2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim bugüne kdr hiç bakmadılar ya rahim genişliğine uzunluğuna bilmemnesine. Bir dahakine sorayım doktora.
Benim de bakılmadı, bu kadar önemli bir konuyu atlar mı acaba doktorlarımız merak ettim doğrusu. Acaba kendileri bakıpta bize mi her şey yolunda mı dediler detay vermeden.

Kızlaaar dün babamızın doğum günüydü ve benim meleğim ilk defa hareketleri net belli etti. Çok güzel bi hediye oldu hiç durmadı eşim eli karnımda o kadar çok duygulandı ki ben de ilk defa bu kadar şiddetli hissettim mucize gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin. Ağzımız kulaklarımızda

Bende her seferinde altı çıkarıp giriyorum üstten bakıyor bebeğe sonra alttan uzunluk ölçüyor. Ben lazer e başladım Bi de jilet vuruyoruz ya hamile olduğumu öğrendim. Çok zorlanıyorum şimdi Bi kere jilet gördüm mü eyvah eyvah bendeki durumlar

arkadaşlar yazmışlar ama kış kıyafetleri ile yaz kıyafetleri arasında hepsinde olmasa da fark var hanımlar, şimdi şu delikli incecik tulumlar hastane çıkışlarından çok var, kış bebeğine de onlar olmaz maalesef. Mesela örnekteki hastane çıkışını alıp kış bebeklerine giydiremeyiz;

Ben de doktoruma soracağım canım bakalım ne diycek

Benim de bakılmadı, bu kadar önemli bir konuyu atlar mı acaba doktorlarımız merak ettim doğrusu. Acaba kendileri bakıpta bize mi her şey yolunda mı dediler detay vermeden.
Benim de hiç bakılmadı canım belki biraz daha ilerlemesi mi gerekiyor bakmaları için ki

Canım ben çok sabırsızlandığım için 3-5 bir şey aldım ama genelde 6-9 9-12 aylık falan aldıklarım. Önümüzdeki yazda o aylarda olacaklar diye düşünerek 3 takım aldım şortlu bi tane de 3 aylık ayaklı tulum aldım hastane çıkışı ve 6. Aya kadar olan kısımlar için bir şey alamadım çünkü mağazalarda hep kısa kollular var eylülde falan çıkar heralde uzunlar diyorum

Aaa tam lazere başladın hamile old mu öğrendin canım aslında bir kaç seans yapilsaydi çok inceliyor elinle bile kopucak duruma geliyor. Artik bebisten sonra devam edersin. Benim genital bikini bölgesi koltuk altı yüz epilasyonlu bi bacak kaldı Allah nasip eder kucagima aldıktan sonra ilk işim bacak olacak. Bu hamilelikte 2 kez gittim şakır şakır kanlar akti çok hassaslasmis hamilelikten heralde

benımde demek ıstedığım buydu bakıyorum ınternet sıtelerıne hep şortlu kısa kollu takımlar var kasım bebeği için bunlar olmaz giyileceği zaman alırım dıye dusundum yazlık kıyafetlerı evde koycak yer olmuyor sonra

Maalesef doktorların dikkat etmediği bu konu yüzünden insanlar 2-3 bebek kaybından sonra rahim ağzı yetmezliği olduğunu öğreniyor. Kayıplar yaşanana kadar hiç bir kadın doğumcu ayrıntılı tetkik yapmıyor zaten. Bizim için can, onlar için vak'a çünkü.

Evet haklısın ama bunların yanında şey diyor yazlık hastane çıkışı diye belirtiyor yani. Ona dikkat etmek lazım. Diğerleri normal pamuklu kumaş oluyor.

Evet haklısın ama bunların yanında şey diyor yazlık hastane çıkışı diye belirtiyor yani. Ona dikkat etmek lazım. Diğerleri normal pamuklu kumaş oluyor.
ya bazılarında belirtmiyor, resmi netse büyütünce anlaşılıyor ama net değilse al iade et uğraş dur işte. risk almıyorum o yüzden, diğer kızım da şubat bebeği olunca öyle denk gelmiştim bunda tecrübeli olup bekliyorum :)

Benim bugüne kdr hiç bakmadılar ya rahim genişliğine uzunluğuna bilmemnesine. Bir dahakine sorayım doktora.
Benim 2. çocuğum mesela hiç bir sıkıntı yaşamadım hamilelikte de
benim dr um önce kalp atışına bakar sonra mutlaka genişliğine, plesantanın rahime yakınlığına falan
ben de herkes bakıyor sanıyorum

Ev tipi olandan aldım canım 3 seans yaptım çok azaldı.gebelikte de yasak. ağdaya geçemedim canım çok yandı jilet vurdum 2 haftada 1 dra gidiyorum diye geç cıkıyor ama işte rahat olmadığımdan doğumdan sonra artık yaparım yine

Hadi ya, dikkat etmek lazım o zaman. Ben hastane çıkış için bekliyorum zaten ayrıntılıdan sonra sipariş verebilirim belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…