2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
P Pelinimben bende hamile yastığı almak istiyorum sen memnun kaldıysan bende ondan alayum diyorum nerden almıştın canım
Ben almadım canım alsam mi almasam mi çok kararsizim kocaman yastık sonra bide onu saklaması var ama lazim bişeyde yüzüstü yatarken buluyorum kendimi sola yaymaya çalışıyorum ama derin uykuya dalamıyorum. Almak lazım mi

Karıştırmışım canım pardon yorumları okurken karıştırıp sen almışsın sandım meğerse G Gabriella8 almış yastığı

Ben de randevumu haftaya Çarşamba'ya aldım. Detaylı ultrason konusunda da doktorla görüşeceğim. Rahim kalınlığı ölçülecek. Günler geçmek bilmiyor

benimde doktorum ayın 30.da çağırdı, 21. hafta olunca perinatolojiden detaylıyı da isteriz dedi bakalım, ara ara korku düşüyor içime, bu kayıplar falan çok etkiliyor beni, güya geç öğrendim oh diyodum yine de insanın içi rahat etmiyormuş işte

benımde ıcıme korku dusuyır hep ilk 3 ay kalbi durur sanıyordum bu aylarda da oldugubu duyunca korktum Allah ım esirgesin bızlerı yavrularımızı

P Pelinimben bende hamile yastığı almak istiyorum sen memnun kaldıysan bende ondan alayum diyorum nerden almıştın canım
Canım ben trendyoldan aldım, biraz daha beklediğimden alçak geldi ama bir kaç güne alıştım şimdi gece sağa dönmelerim eskiye göre cok azaldı, 64 liraya almıstım büyük ama ilerde işime yaramazsa da birine veririm en kötü, şu an için beni rahat ettirdi. Bir de göründüğünden ince katlanabiliylr bir yerlere sıkıstırabilirsin yani saklamak istersen. Bu arada şimdi fotosunu atmak için baktım 39 TL’ye düşmüş foto ekliyorum.

Eklentiler

• 0AA6D074-0D00-4857-8357-802DDACFBA97.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…