- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Bn 19. Haftada yaptırdım kuzum ama ne zamana kadar yapılması lazım bilmiorum inanki
Çok normal o ödemler yüzünden iğneyi karnımın geri teptiği bile oluodu. Yani ben hem clexane hem prolutex vuruodum ödem hep oluodu maalesef
Çıkarmışlar hastaneden kuzum evdeymiş 10 gün falan hastanede yattı şimdi iyiymiş öle duydum ama baya bi kişiye yaydılar maalesef haritada tertemizdi mahalle şimdi kıpkırmızı her yeriCanım senin bi komşun vardı corona olmuştu hamileydi noldu onun durumu merak ettim bugün aklıma geldi
Normal canım benim hep oluyordu sadece aynı yere iyileşene kadar vurma iğne gitmiyor ve canın çok yanar
tesekkur ederim ya icim rahatladi ilk defa basima geliyorBn 19. Haftada yaptırdım kuzum ama ne zamana kadar yapılması lazım bilmiorum inanki
Çok normal o ödemler yüzünden iğneyi karnımın geri teptiği bile oluodu. Yani ben hem clexane hem prolutex vuruodum ödem hep oluodu maalesef
sagol canım buzu denicemCanım iğne yaptığımız için sürekli göbek çevresinden, aşağı yukarı aynı yerler oluyor ve beze gibi sertlik oluşuyor oralarda. Ben doktora sordum, alkolle veya kolonyalı pamukla dairesel hareketlerle sil arada ya da buz gezdir üzerinde arada dağılsın dedi. Ben buz gezdiriyorum arada iyi geliyor.
Kizlar bu benim kizim sizce kac numara ayakkabi giyer.Bu arada yarim saattir oyle bi kipirdiyoki disardan bile belli nasilda ozlemisim bebek kipirtisini insan özlüyorEki Görüntüle 2654117
Aminnn aminn canim solda ayaklarini surekli ittiriyo tatli yemedim halbuki bugun costu cok mutlu galiba❤ Maşallah kuzucuga...
Bende özlemişim o hareketleribir de su beni çok mutlu ediyor. Kzıım daha önce oradaydı simdi bu minnoş ablası ile aynı yerde diye böle için çok tuhaf oluyır ❤ Allahım isteyen herkese hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin bizlere de sağlıkla kucagımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin
Ahahah olabilrAminnn aminn canim solda ayaklarini surekli ittiriyo tatli yemedim halbuki bugun costu cok mutlu galiba
Benim bu 3.evlat ama hic farki yok hatta sanki daha boyle heyecanliyim sanki hic cocugum yok gormemis gibiAhahah olabilr
Bende yattm yataga biraz kk bakayım ddm benimki de durmuyor hatta tel i bırakıp onun elime vurusunu hissediyorm sonra yine teli elime alıyorum
Kızmda o el karından hiç çekilmezdiilkler Baska ama bu da baskaymıs valla derlerdi de inanmazdım ❤
İnan bende öyleyim ilk gebelik miş gibi çok mutluyum çok heyecanlıyım.Benim bu 3.evlat ama hic farki yok hatta sanki daha boyle heyecanliyim sanki hic cocugum yok gormemis gibi
Ya bide dalga gecmeleri cabasi oluyo nolmis yani 20 yasinda oglumu 23 yasinda kizimi aldim kucagima cocuktum ozaman simdi oldum 32 daha bilincliyim ne var yaniİnan bende öyleyim ilk gebelik miş gibi çok mutluyum çok heyecanlıyım.
Rahim kalınlığı ne için ölçülüyor acabaBen de randevumu haftaya Çarşamba'ya aldım. Detaylı ultrason konusunda da doktorla görüşeceğim. Rahim kalınlığı ölçülecek. Günler geçmek bilmiyor
Ben bu konuda sıkı takipte old için cevap vermek istedim canım rahim ağzında açılma veya kısalma olup olmadığına bakılıyor. Çok önemli bir ayrıntı daha önce ölü doğum hikayesi olan çok rahim ameliyatı geçiren kişilerde her muayenede bakılması lazim tabi ilk gebelik de olabilir. Bazı gebelerin mesela 23 hafta da bir anda rahim boyu kısalıyor ve Allah korusun erken doğum yapıyor. Eğer erken fark edilirse Serklaj atılıyor rahmi büzerek dikiyorlar ve tuvalet dışında hiç yerinden kalkmıyorsun. Zor Allah yardımcıları olsun. Ben face rahim ağzı yetmezliği diye grup var orayı takip ediyorum neler yaşıyorlar neler 530 gr doğup günlerce kuvezde kaç ameliyat geçiren bebekler oluyor. Eğer doktorun ölçmuyirsa mutlaka sen sor rahim ağzı kalinligim ne de vajinal veya ultrason da ölçülüyor.Rahim kalınlığı ne için ölçülüyor acaba
Benim sezaryen dikişlerim normal doğum yapmaya yetecek mi diye ölçüm yapılacak ama arkadaşın anlattığı mevzu da ayrı bir şey.Rahim kalınlığı ne için ölçülüyor acaba
Karından da ölçülüoyr mu acaba vajinal için temizlikli gideyim eğer vajinalsaBen bu konuda sıkı takipte old için cevap vermek istedim canım rahim ağzında açılma veya kısalma olup olmadığına bakılıyor. Çok önemli bir ayrıntı daha önce ölü doğum hikayesi olan çok rahim ameliyatı geçiren kişilerde her muayenede bakılması lazim tabi ilk gebelik de olabilir. Bazı gebelerin mesela 23 hafta da bir anda rahim boyu kısalıyor ve Allah korusun erken doğum yapıyor. Eğer erken fark edilirse Serklaj atılıyor rahmi büzerek dikiyorlar ve tuvalet dışında hiç yerinden kalkmıyorsun. Zor Allah yardımcıları olsun. Ben face rahim ağzı yetmezliği diye grup var orayı takip ediyorum neler yaşıyorlar neler 530 gr doğup günlerce kuvezde kaç ameliyat geçiren bebekler oluyor. Eğer doktorun ölçmuyirsa mutlaka sen sor rahim ağzı kalinligim ne de vajinal veya ultrason da ölçülüyor.
Tam zamanında...Ya bide dalga gecmeleri cabasi oluyo nolmis yani 20 yasinda oglumu 23 yasinda kizimi aldim kucagima cocuktum ozaman simdi oldum 32 daha bilincliyim ne var yani
Rahim agzı ölçümü vajinal muayene ile net anlasılır....Benim sezaryen dikişlerim normal doğum yapmaya yetecek mi diye ölçüm yapılacak ama arkadaşın anlattığı mevzu da ayrı bir şey.
Karından da ölçülüoyr mu acaba vajinal için temizlikli gideyim eğer vajinalsa
Rahim kalınlığı değil rahim agzı uzunluğu...Rahim kalınlığı ne için ölçülüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?