2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bn kendime göre liste yaptım yoksa çok karışıyo kafam ilk alışverişte baktım olmuyo liste yapınca iyi oldu

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum afedersiniz tuvaletteyken sanki çok baskı oluyo aşağıya gibi ağırlık oluyo normal alafranga tuvalette szinde oluyomu önceden yoktu yeni başladı

Kizlar aldiginiz seyler cok guzel Rabbim guzel gunlerde giyindirmeyi nasip etsin ben henuz hicbisey almadim 7.ayi bekliyorum ilk aylarda ana kucagi daha rahat oluyo cunku cok minnaklar Rabbim hepimize saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah saglik olduktan sonra hersey yapilir
FATMA normal cunku bebek gitgide agirlasiyo rahim buyuyo canim oturdugumuz yerden kalkamiyoz bile

Günaydın lherkese, dün öğleden sonra gibi Türkiye'ye geldim, İstanbul'a inis yaptim. Bu nasıl bir sıcak. Bütün geceyi sanki sauna da ya da buhar odasısaymış gibi gecirdim. Geldiğim ülkeyle arasında neredeyse 15 derece sıcaklık farkı var. Geldiğim andan beri de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. O da mı şaşırdı diyorum yoksa zaman mı alır farklı bir iklime ayak uydurması. Yoksa hastaneden randevu alıp gidip baktirmalimiyim ultrasonda.
Aşırı nemli sıcak bir hava var istanbulda, sizler yaşıyor musunuz bu sikintilari. Bir buhar bulutunun içindeyim sanki

Sevgim nasılsın canım nasıl geçiyor gebelik

Isimli hastane çıkışı çok güzel miş canım güle güle giysin bebeğin Ben onu en sona bıraktım sadece tulum şapka eldiven yaptiricam büyük set olunca pahalı oluyor birde çok küçük yapıyorlar kardeşim de yaptırmıştı en fazla 2 hafta giyebildi yeğenim. Avent en iyisi ben de ondan aldım göğüs kalkanı gümüş kapak da aldım cantasi da hazır ama ağır o çantalar ya ici termoslu ya yani tek bi yere gitsek sırtımız nasıl taşır bilmiyorum emzik konusunda kararsızım hiç vermesem mi diye cevremde çoğu anne vermiyor bebeklerde ağlayinca susuyor maşallah
Bebek bakım ürünlerini araştıran arkadaşlarım olursa bize de bilgi verirse sevinirim ben daha o kısma el atamadım istagramdq bir kaç sayfa takip ediyorum sanırım onların inceledikleri ürünlerden birini alacağım

Kimisi diyor ki al nasıl yıkayıp kurutucan kış bebeği falan yetmez de yeteri kadar almışız evi doldurmanın anlamı yok diye düşündüm canım.Birde şu peteklere takılan askılar var ya kuruması için öyle bir aparat alırım kalorifer yanacak zaten asar kuruturum diye düşündüm

Listeler çok detaylı geldi canım bana herşey eksiksiz ben listeye bakmadım hiç burada arkadaşlardan ailemden bilgi aldim

Allah korusun kuzum acaba varis mi oluşuyor yürüyüş yapabiliyor musun

Aynen öyle üstünü değiştirip çıkanları yıkarsın üç degisik le bile ilk ayları atlatanlar var çıkanı beyaz sabunla yıkayıp temizi giydirip yikanani kurutan zaten kasımda çoktan kaloriferler yanıyor hemen atarız üstüne bi saat sürmez kurur 40 gün yada 2 aydan sonra zaten olmaz oluyor iç citcitlilari bile ben 3 6 aydan başladım almaya çünkü bezden gelişmiyor sadece hast çıkışlarınınki 0 ay peters takılan kurutmalık çok mantıklı bazen a101 e gelirdi görürdüm denk gelirsem alırım bende

Ah canım ah sabaha kadar uyumadım desem yeridir her yerim tutulmuş ağrıyor sabah kalktım adım atamıyorum. Gece duş aldim serin tutacak biseyler giydim cami açtım tek taraflı yatağa girer girmez yapış yapış oldum.Ev esse bile nem yüksek yaşanacak şehir değil. Bebeği sanırım bu haftalarda çok hissedemiyoruz belli olmuyor bazen sert tekmeler geliyor bazen 2 gün kıpırdamıyor ama yine endişelendiysen baktır veya tatlı biseyler yiyip sessiz bir ortamda sola yatıp takip etmeye çalış canim

Hoşgeldin canim, istanbulda değilim Konyadayim ama burası baya bi sıcak. Bi de orda nem var ya eminim çok bunalticidir, bebiş de şaşırmıştır annesi, tedirgin olma ins.

Canim ben 2 sefer damar tıkanıklığı geçirdim, ikisi de bacağıma attı pıhtının, az çok bilirim.o acı geldi mi geçmez, devamlı ve farklı bir acıdır, belki varış oluşumu vardır. Ben de şimdi gecirdigim tikanikliktan dolayı varisler var, ve onlar dediğin gibi zaman zaman daha top top oluyor ve sızlıyor, bazen de küçülüyor.

Oncelikle hosgeldin canim ailen ve sen be kadar mutlu olmustur helede iki kisilik gidince Istanbulu hic dusunemiyorum endiselenme biraz dinlen kipirdalari hissedersin insallah

Gerek görmedi demekki baktı ama 3 hafta sonra bakarız dedi her yiğidin yoğurt yiyisi farkli demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…