2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın herkesee. Alışveriş yapıyor musunuz anneler neler aldınız? Aldığınız şeylerden şunu öneririm dediğiniz var mı biz de faydalanalım Malum hepimizin ki kış bebeği olcak yeterli kalınlıkta kıyafet nasıl bulucaz çok tecrübesizim

ben dun e bebege gittim daha dogrusu ınternetten aalmıstım ama mavı battanıye yerıne pembe gönderdiler onu değiştirmeye diye gittim satış görevlisi bu aralar hersey yanlış gönderiliyor dedi dikkat edin sizde çok birsey alamadım ben su anda hep yazlık var kışa doğru alıcam sankı 2 tane 5 lı hastane çıkışı bırkaç tane zıbın ınce yelek o adar bendirekt internetten alıcam çunku magazada bosalmış virüsden dolaı mıdır bılmıyorum çok urun yoktu e bebeği tavsiye ederım her ne kadar yanlış urun yollasalar da

Kızlar benim gözüm korktu bu tetanoz aşısından yaptırmak zorunda mıyız bunu?
ben 12 sene önce 3 doz olmuştum
bu hamileliğimde kendi dr um yaptırmamı istemedi
ki 10 sene kadar koruyuculuğu var aşının
bu dönemde ateş vs gibi belirtiler verir hastaneye gitmeni istemiyorum
çok ciddi bir sıkıntı yaratmaz aşısız olmaz diyor kendileri
ben de ona inançla yaptırmadım
büyük problem olacağını sanmıyorum aslında

kızlar dişim ağrıyor arasına birsey girmiş diş ipim yok çıkaramıyorum oda ağrı yapıyor karanfıl kodum bıraz kanattım daha çok acıttı ne tavsiye ederseiniz

Rahim ağzı değil canım dikişlerin olduğu yerin ölçümü yapılacak. Öyle dedi.
Hım anladım deride incelme var mı diye zamanla dikiş atıyor Allah korusun. Arkadasım 38e zor dayandı bebiş 38de mecbur alındı.. Sebebi de dikişleri içten açılmaya başlamış...
Rahim kalınlığı deyince rahim agzı uzunluğu ile aynı seyden bahsediyorsun sandım
Üç kavram da farklı farklı

Dün lcw ya uğradım korka korka
ama bizimkilere göre hiçbirşey yok maalesef
bize biraz daha kalın giysiler lazım
2 ay sonra falan daha rahat buluruz diye düşünüyorum
herşey incecik yazlık
yeni sezonu beklemek gerekecek almak için

kızlar dişim ağrıyor arasına birsey girmiş diş ipim yok çıkaramıyorum oda ağrı yapıyor karanfıl kodum bıraz kanattım daha çok acıttı ne tavsiye ederseiniz
tuzlu suyla çalkala istersen iyi gelir
biraz kuvvetli çalkala çıkmadan pek ağrısı geçmez ama rahatlatır diye düşünüyorum
en büyük korkularımdan zaten hamilelikte diş sıkıntısı
allah kolaylık versin

Yok yok aynen arkadaşının durumu ile ilgili bana da bakılacak, tam ayrıntısını bilmiyorum ama belli bir kalınlık üzerinde ise normal doğum denenebilir dedi doktor. Arkadaşın rüptür yaşamış benim korktuğum da o işte. Umarım kalın çıkar :)

İnşallah canım benim
Ne zamandı ayrıntılın? Benimde haftaya cuma

bende bişi alamıyorum şu anda, hep yazlık ince, hastane çıkışlarını bile alamadım incecik yazlık hepside çünkü. o yüzden yeni sezonu bekliyorum mecburen.
geçmiş olsun canım, o aradaki şeyi çıkarmazsan bişey değişmez sanki, bol bol dişini fırçala bari.

Kış bebeği olsada bebek kıyafetleri pamuklu penye olmalı ince yani. Evin ısısına göre katlı giydirirsin. Zaten kışında olsa bebek kıyafetleri öyle kalın gelmiyor yaz kış aynı genelde.

selam herkese

kış kıyafetleriyle yaz kıyafetleri arasında aslında fark yok aslında kızlar. 6aya kadar normal alt üst takımlar zıbınlar tulumlar giydiriliyor. kalınlığı kat kat giydirerek ayarlıyorsunuz bebeklerde. pamuklu ürünler standart oluyor kalın falan yapmıyorlar bebek için. kaldıki kalın kıyafetlerle rahat edemez bebekler. siz oda ısısına göre 2 kat 3 kat gibi ayarlayacaksınız.
bende 6 aya kadar aldım sadece. 6 aydan sonrasını daha sonra alacağım.

Merhaba kızlar,
Ben de daha hiçbir şey almadım bebeğe inşallah ağustostan sonra kıyafet almaya başlarım diye düşündüm. Şuan aslında çok güzel yazlık şortlu tulumlar fln görüyorum ama tutuyorum kendimi tabi inşallah büyürken yavaş yavaş alırım onları önümüzdeki yaza. Kız bebek elbiseleri fln o kdr tatlı ki. İnşallah onları giydireceğimiz günleri de görürüz. Ben şimdilik bişey almadım annem bir nevresim takımı ve bornoz almış o kadar bir de bir teyzem battaniye örmüş sağolsun. Ben sadece anne yanı beşik alacağım, bebek küveti ana kucağı ve pusetleri arkadaşlardan alacağız inşallah, kendileri söylediler biz veririz diye. Bize pek bişey kalmadı epey bi masraftan kurtulmuş olduk bunlar sayesinde

Ikisindende ölçülüyor ama vajinal daha doğru sonuç gösterdiği için benim doktorum her seferinde hem alttan hem göbekten ölçüyor. Sen yine de hazırlıklı git canim bana çünkü göbekten ölçüp birde vajinal ölçelim deyince mecbur soyunuyorum allahtan o bölge epilasyonlu

Ay tamam o zaman canım ağda yaptırayım ben de gitmeden. Sağ ol :)

Benim bugüne kdr hiç bakmadılar ya rahim genişliğine uzunluğuna bilmemnesine. Bir dahakine sorayım doktora.

Benim kontrol haftaya çarşamba günü olacak saat 9da. Ayrıntılı için doktoru bekliyorum yönlendirir mi diye.
Heyecan var mı:)
Ay var heyecan....
bana 7hafta olacak kız gitmeyeli
Çok merak içerisindeyim
Ayrıntılı olmasından dolayı da ayrı bir heyecandayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…