2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım aynen Ayşe gibi oldular ama mira bana çok Tatli geliyor diğer saydığım isimler bütün akrabalarimin çocuklarında var ışık la Nil yok ada çok hoş olmasa koyacaktim ama akraba işte cekemedi koydu der

Biz eşimle İlay Ece, Miray, meyra olarak seçenekleri düşürdük bakalım hala karar yok
Çok güzel isimler canım Ece benimde favorim

Canim bosver takma sonra uzuldugumuzle kaliyoruz bide hormonlardan anlamiyolar zaten gorumceyi hic soyleme keyfine bak1

Biz kizlara biraktik hergun yeni bir isimle geliyolar bende Aymira dusunuyorum
Saglicakla gelsinler

Benimde yegenlerim her gün yeni bir isimle kayınvalide ye sorsan kendinin ismini bekliyor her kafada bir ses valla erkek olsa ismi iki yıl önceden hazırdı kız olması na çok şaşırdık ailece . Eşim 4 kardeş hepsi erkek

Canım ben şekerli hiçbirsey yiyemedim yeni yeni çikolata felan yiyorum hep acı ekşi . Ama karpuza kiraza dayanamıyorum bir koca tabak yiyorum bazen karpuz kirazı 10 tane felan ama bu ya dayanamıyorum

Maşallah canım sen başlangıçta da zayıf basladin galiba
Evet canım.. 55dim en son 58 oldum....
Bu cuma tartılırım yine ama sanmıyorum kilo aldığımı...
Şu an çok iyi gidiyorum inşallah bozulmaz. Sağlıklı sıhhatli bir gebelik olur hepimizin inşallah

İsim konusunda biz de hala kararsız sayılırız... Kızımın adı Ela bu bebişi de Deniz diye düşündük ama kesinlesemedi bir türlü
Yinede deniz diye bahsedip seviyoruz bir de o var tabi

ben kilo alamıyorum galiba bende mi sıkıntı bilmiyorum hala 50 buçuk kiloyum hamilelikten önce 52 idim ilk zamanlar mide sorunlarından 49 a düşmüştüm bnde sonradan alırım heralde
Ben 45 kiloydum hamilelikten önce şimdi 53e çıktım ama son iki haftadır durdu kilom benimde.

Canım tecrübeli anneler. Şimdi bebek hareketleri hissetmeye başladım ama bazen hiç hareket etmiyor günde 2 kere hareket ettiğini anlıyorum çok mu az. Panik oluyorum perşembe Dr kontrolüm. Bu haftalarda düzgün hissetmemem normal dimi

Bizimde 4 erkek bi kizkardes kayinlarimin cocuklarida 3 erkek 4 erkek bizim ucuncu kizimiz olcak Rabbim hakkimizda hayirlisini versin senin ilk bebeginmi

Yarın kontrole gidicem hiç tok gitmedim hep aç gittim yarın biraz geç gidicem saat 10 gibi okadar aç kalamam kesin yesem olur muki tok giden var mı ultrasonda görülür değil mi hem belki hareketli görürüm hep durgundular açlığa bağladım

Baska sehirde misafir kaydi olup yaptirabiliyosun yoksa yapmazlar canim ben oyle biliyom

Bizimde 4 erkek bi kizkardes kayinlarimin cocuklarida 3 erkek 4 erkek bizim ucuncu kizimiz olcak Rabbim hakkimizda hayirlisini versin senin ilk bebeginmi
3kızın mı olacak canım
Bizde 3kız kardesiz.. 3kız olmak çok güzel

Ben tahlil vermiyorsam hep tok Gidiyorum. Hatta geçen kontrolde bebek hafif hareket edince doktor kahvaltı yapmadın mı dedi. Tok gidince daha çok hareketleniyormuş.

Canım ben şekerli hiçbirsey yiyemedim yeni yeni çikolata felan yiyorum hep acı ekşi . Ama karpuza kiraza dayanamıyorum bir koca tabak yiyorum bazen karpuz kirazı 10 tane felan ama bu ya dayanamıyorum
Kendi doktorumda uyardı en son canın ne isterse tadımlık ye muhakkak ama bazı şeyleri abartma dedi. Meyveleri şekeri hiçte masum değil diyor benim doktorda diyetisyen de.

Ben tahlil vermiyorsam hep tok Gidiyorum. Hatta geçen kontrolde bebek hafif hareket edince doktor kahvaltı yapmadın mı dedi. Tok gidince daha çok hareketleniyormuş.
Yaa çok iyi bndehep tahlil ister siye aç gittim almadı şimdi tok gitcem hareketli de görsem içim rahat etse demekkigörünüyo gene rahatçok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…