- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Aynen canımAma yine de aşırı aşırı değil bence ama daha fazla almamaya çalış en azından 1 ay da bir kilo alyürüyüş iyidir hem şişliklerin olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımAma yine de aşırı aşırı değil bence ama daha fazla almamaya çalış en azından 1 ay da bir kilo alyürüyüş iyidir hem şişliklerin olmaz
İnş canım benimde 20 gün sonra şeker yüklemesiAz kaldi 2 hafta sonra seker yuklmem olucak insallah iyi sonuclar alirim
Proluton iğne hakkında ne diyor peki??Yatak istirahatı verdi raporluyum spor vs yasak.Yurumeyi sordum kendini yormadigin sürece cok az yürü istersen demişti ama denedim 10 dk eşimin koluna girip yürüdüm siddetli şancim başladi.Kardesime bazen gidiyorum uzanıyorum gider gitmez oyle iste canim.Benim doktorum ilaç konusunda çok cimri yoğun kanamam old kendisi gördü halimi ilaç posetimde bir önceki kanamadan progesteron iğnem fitillerim haplarım vardı kullanayim mi dedim hepsinin zararlarını saydı bana şu ilacın bebeğe anneye şu etkisi var diye bir tek progesteron 100 mg günde 1 kez fitil kullanıyorum onu da versem mi vermesem mi diye düşündü☺
O iğne yi hiç kullanmadım canım ben progesteron iğnesini sormuştum iğne olarakProluton iğne hakkında ne diyor peki??
bana hiç bir dr kötü bir sey demedi... Hatta rahim agzı sıkıntısı olanlarda can simidi..
Annem öyle diyor zaten ana olmak kolay değil sana hamileyken aynılarını bende yaşamıştım diyor .Büyük emek gerçekten. Cennet anaların ayakları altındadır boşuna dememişler ☺Valla haklısın kuzum yastık falan hak getire uykusuzluk berbat bir şey . Eminim ki bizim annelerimiz de bu evrelerden geçti ama sağlıklıyız bir şey olmamış neyse ki . Hayırlısı olsun artık ya bakalım kafamızı daha nelere takıcaz
Proluton iğne de de progesteron hormonu var canım.. (Ona Progesteron iğnesi diyende var...)O iğne yi hiç kullanmadım canım ben progesteron iğnesini sormuştum iğne olarak
Kizlar 6.aydan itibaren kesinlikle sirtustu yatmayin bi kac dontorun ve banu çiftcinin youtebe videosunu izlemistim sizlerde izleyin uhgulamali anlatiliyor paylasabilirsem burdanda paylasirim sag yada sola yatmak gerekiyor solu daha cok tavsiye ediyor fakat sagda yatabilirsiniz hic sakincasi yok diyor sirtustu tehlikeliKızlar bende hala bu sırt üstü ve sağa yatmaya takmış durumdayım gece bir uyanıyorum sağ kol uyuşmuş ve sırt üstü yatıyorum , bebek oksijensiz kalacak da bir hasar bırakacak bebek bu yatışım yüzünden diye hiç rahat değilim![]()
![]()
Kuzum sirtustu yatmada bebegi etkilemiyor ama anneyi etkiliyormus suan tib diliyle anlatamayacam banuciftciyi youtebadan izle guzel anlatmis annede sırt agrisina yol acıyormus ve bi damar varmis o damar cok etkileniyormus falan sen bi bakCanım bende sırt üstü yatıyorum hatta özledim bile saatlerce sırt ve yüzüstü yatmayı.. Ben en cok bu topikte gördüm ya illa sola yatın lafını...
Arastır bak Dr ne sor o kadr inan abartılacak kadar sıkıntı bir sey değil bir de bebek oksijensiz kalmıyor karın büyüdükçe bebek sırt üstü yattığımızda bizim nefes almamızı zorlaştırıyor. Son aylar dene bu dediğimi o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi
Zaten o zamanlar ne kadr zorlarsan zorla yne sırt üstü yatamayacaksın..
Şimdi karnımız küçük bebişler küçük.. Bir dr demisti ki "ya insan anatomisi o kadr mı vasat da bir sırt üstü yatma da bebeğe etki etsin... Uyku esnasında vucudunuz sizin için en gerekli en uygun pozisyonu buluyor ve o sekilde uykuya devam ediyorsunuz. Bunları da düşünüp stres yapmayın." demişti...
Hatta videosunu atayım izleyin canlar..
Bu da diğer video...
Stres yok takılın kafanıza göre kızlar. Şu bebiş leri de düşünmekten stresten bunaltmayın...![]()
![]()
Aynen valla 4 gun oldu geleli haala aklim tatilde sanki evime misafirlige gelmis gibiyimKızlar nasılsınız memlekete geldim takip edemedim umarım herkes iyidir.. pazar dönüyoruz maalesef tadı damağımda kaldıbebişi daha aktif olduğum için sanırım daha az hissediyorum dönünce ayrıntılı ultrasona gireceğiz belli olur artık
Tam bir aylık hepsi ama benim kullandığım max paketi 60 tablet içeriyor. Balık yağı ayrı vitamin minerallar ayrı tablet. Toplam 1 ay kullanmak için hazirlanmisBaktım da şimdi bu da baya iyiymiş içinde kaç tablet vardı
İstesende son aylarda yatamıyorsun zaten canom.. Bir de bak ne diyor 6.aydan itibaren diyor.burad abu konu fazla abartıldıİşte dedigim bu video ben paylasacaktim gerek kalmadı ama bakne diyor sirtustu yatmayin diyor onun disinda sag sol farketmez diyor![]()
Canım biliyorum bende herkes çok fazla üzerinde durmus konusmus abartmıs bu nedenle anlatmak istedim... Öyle asırı derecede bir etkisi yok ki zaten 6 aydan sonra diyorKuzum sirtustu yatmada bebegi etkilemiyor ama anneyi etkiliyormus suan tib diliyle anlatamayacam banuciftciyi youtebadan izle guzel anlatmis annede sırt agrisina yol acıyormus ve bi damar varmis o damar cok etkileniyormus falan sen bi bak
Bende yaptıracağım hastane araştırıyorum. uzun sürüyorsa erken randevu alayım diye sormuştum teşekkür ederimCanım benim burdaki arkadaşların dediği gibi saatlerce sürmedi yarım saat falan sürdü herşeyine e tek tek baktı bütün organlar omurgaları ağzı burnu pipisine bobreklerine idrar kanallarına bu bile bana uzun geldi 2 3 saat süren oluyormuş bnm öyle değildi perinatalog du zaten bakan gayet iyi dedi epey bilgilendirme de yaptı şu anda usg ile görülebilecek herşey normal dedi çok şükür