- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 53
- 37
Bence bu çatlak işi genetik ne sürersen sür derinin yapısı ve genetikle alakali. Ben sadece lierac ve bebek yagı sürüyorum o da haftada 2 ancaKızlar bu arada ben çatlak önlemek için lierac kullanıyorum serum ve jelini sürüyorum gece. Gündüzleri kullanmak için de burt’s bee mama bee’nin yağını ve kremini almak istiyorum. Normalde kremi çok pahalı ama bugün buldum bir yerde krem 195 ml 139 TL, yağda 115 ml 192 TL ikisini birden alıp komple lieracı devre dısı bıraksam mı yoksa gündüz mama bee yağı kullanıp akşam lieracla mı devam etsem? Burt’s bee kullananlar vardı yanılmıyorsam tek basına yeterli mi sizce?
Benim de haftaya çarşamba canım 20. HaftadaNasılsınız anneler güzel bir gün olur inşallah
Ayrıntılı usg çektirdiniz mi
Benim haftaya 21. Haftada çekilecek
Sayfasına baktimda gebelikle ilgili hiçbir paylaşımı msji yok yanlışlikla mi oy verdi acaba
Çok güzelmiş canım teşekkürler ben de hemen sipariş vereyim geceleri hiç rahat uyuyamıyorum son çare bu yastık artıkCanım ben trendyoldan aldım, biraz daha beklediğimden alçak geldi ama bir kaç güne alıştım şimdi gece sağa dönmelerim eskiye göre cok azaldı, 64 liraya almıstım büyük ama ilerde işime yaramazsa da birine veririm en kötü, şu an için beni rahat ettirdi. Bir de göründüğünden ince katlanabiliylr bir yerlere sıkıstırabilirsin yani saklamak istersen. Bu arada şimdi fotosunu atmak için baktım 39 TL’ye düşmüş foto ekliyorum.
HımmOlabilr... Gelsin bakalım etiketledik açıklama yapar sanrım.. Yeni üye imişSayfasına baktimda gebelikle ilgili hiçbir paylaşımı msji yok yanlışlikla mi oy verdi acaba
Ben kızımda hiç bir sey sürmedim hiç bir yerim de çatlamadıBence bu çatlak işi genetik ne sürersen sür derinin yapısı ve genetikle alakali. Ben sadece lierac ve bebek yagı sürüyorum o da haftada 2 anca
Ya benimde şimdiden hafif kol ağrım başladı. Başım benimde ağrıo bide bana sıtma yaptı eve gelince yok belli bu aşı biraz hasta edicek beniGeçmiş olsun canım muhtemelen bugün hafif ağırlık hissedersin ben dün geceden beri kolumu kipirdatamiyorum bütün bedenin oraya bağlıymış gibi
Benim 7 temmuzda anca o zaman gün bulabildim 20+4 oluyorum usgdede bi hafta falan önde gidioruz bakalım çok heyecanlıyım ikili taramam yüksek riskli çıkmıştı kendi doktorumun hocasına gidicem detaylıya Allah yardımcım olsun.Nasılsınız anneler güzel bir gün olur inşallah
Ayrıntılı usg çektirdiniz mi
Benim haftaya 21. Haftada çekilecek
Aa bizim seninle bir gün ara varmış beklenen doğum günümüzde, benim de ayrıntılım 7 temmuzda inşallah 20+5 olacakYa benimde şimdiden hafif kol ağrım başladı. Başım benimde ağrıo bide bana sıtma yaptı eve gelince yok belli bu aşı biraz hasta edicek beni
Benim 7 temmuzda anca o zaman gün bulabildim 20+4 oluyorum usgdede bi hafta falan önde gidioruz bakalım çok heyecanlıyım ikili taramam yüksek riskli çıkmıştı kendi doktorumun hocasına gidicem detaylıya Allah yardımcım olsun.
