2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen öyle ha hatta ben eksik mi vitamin alıyorum acaba diye düşünüyorum başkalarının kullandıklarını duyunca 😁
Ben mesela bir suru vutamin aliylrum balik yagi,femix,magnezyum,folik asit,demir ilaci ve d vitamini:) ben de yok yok yanii

Eklentiler

• 20200628_230102.webp
    20200628_230102.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar günaydın,

Bu sabah sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı vuruldum. Ağrı yanma olmadı. Aşıdan tedirgin olanlara duyurulur. Herkesin hamileliği kendine özel gerçekten. Birinin yaşadığını hepimiz yaşayacakmışız gibi geliyo çoğu zaman ama öyle olmuyor.

Vitaminler konusunda da tedirgin olmayın bence çünkü kan testi veriyoruz belirli periyotlarla doktorumuz ihtiyacımıza göre belirliyor ilaçlarımızı bir başkasıyla aynı ilaçları ve destekleri kullanmamamız çok normal yani :oops:

Tam takım 10lu set 230tl canım 😍 birde tavsan tulumdan aldim 3lu set 80tl de onun fiyati 🐇🤗
Biz de isme karar veremedik bi türlü 🤔 ben de bu tarz isimli bi takım düşünüyorum , çok tatlıymış bu da canim ,güle güle kullansın, içini doldursun ins canim 🤲🤲

Arkadaşlar günaydın,

Bu sabah sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı vuruldum. Ağrı yanma olmadı. Aşıdan tedirgin olanlara duyurulur. Herkesin hamileliği kendine özel gerçekten. Birinin yaşadığını hepimiz yaşayacakmışız gibi geliyo çoğu zaman ama öyle olmuyor.

Vitaminler konusunda da tedirgin olmayın bence çünkü kan testi veriyoruz belirli periyotlarla doktorumuz ihtiyacımıza göre belirliyor ilaçlarımızı bir başkasıyla aynı ilaçları ve destekleri kullanmamamız çok normal yani :oops:
Moralini bozmak istemem ama ilk vuruldugum gun bana da birsey olmamisti aksami sisti kizardi 3 gun uzerine yatamadim valla umarim senin oyle olmaz ne diyim

Moralini bozmak istemem ama ilk vuruldugum gun bana da birsey olmamisti aksami sisti kizardi 3 gun uzerine yatamadim valla umarim senin oyle olmaz ne diyim

Moralim böyle şeylerle bozulmaz Allah sağlık sıhhat versin sonuçta anneliğe talip olduk tabi ki zorlukları olacak biraz. Sadece bu konuyla ilgili de değil söylediğim her konuda kendimizi baz almalıyız bu süreçte ben yine de herkesin hamileliğin kendine özel olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar günaydın,

Merhaba, sabah yaptırmışsın henüz biraz bekle bugün akşam ya da yarın kolda ağrı olacak biraz :KK200: Hiçkimsenin katlanamayacağı kadar fazla bir ağrı yok rahatlıkla yaptırılabilir tedirgin olunsun diye söylemiyorum ama başımıza gelecekleri bilirsek sonra başkasınınki neden ağrımadı da benimki ağrıyor sıkıntı mı var diye düşünülmesin diye

Arkadaşlar günaydın,

Akşama da görüşlerini bekliyorum canım. Ben ve 1 kişi daha sanırım aşı oldu etki kısmını ben fazlasıyla paylaşmıştım çok zordu. Herkeste olan birşeymiş her gebe de farklı olmuyor maalesef keyfini kaçırmak istemem ama 2.günü gece sabaha kadar kolumun altına yastık koyup oturmuştum. 😉

Moralim böyle şeylerle bozulmaz Allah sağlık sıhhat versin sonuçta anneliğe talip olduk tabi ki zorlukları olacak biraz. Sadece bu konuyla ilgili de değil söylediğim her konuda kendimizi baz almalıyız bu süreçte ben yine de herkesin hamileliğin kendine özel olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle oyle tek acimiz tetonoz olsun zaten;)

Kızlar bu tetanozdan neden çekiniyorsunuz. Bende de ağrı bir şey olmadı ilk hamileliğimde yaptırdım. Eve gidince hemen buz kompres yapın bu her aşı için geçerli. Bebekler aşı olunca da bunu uygulayın.

Ben cuma günü tetanoz aşısı olmuştum ilk başta ağrı yoktu ama akşama doğru ağrısı çıktı ve yatarken biraz problem oldu buz falan da koymadım onun dışında olumsuz bir etkisi olmadı ağrısı her gün azaldı yavaş yavaş 3.gün tamamen geçti

Merhaba kızlar, benim de ilk hamileliğimde olduğum tetanoz aşısında bir problem olmadı. Sadece biraz kolum ağrıdı o kadar. Demekki bazı durumlarda daha ağrılı olabiliyor. O da gelip geçiyor.😇
Bu arada wendy wendy beni de listeye ekleyebilir misin?🥰
Sat: 04/02/2020, 2.çocuk, kız, yaş 34, İstanbul

Ben 2doz oldum ilk gebeliğimde bunda 1doz olacagım tamamlamak için....
Hiç bir sey olmadı bende... Aynı gün hem popodan proluton hem de koldan tetanoz oldum.. İki asıyı da öyle oldum..bir sıkıntı olmadı 😊 ❤ dilerim bu 3.de de olmaz... Evet herkes de farklılık gösteriyor herkesin bünyesi farklı...
Bunda da ağrı yapmaz umarım 🙏🏿

Back
X