- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Evet canim tetanoz 3 gun agrir artik bende işimi bugun yaptim temizledim eviKızlar ne aşısı oluyorsunuz tetanoz mu?
insan o son andada doktorunun olmasını ister sankiBen üniversite hastanesine gidiyorum dr um perinotolog oda sezeryanda giriyor bebeği çıkarıp gidiyor normale girmiyor anestezi dikişi uzmanlar yapıyor
hastanede çekimlerde filan kullanacaksan 0 3 ay al canimKızlar bu isimli bebek kıyafetini 0/3 mü alayım yoksa 3/6 mı alayım bebek kaç kilo doğacak bilmiyorum acaba olur mu ona
Evet çekim için alıyorum zaten işte bebektede çok bol durursa resimlerde net çıkmazhastanede çekimlerde filan kullanacaksan 0 3 ay al canim
0 3 ay al o zaman kesinlikle yoksa.ibiş gibi dururEvet çekim için alıyorum zaten işte bebektede çok bol durursa resimlerde net çıkmaz
Bencede hiç söyleme0 3 ay al o zaman kesinlikle yoksa.ibiş gibi durur
Bencede hiç söyleme03 alayım en iyisi
ben takinyastigini hastane süslerini filanda mavi gold yapmıştımYaaaa ama bu gold detaylıda çok hoş fikrimi degiştirdim
Kendin mi yaptırdın hastene mi yaptı canım ben kendim alıp yapmak istiyorum bende takı yastıgına kadar begendimben takinyastigini hastane süslerini filanda mavi gold yapmıştım
Geçmiş olsun canım dikkat et inş sağlıcakla kucağına alırsınKızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
kendim yaptım canım erken doğum.olunca aklimdakilerin hepsi olması tabi olduğu kadarKendin mi yaptırdın hastene mi yaptı canım ben kendim alıp yapmak istiyorum bende takı yastıgına kadar begendim
Canım Çok geçmiş olsun bence açlıkla migren tetiklenmiş. Aşınında yan etkileri bayağı olmuş sende ağır bi aşı olduğu için. O hafif ağırlık kolda tetanoz aşısında bi kaç gün devam ediyor. Dikkat et bol su iç O kolunun üzerine yatma canımGünaydın kızlar. Dün akşamdan beri şiddetli migren ağrısı yaşıyorum aşı dan sonra hafif başımda ağrı başladı saçlarım nemliydi rüzgarda enseme vurunca gelirken kafamdaki ağırlığı hissettim birde şu maskeler sağlık ocağına gidiyorum diye 2 kat taktım nefes alıp verirken çok zorlandim. Akşam saatlerinde kusmaktan baş ağrısından vücut titremesinden kendimden geçtim. Gece boyu sürekli istifar ettim. Gece uyandığımda bebeğim açlıktan sanırım çok hareketsizdi.Sut ıctim biraz kipirdadi onu da Migdem almayınca yine istifar ettim. Sabah uyandigim da atmıyordu kahvaltı yaptım tatlı yedim yine atmiyor. Çok üzüldüm bebeğim için elim karnimda tepki vermesini bekliyorum. Aşı dan mi bu kadar kötü oldum yoksa sıcak ruzgar açlık mi etken oldu bilmiyorum. Aşı nin bende etkileri ateş yaptı ishal oldum kolda hafif şişlik buz aküsü koydum birde hafif ağırlık oldu kaldırırken. Inş sizlerde olmaz kızlar
Canım geçmiş olsun hemen fark edip doktora gitmen çok iyi olmuş iyi düşün iyi olsun derler moralini yüksek tutmaya çalış canımKızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri şiddetli migren ağrısı yaşıyorum aşı dan sonra hafif başımda ağrı başladı saçlarım nemliydi rüzgarda enseme vurunca gelirken kafamdaki ağırlığı hissettim birde şu maskeler sağlık ocağına gidiyorum diye 2 kat taktım nefes alıp verirken çok zorlandim. Akşam saatlerinde kusmaktan baş ağrısından vücut titremesinden kendimden geçtim. Gece boyu sürekli istifar ettim. Gece uyandığımda bebeğim açlıktan sanırım çok hareketsizdi.Sut ıctim biraz kipirdadi onu da Migdem almayınca yine istifar ettim. Sabah uyandigim da atmıyordu kahvaltı yaptım tatlı yedim yine atmiyor. Çok üzüldüm bebeğim için elim karnimda tepki vermesini bekliyorum. Aşı dan mi bu kadar kötü oldum yoksa sıcak ruzgar açlık mi etken oldu bilmiyorum. Aşı nin bende etkileri ateş yaptı ishal oldum kolda hafif şişlik buz aküsü koydum birde hafif ağırlık oldu kaldırırken. Inş sizlerde olmaz kızlar
Sağol canım benden istemediler .Ben yakın zamanda kan vermiştim bende talep etmedim Şimdiden geçmiş olsun canımCok gecmis olsun canim bende yarin asi olucam bide kan alicaklar rutin kontrol dedi saglik ocagi senden istedilermi
Ben 7.haftalarda kanamam olunca vermişti tüp bebek doktorum ama 5 gün günde 1 fitil kullan demişti sonra bırak. Kasilmayi onluyormus ama fazla kullanimda kesenin suyunu falan etkiliyormuş canım 3 günden birşey olmaz bazıları aylarca kullanıyor bu fitiliEndol un reçetesine baktım şimdi hamileler kullanmasın diyorSen kullanmış mıydın? Gümde 1 fitil dedi bana ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?