Rahim ağzı değil canım dikişlerin olduğu yerin ölçümü yapılacak. Öyle dedi.Rahim agzı ölçümü vajinal muayene ile net anlasılır....
ben dun e bebege gittim daha dogrusu ınternetten aalmıstım ama mavı battanıye yerıne pembe gönderdiler onu değiştirmeye diye gittim satış görevlisi bu aralar hersey yanlış gönderiliyor dedi dikkat edin sizde çok birsey alamadım ben su anda hep yazlık var kışa doğru alıcam sankı 2 tane 5 lı hastane çıkışı bırkaç tane zıbın ınce yelek o adar bendirekt internetten alıcam çunku magazada bosalmış virüsden dolaı mıdır bılmıyorum çok urun yoktu e bebeği tavsiye ederım her ne kadar yanlış urun yollasalar daGünaydın herkesee. Alışveriş yapıyor musunuz anneler neler aldınız? Aldığınız şeylerden şunu öneririm dediğiniz var mı biz de faydalanalım ☺ Malum hepimizin ki kış bebeği olcak yeterli kalınlıkta kıyafet nasıl bulucaz çok tecrübesizim
ben 12 sene önce 3 doz olmuştumKızlar benim gözüm korktu bu tetanoz aşısındanyaptırmak zorunda mıyız bunu?
Hım anladım deride incelme var mı diye zamanla dikiş atıyor Allah korusun. Arkadasım 38e zor dayandı bebiş 38de mecbur alındı.. Sebebi de dikişleri içten açılmaya başlamış...Rahim ağzı değil canım dikişlerin olduğu yerin ölçümü yapılacak. Öyle dedi.
Dün lcw ya uğradım korka korkaGünaydın herkesee. Alışveriş yapıyor musunuz anneler neler aldınız? Aldığınız şeylerden şunu öneririm dediğiniz var mı biz de faydalanalım ☺ Malum hepimizin ki kış bebeği olcak yeterli kalınlıkta kıyafet nasıl bulucaz çok tecrübesizim
tuzlu suyla çalkala istersen iyi gelirkızlar dişim ağrıyor arasına birsey girmiş diş ipim yok çıkaramıyorum oda ağrı yapıyor karanfıl kodum bıraz kanattım daha çok acıttı ne tavsiye ederseiniz
Yok yok aynen arkadaşının durumu ile ilgili bana da bakılacak, tam ayrıntısını bilmiyorum ama belli bir kalınlık üzerinde ise normal doğum denenebilir dedi doktor. Arkadaşın rüptür yaşamış benim korktuğum da o işte. Umarım kalın çıkar :)Hım anladım deride incelme var mı diye zamanla dikiş atıyor Allah korusun. Arkadasım 38e zor dayandı bebiş 38de mecbur alındı.. Sebebi de dikişleri içten açılmaya başlamış...
Rahim kalınlığı deyince rahim agzı uzunluğu ile aynı seyden bahsediyorsun sandım
Üç kavram da farklı farklı
İnşallah canım benimYok yok aynen arkadaşının durumu ile ilgili bana da bakılacak, tam ayrıntısını bilmiyorum ama belli bir kalınlık üzerinde ise normal doğum denenebilir dedi doktor. Arkadaşın rüptür yaşamış benim korktuğum da o işte. Umarım kalın çıkar :)
Benim kontrol haftaya çarşamba günü olacak saat 9da. Ayrıntılı için doktoru bekliyorum yönlendirir mi diye.İnşallah canım benim
Ne zamandı ayrıntılın? Benimde haftaya cuma
bende bişi alamıyorum şu anda, hep yazlık ince, hastane çıkışlarını bile alamadım incecik yazlık hepside çünkü. o yüzden yeni sezonu bekliyorum mecburen.ben dun e bebege gittim daha dogrusu ınternetten aalmıstım ama mavı battanıye yerıne pembe gönderdiler onu değiştirmeye diye gittim satış görevlisi bu aralar hersey yanlış gönderiliyor dedi dikkat edin sizde çok birsey alamadım ben su anda hep yazlık var kışa doğru alıcam sankı 2 tane 5 lı hastane çıkışı bırkaç tane zıbın ınce yelek o adar bendirekt internetten alıcam çunku magazada bosalmış virüsden dolaı mıdır bılmıyorum çok urun yoktu e bebeği tavsiye ederım her ne kadar yanlış urun yollasalar da
geçmiş olsun canım, o aradaki şeyi çıkarmazsan bişey değişmez sanki, bol bol dişini fırçala bari.kızlar dişim ağrıyor arasına birsey girmiş diş ipim yok çıkaramıyorum oda ağrı yapıyor karanfıl kodum bıraz kanattım daha çok acıttı ne tavsiye ederseiniz
Günaydın herkesee. Alışveriş yapıyor musunuz anneler neler aldınız? Aldığınız şeylerden şunu öneririm dediğiniz var mı biz de faydalanalımMalum hepimizin ki kış bebeği olcak yeterli kalınlıkta kıyafet nasıl bulucaz çok tecrübesizim
Ikisindende ölçülüyor ama vajinal daha doğru sonuç gösterdiği için benim doktorum her seferinde hem alttan hem göbekten ölçüyor. Sen yine de hazırlıklı git canim bana çünkü göbekten ölçüp birde vajinal ölçelim deyince mecbur soyunuyorum allahtan o bölge epilasyonluBenim sezaryen dikişlerim normal doğum yapmaya yetecek mi diye ölçüm yapılacak ama arkadaşın anlattığı mevzu da ayrı bir şey.
Karından da ölçülüoyr mu acaba vajinal için temizlikli gideyim eğer vajinalsa
Ay tamam o zaman canım ağda yaptırayım ben de gitmeden. Sağ ol :)Ikisindende ölçülüyor ama vajinal daha doğru sonuç gösterdiği için benim doktorum her seferinde hem alttan hem göbekten ölçüyor. Sen yine de hazırlıklı git canim bana çünkü göbekten ölçüp birde vajinal ölçelim deyince mecbur soyunuyorum allahtan o bölge epilasyonlu
Benim bugüne kdr hiç bakmadılar ya rahim genişliğine uzunluğuna bilmemnesine. Bir dahakine sorayım doktora.Ikisindende ölçülüyor ama vajinal daha doğru sonuç gösterdiği için benim doktorum her seferinde hem alttan hem göbekten ölçüyor. Sen yine de hazırlıklı git canim bana çünkü göbekten ölçüp birde vajinal ölçelim deyince mecbur soyunuyorum allahtan o bölge epilasyonlu
Ay var heyecan....Benim kontrol haftaya çarşamba günü olacak saat 9da. Ayrıntılı için doktoru bekliyorum yönlendirir mi diye.
Heyecan var mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?