- 7 Şubat 2020
- 375
- 290
- 23
Vajinit hakkında hiç bilgim yok araştırıcam. Alttan muayene etmedi. Zaten beni enfeksiyon var deyip kaldırıyorduki benGeçmiş olsun, idrar tahlili temizse vajinit olmuşsunuzdur doktorun alttan muayene edip örnek alıp inceletmesi gerek, muhtemelen fitil verecektir. İhmal etmeyin çünkü enfeksiyon tehlikeli, bebeğin kesesine zarar verip delebilir Allah korusun.
Bebeğin aşağıda olmasıyla ilgili doktor bir yorum yapmadı mı?
dedim bu sabah aldım sonuçlarım tertemiz enfeksiyon yok. Kan değerlerim de iyi ama bu sancı beni uyutmuyor dedim. 1 gün öncede 2 saat falan yürüdüm ayakta kalmıştım. Tekrar muayene etti. Bebek çok aşağıda kesin düşer falan demeye başladı. Ağlaya ağlaya çıktım eşim aldı beni. Hemen başka bir doktora gittik. Oda muayene etti 300 TL muayene ücreti aldı ama baktığı cihaz o kadar eskiydiki.o da içimi rahatlatmadı net hiç bir şey söylemedi. Ben sordukça söyledi..verdiğim paraya mı yanayım bir sonuç alamadığımamı yanayım bilemedim. Yatış verdi. Lavoba harici kalkmak yok dedi. :/ uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama bu vajinit için ne gibi tahlil Yaptırmam gerekir. Nasıl anlaşılır