- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Canım al benden de aynısı çok kilo aldım gibi geliyor ben de 20. Haftadayım 5 kilo civarı aldım artık dursun istiyorum ama mümkün değil tabii öyle bişeyKızlar bende uyaninca gece acıkmıyorum ama gündüz çok yiyorum galiba
21 hafta bitiyor 5 kiloya yakın aldım nette baktim 4.5 ile 6.5 arası bu hafta normal diyor ama çok geliyor bana bir an evvel doğum yapıp kiloları verme derdine düştüm spor salonu bile araştırdım
Hatta giderken bi çikolata ya da helva gibi şeylerden ye o zaman kıpır kıpır olabiliyorYaa çok iyi bndehep tahlil ister siye aç gittim almadı şimdi tok gitcem hareketli de görsem içim rahat etse demekkigörünüyo gene rahatçok sağolun
doktor normal demişti . netten de haftalık kaç gram olması gerektiğine bakıyorum yakın değerler . bide ödem olmasın da ondan da korkarımBebeğinin gelişimi iyiyse kilo ne gerekki canım ne güzel alma işte sonra ki haftalarda zaten alırsın bebek gelişsin ufak kalmasın yeter ki kuruyemisini falan güzel yiyorsan vitaminlerini alıyorsan tamam burda bir konu vardı kuruyemiş diyince aklima o geldi 4 5 haftalık bi üye kayinvaldem önüme çerez getirip yedirmiyor diye konu açmıştı aklima o geldi
çok teşekkür edrim canım bnde dikkat ederimBenim ara öğünleri yazayım canım sana. Ben kahvaltıdan 2.5 saat sonra 5 çiğ badem 1 bardak kefir içiyorum. Öğle yemeğinden 2.5 saat sonra bir orta boy meyve 2 kaşık yoğurtla yiyorum. Akşamda 9.30 gibi 2 kuru incirle ceviz yada badem yiyorum.
sen 22. haftadasın demek ki bende yavaş yavaş alcamBen 45 kiloydum hamilelikten önce şimdi 53e çıktım ama son iki haftadır durdu kilom benimde.
cansu güzel isim bnce :)Kizlar isim konusunu naptınız ben hangi ismi bulsam yakınımın kızının adı çıkıyor deli olcam. Son dk kadar kimseye soylememeye karar verdim ve mira Ece düşünüyorum yada arya tabiki eşim cansu olsun diyor tam bir kaus oldu isim konusu bize
Yapıyorlar canım ben öyle yaptırdım başka şehirde. Misafir kaydı da açmadılar açtılarsa da bilmiyorum sadece tc kimlik numaramı söyledim.yani direkt yarin gitsem yaparlar mi acaba
Misafir kayit actirsam
Evet canım limonda cilekten daha çok şeker olduğunu söylüyor lar mesela . Ben daha test vermedim Dr belki banada yasak koyarKendi doktorumda uyardı en son canın ne isterse tadımlık ye muhakkak ama bazı şeyleri abartma dedi. Meyveleri şekeri hiçte masum değil diyor benim doktorda diyetisyen de.
Biride mira güzel desincansu güzel isim bnce :)
Ben de zümra düşündüm ama eşim beğenmedi, eşim Ayşe olsun diyor, bakalim şimdilik bekliyoruz:)Uyumlu olmasını istiyorsan güzel isimler var aslında
Zehra, Zümra, Zülal
bn bugün yaptırdım . şu an kolum fazla ağırlaştı yukarı kaldıramıyorum. çok bi ağrı olmasada kendini belli ediyor. ateşim olmadı şimdilikKızlar bu ay tetanoz aşısı için çağırdılar sağlık ocağından yaptıran var mı?
Sonrasında Herhangi bi ağrı ateş vs olur mu acaba
bu haber üzdüBende karpuzu çok severim ama uzak duruyorum. Bak buda instada gördüğüm bi doktorun paylaşımı
Eki Görüntüle 2656374
Herseyi kararında yemek lazım ben yüksek bi kiloda hamile kaldım hamileyken verdim ve kaç zamandır verdiğim kilodan sadece 2 kg aldımbu haber üzdükarpuz çok severim
Ay canım darısı başımaİzne ayrıldım 2 haftalık. Haftaya tatile gideceğim yazlığa. Bugün de kızımla dışarı çıktık 11de daha yeni girdik dolaştık biraz ama nasıl yoruldum. Şimdiden böyleysem son trimesterda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ay iyi hatırlattın bak ben de 24 hafta mevzusunu sorayım yarın sabah. Ben kendim için Ağustos başı gibi hesapladım ama... Tam da emin olamadım. 23+1 olunca 24 haftalık oluyoruz ama 24ün başı mı 24 bitince mi olacak tam kestiremedim.Ay canım darısı başımaYarın doktor kontrolüm var 24 hafta mevzusunu sorucam ne zaman 24 haftalık oluyorum raporu ne zaman verecekmiş ona göre ben de yıllık izinlerimi başına ekleyeceğim inşallah şimdi şafak sayar gibiyim iş yerinde günler geçmiyor. Sandalye tepesinde oturmaktan sırtım belim kuyuk sokumum ağrıyor benim de
Sen yine tadımlık ye o zaman yasak olmaz hep yersinEvet canım limonda cilekten daha çok şeker olduğunu söylüyor lar mesela . Ben daha test vermedim Dr belki banada yasak koyar
Almazmiyim her ay 1 kilo almisim.ama bu ay 1.5 kiloyu gecmis azcikKızlar hiç kilo yazmamışsınız sizler hiç kilo almadınız mı
Cok uzuldum yaa ne yiycez biz meyve iste ne guzel yaz simdi kac tane yemeliyiz acaba bende azaltayim biraz bari karpuza zaten ara vermistimBende karpuzu çok severim ama uzak duruyorum. Bak buda instada gördüğüm bi doktorun paylaşımı
Eki Görüntüle 2656374
Bende kan sulandirici kullaniyorum nasil bir etkisi var kiOlabilir canımsen kan sulandırıcı da kullanıyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?