dolap üstünde alamıyorum da eger doğru yerde bebeği aramazsan ötmüyor kızımda ay kalp atış duyamadan hadi acile dediğim için izin vermiyor
Aaa ne kadar güzel bence birinden yardım isteyerek indir dolabın üstünden .Sağlık ocağı da böyle birşey le baktı çok zor buldu Eşim bu kuruntunu giderecekse alalım diyor Bu sefer de bulamayınca hadi hastane diye tuttururum bende

benımde eşim o amaçla almıştı ama sanırım ben adamı yıldırmıştım ama napıım annae yuregı hareket etmeyınce bır korku oluyor

Canım ben de seninle aynı durumdayım çok takıldım bu sola yatma mevzusuna, Çünkü normal şartlarda hep yüzüstü yatan veya sağa doğru yatan biriyim. Soluma yatmaya bir türlü alışamamıştım hamile yastığı aldım, Bayağı rahat ettim tavsiye ederim

Böyle birşey alsam görmemişlikte tavan yapmış olur muyum
Ben de düşünmüştüm ama bir arkadaş almış burada yazdı hatta, her zaman kalbi bulamıyormuş, dolayısıyla bazı günler kalbi duyamadığında telaş etmeye başlamış stres olmuş. Ben de ondan çekinip almadım ama alırsan çok işe yarıyor dersen almaya hazırım hala

ben varım iki kuzum oluyor ikisinde de bişey hissetmedim
Kız için büyüyende kararlıydım ama erkek olunca kafam karştı dediğin gibi daha hareketliler kolay alıştırabilmişsin ozaman tk yatmaya ne güzel memnun olmana da sevndm
Canım kız erkek farketmiyor 2 yaşında kuzum canavar gibi düz duvara tırmanıyor şu sıralar

Kizlar iyi geceler,detayli ultrasyondan ciktim cok sukur 3 saat surdu...benim kiz gostermedi tatli yemege gonderdiler...bakildi sukur,Rabbim insallah saglikla dogurmayi nasip eder hepimize..
3 saatmiiii çok değilmi normalde ne kadar sürüyor acaba

günaydın kızlar. Tetanoz aşısı olanlar kervanına bende katıldım. Allahtan dün bütün işlerimi yapmıştım bugğn bütün gün yatarım artık
Geçmiş olsun canım muhtemelen bugün hafif ağırlık hissedersin ben dün geceden beri kolumu kipirdatamiyorum bütün bedenin oraya bağlıymış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…