Bn kendime göre liste yaptım yoksa çok karışıyo kafam ilk alışverişte baktım olmuyo liste yapınca iyi olduKızlar aldıklarınız çok güzel sağlıkla kullansınlar inşallah
Bende biran önce bebek ve benim için eksikleri tamamlamak istiyorum liste gibi bişey var mıdır acaba benim ilk çocuk ne lazım ne değil bilmiyorum.
Sut damarlarindan oluyormus.sut olsun da agrisin bosverBenimde sanki göğsümde bazen bir his oluyor zor nefes alıyor gibi. Sırt üstü çok yatınca yada çok yorulunca
Sevgim nasılsın canım nasıl geçiyor gebelikKizlar aldiginiz seyler cok guzel Rabbim guzel gunlerde giyindirmeyi nasip etsin ben henuz hicbisey almadim 7.ayi bekliyorum ilk aylarda ana kucagi daha rahat oluyo cunku cok minnaklar Rabbim hepimize saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah saglik olduktan sonra hersey yapilir
FATMA normal cunku bebek gitgide agirlasiyo rahim buyuyo canim oturdugumuz yerden kalkamiyoz bile
Isimli hastane çıkışı çok güzel miş canım güle güle giysin bebeğinP Pelinimben bende magazalarigezemiyirum buyuk esyalari alirken gittik bugun 2.ci gidişimizdi bugun baya biseyler aldik gecen sefer korka korka gitmistim araba icin bu virus mahvetti soyle doya doya magaza gezemiyoruz ben cogu seyi internetten aldim hm civil carters ebebek koton lcw yeni doğanlari genelde carters ve civilden aldim bi tik daha iyi geldi bana hmnin yeni dogan zibinini ilk denemek icin almistim cok hosuma gitmedi ama diger kiyafetleri guzel biberonu bende cok arastirmalar sonucu avent cam olani aldim sırada silver gogus kalkani emzik bebek bakim cantasi var onlarida sonra alacam
Kimisi diyor ki al nasıl yıkayıp kurutucan kış bebeği falan yetmez de yeteri kadar almışız evi doldurmanın anlamı yok diye düşündüm canım.Birde şu peteklere takılan askılar var ya kuruması için öyle bir aparat alırım kalorifer yanacak zaten asar kuruturum diye düşündümBende böyle aldım canım kıyafetleri hast çıkışlarını falan senin yazdiklarin gibi hemen hemen ve yeterli olur daha alma artık 1 yaş 18 ay a bakıyorum ben ona da acele etmiyorum benimde yakınımda çok yer var internet de elimizin altında hem alma hem netten sipariş verme durumu kolay bebegin gelişimine göre alınır diye düşünüyorum hızlı mi buyur minyon mu olur bilemeyince işte. Ama netten indirime girenleri vs kaçırmıyorum sweet ler vs zamanı gelir giyilir diye
Ana kuzusuymus adı ipi yünlü bayağı sıcak tutar diye düşündüm bendeÇok tatliş ya bayıldım
Listeler çok detaylı geldi canım bana herşey eksiksiz ben listeye bakmadım hiç burada arkadaşlardan ailemden bilgi aldimKızlar aldıklarınız çok güzel sağlıkla kullansınlar inşallah
Bende biran önce bebek ve benim için eksikleri tamamlamak istiyorum liste gibi bişey var mıdır acaba benim ilk çocuk ne lazım ne değil bilmiyorum.
