2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bu arada ben çatlak önlemek için lierac kullanıyorum serum ve jelini sürüyorum gece. Gündüzleri kullanmak için de burt’s bee mama bee’nin yağını ve kremini almak istiyorum. Normalde kremi çok pahalı ama bugün buldum bir yerde krem 195 ml 139 TL, yağda 115 ml 192 TL ikisini birden alıp komple lieracı devre dısı bıraksam mı yoksa gündüz mama bee yağı kullanıp akşam lieracla mı devam etsem? Burt’s bee kullananlar vardı yanılmıyorsam tek basına yeterli mi sizce?

Bence bu çatlak işi genetik ne sürersen sür derinin yapısı ve genetikle alakali. Ben sadece lierac ve bebek yagı sürüyorum o da haftada 2 anca

Içim rahat etmediği için sağlık ocağına gittim ebe kalp atışını zor duydu cihazla alakalı dedi 23 den önce zor duyuluyormus.Eliyle bastırdı oynadı ebede hissedemedi neyseki kalp sesini duydum. Tatlı biseyler yiyip sola yatınca atması lazim diyor .Sanırım oğlum istirahatte

Çok güzelmiş canım teşekkürler ben de hemen sipariş vereyim geceleri hiç rahat uyuyamıyorum son çare bu yastık artık

ben de henüz çatlak oluşmadı. Dr organic manuka honey vucut nemlendiricisi vardı yıllardır kullandığım hala onu kullanıyorum banyodan sonra. içinde manuka balı, shea, jajoba yagı, e vitamini ve aloa vera var. detaylı ultrasona da çok erken girdim 20 haftamdan bir gün almıştım. 2 hafta once cuma. çok detaylı birşey soylemedi. suyum ya da plesantanın yeri hakkında birşey demedi. sadece oldukca sağlıklı bir sorun yok dedi bana. bir ıkı haftaya hissedersin daha 260 gr demişti o zaman. dün akşam hissettim sanki biraz da tatlı yemiştim.

Bence bu çatlak işi genetik ne sürersen sür derinin yapısı ve genetikle alakali. Ben sadece lierac ve bebek yagı sürüyorum o da haftada 2 anca
Ben kızımda hiç bir sey sürmedim hiç bir yerim de çatlamadı Bende genetik diye düşünüyorum..
Bu da da aynı devam bakalım hiç bir şey sürmüyorum... Şimdilik yne bir şey yok umarım da olmaz....

Geçmiş olsun canım muhtemelen bugün hafif ağırlık hissedersin ben dün geceden beri kolumu kipirdatamiyorum bütün bedenin oraya bağlıymış gibi
Ya benimde şimdiden hafif kol ağrım başladı. Başım benimde ağrıo bide bana sıtma yaptı eve gelince yok belli bu aşı biraz hasta edicek beni
Nasılsınız anneler güzel bir gün olur inşallah
Ayrıntılı usg çektirdiniz mi
Benim haftaya 21. Haftada çekilecek
Benim 7 temmuzda anca o zaman gün bulabildim 20+4 oluyorum usgdede bi hafta falan önde gidioruz bakalım çok heyecanlıyım ikili taramam yüksek riskli çıkmıştı kendi doktorumun hocasına gidicem detaylıya Allah yardımcım olsun.

Aa bizim seninle bir gün ara varmış beklenen doğum günümüzde, benim de ayrıntılım 7 temmuzda inşallah 20+5 olacak

İkilinde yüksek risk derken kaç çıkmıştı riskin cnm? Benim biyokimyasal risk yüksekti düşün tüp bebekte pgt yaptırmış olmama ramen şu biyokimyasal risk yüzünden doktorum nipt yapmamı çok istedi ben yaptırmadm 4 hafta sonra tekrar gittiğimde tekrar içimi sıktı bu konuyla ilgili ben de 5 ay bunu çekeceğime yaptırayım dedim çok şükür temiz çıktı da, nipt testi yapan doktor tüp bebek sırasında ve sonrasında kullanılan iğneler progesteronlar fln hormonları oynattığından biyokimyasal risk yüksek çıkabiliyor dedi. Benim biyokimyasak risk 1:50 kombine risk 1:318 gibi bişeydi. İnşallah senin de ondan dolayı yüksek çıkmıştır

Benim kombine riskim 1:50 çıktı kuzum ama şöyle bir durumumuz var benim bebeğim kromozomal bozuklukla doğacak polimorfizm diye bir hastalıkla babasından ona geçecek 4 doktorla konuştum hepsi bu konuda hemfikir. Bide ilk gittiğimde burun kemiğini ölçememişti hareketten bi hafta sonraki kontrolde ölçtü e o zamana kadar olasılık hesaplaması yapılmıştı. Anne baba arasında kan uyuşmazlığı sebebi bilinmeyen 2 düşük demişler (yanlış embriyo döllenmesinden düşük oldu laboratuar hatası yani) babada genetik bozukluk demişler risk doğal olarak yüksek çıktı. Şimdi detaylıda recep hoca iyice bi baksın bakalım kalpte beyinde bişi var mı yok mu yoksa hiç umursamıcam ikili testi gerçi varsada yapacak bişi yokta

Merhaba ben sabah aksam progestan iciyorum ve bebegim erkek internette boyle bisey okudum icime dert oldu bilgisi olan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20200624-160418_Chrome.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 57
Tetanoz aşısı olanlar kolunuza buz kompresi yapın gün içinde sık sık. Daha önce kızımda 4 kere olmuştum ve bunu söyleyen olmadığı için ağrısını çektim hep ama bu defa sürekli buz uyguladım ve ağrısız geçiriyorum.

Merhaba ben sabah aksam progestan iciyorum ve bebegim erkek internette boyle bisey okudum icime dert oldu bilgisi olan var mi
Canım evet galiba var
Ilk oğlumda 1 ay içtim artı kanamam oldu bir haftada hastanede iğnesini yaptılar
Benim oglumda hipospadiasli doğdu yani eskilerin peygamber sünnetli dediği şey sünnet derisi yoktu sadece az vardı onu da prof düzeltti onun dışında pipisinde uretra da ureterde hiç bir sıkıntısı yoktu egrilik vs yoktu bizimkinin sadece sünnet derisi azdi kenarlarda sünnetiydi doğduğunda ama bazılarının daha değişik daha ilerlemiş olabiliyormuş
Bunun progestanla ilgili olduğunu da hiç bilmiyordum şimdi görünce yazayım dedim

Allah korusun en önemlisi o ztn kalpte beyinde bir sorun olmaması Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin iyi günlerini göstersin inşallah.
Dediğin durumlardan dolayı o kadar yüksek çıkmıştır, ama düşününce 1:50 bile yüksek dedikleri risk bile %2 sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…