2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bu isimli bebek kıyafetini 0/3 mü alayım yoksa 3/6 mı alayım bebek kaç kilo doğacak bilmiyorum acaba olur mu ona

Eklentiler

• Screenshot_20200623_200051.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200623_200051.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben üniversite hastanesine gidiyorum dr um perinotolog oda sezeryanda giriyor bebeği çıkarıp gidiyor normale girmiyor anestezi dikişi uzmanlar yapıyor
insan o son andada doktorunun olmasını ister sankisenin ilk.dogummuydu canim

Yaaaa ama bu gold detaylıda çok hoş fikrimi degiştirdim

Geçmiş olsun canım dikkat et inş sağlıcakla kucağına alırsın

Canım Çok geçmiş olsun bence açlıkla migren tetiklenmiş. Aşınında yan etkileri bayağı olmuş sende ağır bi aşı olduğu için. O hafif ağırlık kolda tetanoz aşısında bi kaç gün devam ediyor. Dikkat et bol su iç O kolunun üzerine yatma canım

Canım geçmiş olsun hemen fark edip doktora gitmen çok iyi olmuş iyi düşün iyi olsun derler moralini yüksek tutmaya çalış canım

Kuzum çok geçmiş olsun bence her şey üst üste gelmiş böyle kötü etkilemiş seni hamilelik hassas yapıyor bizi böyle ben de bugün birilerine sinirlendim hemen baş ağrım tuttu ama öğlenden beri önümü görmüyorum öyle bir ağrı Kendine dikkat et kuzum ama bebiş iyidir bence

Merhaba kızlar. Ben de bugün aile hekimine gittim gebelik izlemine. Kan tahlili istediler yaptırmadım kendi doktorumun yaptırdığı tahlilleri attım watsaptan.Aşılarımıda daha önce 5 e tamamlamıştım o nedenle yapmadılar.Aklınızda olsun tetenoz aşısını 5 e tamamlarsanız diger gebeliklerde yaptırmanıza gerek kalmıyor.Bebişin kalp atışlarını dinledi ebe. Tansiyon, kilo ölçümü yaptılar.

Endol un reçetesine baktım şimdi hamileler kullanmasın diyor Sen kullanmış mıydın? Gümde 1 fitil dedi bana ama bilemedim
Ben 7.haftalarda kanamam olunca vermişti tüp bebek doktorum ama 5 gün günde 1 fitil kullan demişti sonra bırak. Kasilmayi onluyormus ama fazla kullanimda kesenin suyunu falan etkiliyormuş canım 3 günden birşey olmaz bazıları aylarca kullanıyor bu fitili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…