- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 53
- 37
Benim de bakılmadı, bu kadar önemli bir konuyu atlar mı acaba doktorlarımız merak ettim doğrusu. Acaba kendileri bakıpta bize mi her şey yolunda mı dediler detay vermeden.Benim bugüne kdr hiç bakmadılar ya rahim genişliğine uzunluğuna bilmemnesine. Bir dahakine sorayım doktora.
Bende her seferinde altı çıkarıp giriyorumIkisindende ölçülüyor ama vajinal daha doğru sonuç gösterdiği için benim doktorum her seferinde hem alttan hem göbekten ölçüyor. Sen yine de hazırlıklı git canim bana çünkü göbekten ölçüp birde vajinal ölçelim deyince mecbur soyunuyorum allahtan o bölge epilasyonlu
Ben de doktoruma soracağım canım bakalım ne diycekben 12 sene önce 3 doz olmuştum
bu hamileliğimde kendi dr um yaptırmamı istemedi
ki 10 sene kadar koruyuculuğu var aşının
bu dönemde ateş vs gibi belirtiler verir hastaneye gitmeni istemiyorum
çok ciddi bir sıkıntı yaratmaz aşısız olmaz diyor kendileri
ben de ona inançla yaptırmadım
büyük problem olacağını sanmıyorum aslında
Kendine de etti mahalleye de işte canım dikkatsizlik ve düşüncesizlikleÇıkarmışlar hastaneden kuzum evdeymiş 10 gün falan hastanede yattı şimdi iyiymiş öle duydum ama baya bi kişiye yaydılar maalesef haritada tertemizdi mahalle şimdi kıpkırmızı her yeri
Benim de hiç bakılmadı canım belki biraz daha ilerlemesi mi gerekiyor bakmaları için kiBenim de bakılmadı, bu kadar önemli bir konuyu atlar mı acaba doktorlarımız merak ettim doğrusu. Acaba kendileri bakıpta bize mi her şey yolunda mı dediler detay vermeden.
Sor canim sor benim de bu dikiş atilacak vs dediler ya o bilgiler olmasa bilemezdim çoğu doktor bakmıyormuş ama çok önemli bir detayBenim bugüne kdr hiç bakmadılar ya rahim genişliğine uzunluğuna bilmemnesine. Bir dahakine sorayım doktora.
Canım ben çok sabırsızlandığım için 3-5 bir şey aldım ama genelde 6-9 9-12 aylık falan aldıklarım. Önümüzdeki yazda o aylarda olacaklar diye düşünerek 3 takım aldım şortlu bi tane de 3 aylık ayaklı tulum aldımGünaydın herkesee. Alışveriş yapıyor musunuz anneler neler aldınız? Aldığınız şeylerden şunu öneririm dediğiniz var mı biz de faydalanalımMalum hepimizin ki kış bebeği olcak yeterli kalınlıkta kıyafet nasıl bulucaz çok tecrübesizim
Aaa tam lazere başladın hamile old mu öğrendin canım aslında bir kaç seans yapilsaydi çok inceliyor elinle bile kopucak duruma geliyor. Artik bebisten sonra devam edersin. Benim genital bikini bölgesi koltuk altı yüz epilasyonlu bi bacak kaldı Allah nasip eder kucagima aldıktan sonra ilk işim bacak olacak. Bu hamilelikte 2 kez gittim şakır şakır kanlar akti çok hassaslasmis hamilelikten heraldeBende her seferinde altı çıkarıp giriyorumüstten bakıyor bebeğe sonra alttan uzunluk ölçüyor. Ben lazer e başladım Bi de jilet vuruyoruz ya hamile olduğumu öğrendim. Çok zorlanıyorum şimdi Bi kere jilet gördüm mü eyvah eyvah bendeki durumlar
Aaa senin baya uzun olmuş yaaaAy var heyecan....
