- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Kesinlikle öyle canım Kan değerlerine baktır hep. ben ayda bir tiroid hasta olduğum için gidiyorum niye geldin diyor bide aile hekimim şu tetanoz aşısı İşi bitsin hala böle olursa değiştirecem hemen.Kesinlikle her gittiğimde çardak da oturup kahve çay soda içiyorlar ben ayda bir kendim gidip baktiracagim
Ayy kuzum çok hoşsun yaÇok guz l besleniyorsun hayran kaldım valla ben dolapta ne bulursam onu yiyorumyoksada karpuz
Biz seçenekleri daraltık ama hala net bir karar yokBebeklerinize isim buldunuz mu arkadaşlar biz hala bulamadık ne zormuş isim mevzusu
Ben 3 kilo aldım canım dikkat etsemde alınıyorKızlar hiç kilo yazmamışsınız sizler hiç kilo almadınız mı
Biz eşimle İlay Ece, Miray, meyra olarak seçenekleri düşürdük bakalım hala karar yokKizlar isim konusunu naptınız ben hangi ismi bulsam yakınımın kızının adı çıkıyor deli olcam. Son dk kadar kimseye soylememeye karar verdim ve mira Ece düşünüyorum yada arya tabiki eşim cansu olsun diyor tam bir kaus oldu isim konusu bize
Eyvahh benim en cok.yedigim meyve kiraz col seviyorum tam da mevsimi bi de dolaba bile attimAyy kuzum çok hoşsun yakarpuz kiraz en tehlikelisi en çok şeker onlarda canım isterse tadımlık yiyorum. Kan sulandırıcı kullanıyorsan eğer tansiyon düşürür. Ben Muz şeftali kırmızı erik tercih ediyorum meyvelerden. Çiğbadem ve ceviz kesinlikle eksik etme canım
Canim bosver takma sonra uzuldugumuzle kaliyoruz bide hormonlardan anlamiyolar zaten gorumceyi hic soyleme keyfine bak1valla canım 3. bebiş artık bu, bu saate kadar bayaa öğrenmiş olmalıydı ama babasını kaybetti 40 gün kadar önce, çok kırgınım o yüzden bilmiyorum ben zaten ona bir şey bırakmıyordum, herhangi bi trip alınganlık hormonluk bişi yapmamıştım ama bilemiyorum işte.
Biz kizlara biraktik hergun yeni bir isimle geliyolar bende Aymira dusunuyorumKizlar isim konusunu naptınız ben hangi ismi bulsam yakınımın kızının adı çıkıyor deli olcam. Son dk kadar kimseye soylememeye karar verdim ve mira Ece düşünüyorum yada arya tabiki eşim cansu olsun diyor tam bir kaus oldu isim konusu bize
Bende karpuzu çok severim ama uzak duruyorum. Bak buda instada gördüğüm bi doktorun paylaşımıEyvahh benim en cok.yedigim meyve kiraz col seviyorum tam da mevsimi bi de dolaba bile attim
Merhaba hayırlı gebelikler . Sizin tsh yüksek mi düşük mü takip ettiriyorsunuz . Benim ki düşük yani hipertroidi oldu . Ayda bir yetiyor mu kontrol içinBende karpuzu çok severim ama uzak duruyorum. Bak buda instada gördüğüm bi doktorun paylaşımı
Eki Görüntüle 2656374
Merhabalar ben haşhimato tiroidi hastasıyım yüksek çıkıyordu düşürmek için ilaç kullanıyorum dahiliye doktoru 1- 1.5 civarlarında olmasını istedi gebeyken ilaç dozumu artırdı biraz. Ayda bir tiroidime aile hekimimde baktıryorum yükselirse dahiliye ya da endokrine gidiyorum. Sen hiç endokrine gittin mi Hızlı çalışıyor senin tiroid değerin çok düşük çıkıyodurMerhaba hayırlı gebelikler . Sizin tsh yüksek mi düşük mü takip ettiriyorsunuz . Benim ki düşük yani hipertroidi oldu . Ayda bir yetiyor mu kontrol için
Ay bana kiraz mi kilo yaptı acaba geçen hafta bir kac gün içinde 2 3 kilo kiraz yedimBende karpuzu çok severim ama uzak duruyorum. Bak buda instada gördüğüm bi doktorun paylaşımı
Eki Görüntüle 2656374
Bir ay önce 0.015 çıktı canım ama t3 ve t4 yüksek çıkmadığı için ilaç başlanmadı . Şimdi tekrar kan vericem gebelikte oldu bu benimMerhabalar ben haşhimato tiroidi hastasıyım yüksek çıkıyordu düşürmek için ilaç kullanıyorum dahiliye doktoru 1- 1.5 civarlarında olmasını istedi gebeyken ilaç dozumu artırdı biraz. Ayda bir tiroidime aile hekimimde baktıryorum yükselirse dahiliye ya da endokrine gidiyorum. Sen hiç endokrine gittin mi Hızlı çalışıyor senin tiroid değerin çok düşük çıkıyodur
Olabilir canımAy bana kiraz mi kilo yaptı acaba geçen hafta bir kac gün içinde 2 3 kilo kiraz yedim
Canım benim değerlerim hep normal çıkıyordu ablamda bu hastalık çıkınca endokrine gittim Ailede öykü varsa detaylı bakıyor ve tiroidlerimde Nodül oluşturmuş benim. Antitpo dedikleri değerle belli oldu tiroid hastalığım. Endokrine muhakkak git t3 t4 le bazen belli olmayabiliyor.Bir ay önce 0.015 çıktı canım ama t3 ve t4 yüksek çıkmadığı için ilaç başlanmadı . Şimdi tekrar kan vericem gebelikte oldu bu benim
Tamam canım gideyim benim 2017 aralık ayında düşük yaptıktan sonra o değere baktırmışım normal çıkmışCanım benim değerlerim hep normal çıkıyordu ablamda bu hastalık çıkınca endokrine gittim Ailede öykü varsa detaylı bakıyor ve tiroidlerimde Nodül oluşturmuş benim. Antitpo dedikleri değerle belli oldu tiroid hastalığım. Endokrine muhakkak git t3 t4 le bazen belli olmayabiliyor.
Yok canım kullanmiyorumOlabilir canımsen kan sulandırıcı da kullanıyor musun peki
Canım aslında ben güzel besleniyorum sağlıklı şeyler tuketiyorum ev yoğurdu yapıyorum kuruyemiş meyve türü yiyorum ekmek pek yemiyorum daha hızlı alirsam kilo bi çaresine bakarım artıkUgur bocugu bende ilk 3 ayda kustugum icin 3 kilo verdim simdi 4 kilo aldim saglikli beslenmek lazim cok yemek onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?