İkilinde yüksek risk derken kaç çıkmıştı riskin cnm? Benim biyokimyasal risk yüksekti düşün tüp bebekte pgt yaptırmış olmama ramen şu biyokimyasal risk yüzünden doktorum nipt yapmamı çok istedi ben yaptırmadm 4 hafta sonra tekrar gittiğimde tekrar içimi sıktı bu konuyla ilgili ben de 5 ay bunu çekeceğime yaptırayım dedim çok şükür temiz çıktı da, nipt testi yapan doktor tüp bebek sırasında ve sonrasında kullanılan iğneler progesteronlar fln hormonları oynattığından biyokimyasal risk yüksek çıkabiliyor dedi. Benim biyokimyasak risk 1:50 kombine risk 1:318 gibi bişeydi. İnşallah senin de ondan dolayı yüksek çıkmıştırYa benimde şimdiden hafif kol ağrım başladı. Başım benimde ağrıo bide bana sıtma yaptı eve gelince yok belli bu aşı biraz hasta edicek beni
Benim 7 temmuzda anca o zaman gün bulabildim 20+4 oluyorum usgdede bi hafta falan önde gidioruz bakalım çok heyecanlıyım ikili taramam yüksek riskli çıkmıştı kendi doktorumun hocasına gidicem detaylıya Allah yardımcım olsun.
Benim kombine riskim 1:50 çıktı kuzum ama şöyle bir durumumuz var benim bebeğim kromozomal bozuklukla doğacak polimorfizm diye bir hastalıkla babasından ona geçecek 4 doktorla konuştum hepsi bu konuda hemfikir. Bide ilk gittiğimde burun kemiğini ölçememişti hareketten bi hafta sonraki kontrolde ölçtü e o zamana kadar olasılık hesaplaması yapılmıştı. Anne baba arasında kan uyuşmazlığı sebebi bilinmeyen 2 düşük demişler (yanlış embriyo döllenmesinden düşük oldu laboratuar hatası yani) babada genetik bozukluk demişler risk doğal olarak yüksek çıktı. Şimdi detaylıda recep hoca iyice bi baksın bakalım kalpte beyinde bişi var mı yok mu yoksa hiç umursamıcam ikili testi gerçi varsada yapacak bişi yoktaİkilinde yüksek risk derken kaç çıkmıştı riskin cnm? Benim biyokimyasal risk yüksekti düşün tüp bebekte pgt yaptırmış olmama ramen şu biyokimyasal risk yüzünden doktorum nipt yapmamı çok istedi ben yaptırmadm 4 hafta sonra tekrar gittiğimde tekrar içimi sıktı bu konuyla ilgili ben de 5 ay bunu çekeceğime yaptırayım dedim çok şükür temiz çıktı da, nipt testi yapan doktor tüp bebek sırasında ve sonrasında kullanılan iğneler progesteronlar fln hormonları oynattığından biyokimyasal risk yüksek çıkabiliyor dedi. Benim biyokimyasak risk 1:50 kombine risk 1:318 gibi bişeydi. İnşallah senin de ondan dolayı yüksek çıkmıştır
Canım evet galiba varMerhaba ben sabah aksam progestan iciyorum ve bebegim erkek internette boyle bisey okudum icime dert oldu bilgisi olan var mi
Canım ben oğlumda kullanmıştım çok şükür hiçbir sıkıntısı olmadı bu konudaMerhaba ben sabah aksam progestan iciyorum ve bebegim erkek internette boyle bisey okudum icime dert oldu bilgisi olan var mi
Benim kombine riskim 1:50 çıktı kuzum ama şöyle bir durumumuz var benim bebeğim kromozomal bozuklukla doğacak polimorfizm diye bir hastalıkla babasından ona geçecek 4 doktorla konuştum hepsi bu konuda hemfikir. Bide ilk gittiğimde burun kemiğini ölçememişti hareketten bi hafta sonraki kontrolde ölçtü e o zamana kadar olasılık hesaplaması yapılmıştı. Anne baba arasında kan uyuşmazlığı sebebi bilinmeyen 2 düşük demişler (yanlış embriyo döllenmesinden düşük oldu laboratuar hatası yani) babada genetik bozukluk demişler risk doğal olarak yüksek çıktı. Şimdi detaylıda recep hoca iyice bi baksın bakalım kalpte beyinde bişi var mı yok mu yoksa hiç umursamıcam ikili testi gerçi varsada yapacak bişi yokta
İnşallah çatlamayız ya benim ergenlikten kalma çatlaklarım var zaten yenilerini de istemiyorum :) tabii ki öncelik sağlığımızBence bu çatlak işi genetik ne sürersen sür derinin yapısı ve genetikle alakali. Ben sadece lierac ve bebek yagı sürüyorum o da haftada 2 anca
Birkaç güne geçer ama sen o koluna yüklenme hiçSağol canım benim Evet canım kolum artık kalkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?