bana 7hafta olacak kız gitmeyeli
Çok merak içerisindeyim
Ayrıntılı olmasından dolayı da ayrı bir heyecandayım❤
benımde demek ıstedığım buydu bakıyorum ınternet sıtelerıne hep şortlu kısa kollu takımlar var kasım bebeği için bunlar olmaz giyileceği zaman alırım dıye dusundum yazlık kıyafetlerı evde koycak yer olmuyor sonraarkadaşlar yazmışlar ama kış kıyafetleri ile yaz kıyafetleri arasında hepsinde olmasa da fark var hanımlar, şimdi şu delikli incecik tulumlar hastane çıkışlarından çok var, kış bebeğine de onlar olmaz maalesef. Mesela örnekteki hastane çıkışını alıp kış bebeklerine giydiremeyiz;
Eki Görüntüle 2654255
Maalesef doktorların dikkat etmediği bu konu yüzünden insanlar 2-3 bebek kaybından sonra rahim ağzı yetmezliği olduğunu öğreniyor. Kayıplar yaşanana kadar hiç bir kadın doğumcu ayrıntılı tetkik yapmıyor zaten. Bizim için can, onlar için vak'a çünkü.Benim de bakılmadı, bu kadar önemli bir konuyu atlar mı acaba doktorlarımız merak ettim doğrusu. Acaba kendileri bakıpta bize mi her şey yolunda mı dediler detay vermeden.
Evet haklısın ama bunların yanında şey diyor yazlık hastane çıkışı diye belirtiyor yani. Ona dikkat etmek lazım. Diğerleri normal pamuklu kumaş oluyor.arkadaşlar yazmışlar ama kış kıyafetleri ile yaz kıyafetleri arasında hepsinde olmasa da fark var hanımlar, şimdi şu delikli incecik tulumlar hastane çıkışlarından çok var, kış bebeğine de onlar olmaz maalesef. Mesela örnekteki hastane çıkışını alıp kış bebeklerine giydiremeyiz;
Eki Görüntüle 2654255
ya bazılarında belirtmiyor, resmi netse büyütünce anlaşılıyor ama net değilse al iade et uğraş dur işte. risk almıyorum o yüzden, diğer kızım da şubat bebeği olunca öyle denk gelmiştim bunda tecrübeli olup bekliyorum :)Evet haklısın ama bunların yanında şey diyor yazlık hastane çıkışı diye belirtiyor yani. Ona dikkat etmek lazım. Diğerleri normal pamuklu kumaş oluyor.
Benim 2. çocuğum mesela hiç bir sıkıntı yaşamadım hamilelikte deBenim bugüne kdr hiç bakmadılar ya rahim genişliğine uzunluğuna bilmemnesine. Bir dahakine sorayım doktora.
Ev tipi olandan aldım canım 3 seans yaptım çok azaldı.gebelikte de yasak. ağdaya geçemedim canım çok yandı jilet vurdum 2 haftada 1 dra gidiyorum diye geç cıkıyor ama işte rahat olmadığımdan doğumdan sonra artık yaparım yineAaa tam lazere başladın hamile old mu öğrendin canım aslında bir kaç seans yapilsaydi çok inceliyor elinle bile kopucak duruma geliyor. Artik bebisten sonra devam edersin. Benim genital bikini bölgesi koltuk altı yüz epilasyonlu bi bacak kaldı Allah nasip eder kucagima aldıktan sonra ilk işim bacak olacak. Bu hamilelikte 2 kez gittim şakır şakır kanlar akti çok hassaslasmis hamilelikten heralde
EvetAaa senin baya uzun olmuş yaaa
Hadi ya, dikkat etmek lazım o zaman. Ben hastane çıkış için bekliyorum zaten ayrıntılıdan sonra sipariş verebilirim belki :)ya bazılarında belirtmiyor, resmi netse büyütünce anlaşılıyor ama net değilse al iade et uğraş dur işte. risk almıyorum o yüzden, diğer kızım da şubat bebeği olunca öyle denk gelmiştim bunda tecrübeli olup bekliyorum :)
Ayy ciddi misin ya o da çokmuş :) İnsan merak ediyor ama de miEvet
Hey gidilim diyorum kendime kızımda her hafta giderdim en kötü 2 haftada bri ve 2ayrı Dr gidedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?