Allah korusun kuzum acaba varis mi oluşuyor yürüyüş yapabiliyor musunKızlar iyi akşamlar
Aldıklarınız cok guzel ben daha birşey almadım 1-2 aya alırım diyorum☺.ayrıntılı ultrasonada 21 haftalıkken gidicem 21+3 gibi.
bu ara şöyle bir sıkıntım var yaşayan Varmı
Yürürken bacagımda bir bölge kucuk bir top gibi şişiyor ve damar cok acıyor Sızlıyor böyle yürürken ama otururken ayagımı basmazken geçiyor. Tuvalete bile giderken damar acıyor yürürken zorlanmaya basladm
İnternette damar tıkanıklıgı flan yazıyor braz endişelendim
Aynen öyle üstünü değiştirip çıkanları yıkarsın üç degisik le bile ilk ayları atlatanlar var çıkanı beyaz sabunla yıkayıp temizi giydirip yikanani kurutan zaten kasımda çoktan kaloriferler yanıyor hemen atarız üstüne bi saat sürmez kurur 40 gün yada 2 aydan sonra zaten olmaz oluyor iç citcitlilari bile ben 3 6 aydan başladım almaya çünkü bezden gelişmiyor sadece hast çıkışlarınınki 0 ay peters takılan kurutmalık çok mantıklı bazen a101 e gelirdi görürdüm denk gelirsem alırım bendeKimisi diyor ki al nasıl yıkayıp kurutucan kış bebeği falan yetmez de yeteri kadar almışız evi doldurmanın anlamı yok diye düşündüm canım.Birde şu peteklere takılan askılar var ya kuruması için öyle bir aparat alırım kalorifer yanacak zaten asar kuruturum diye düşündüm
Ah canım ah sabaha kadar uyumadım desem yeridir her yerim tutulmuş ağrıyor sabah kalktım adım atamıyorum. Gece duş aldim serin tutacak biseyler giydim cami açtım tek taraflı yatağa girer girmez yapış yapış oldum.Ev esse bile nem yüksek yaşanacak şehir değil. Bebeği sanırım bu haftalarda çok hissedemiyoruz belli olmuyor bazen sert tekmeler geliyor bazen 2 gün kıpırdamıyor ama yine endişelendiysen baktır veya tatlı biseyler yiyip sessiz bir ortamda sola yatıp takip etmeye çalış canimGünaydın lherkese, dün öğleden sonra gibi Türkiye'ye geldim, İstanbul'a inis yaptim. Bu nasıl bir sıcak. Bütün geceyi sanki sauna da ya da buhar odasısaymış gibi gecirdim. Geldiğim ülkeyle arasında neredeyse 15 derece sıcaklık farkı var. Geldiğim andan beri de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. O da mı şaşırdı diyorum yoksa zaman mı alır farklı bir iklime ayak uydurması. Yoksa hastaneden randevu alıp gidip baktirmalimiyim ultrasonda.
Aşırı nemli sıcak bir hava var istanbulda, sizler yaşıyor musunuz bu sikintilari. Bir buhar bulutunun içindeyim sanki
Hoşgeldin canim, istanbulda değilim Konyadayim ama burası baya bi sıcak. Bi de orda nem var ya eminim çok bunalticidir, bebiş de şaşırmıştır annesi, tedirgin olma ins.Günaydın lherkese, dün öğleden sonra gibi Türkiye'ye geldim, İstanbul'a inis yaptim. Bu nasıl bir sıcak. Bütün geceyi sanki sauna da ya da buhar odasısaymış gibi gecirdim. Geldiğim ülkeyle arasında neredeyse 15 derece sıcaklık farkı var. Geldiğim andan beri de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. O da mı şaşırdı diyorum yoksa zaman mı alır farklı bir iklime ayak uydurması. Yoksa hastaneden randevu alıp gidip baktirmalimiyim ultrasonda.
Aşırı nemli sıcak bir hava var istanbulda, sizler yaşıyor musunuz bu sikintilari. Bir buhar bulutunun içindeyim sanki
Canim ben 2 sefer damar tıkanıklığı geçirdim, ikisi de bacağıma attı pıhtının, az çok bilirim.o acı geldi mi geçmez, devamlı ve farklı bir acıdır, belki varış oluşumu vardır. Ben de şimdi gecirdigim tikanikliktan dolayı varisler var, ve onlar dediğin gibi zaman zaman daha top top oluyor ve sızlıyor, bazen de küçülüyor.Kızlar iyi akşamlar
Aldıklarınız cok guzel ben daha birşey almadım 1-2 aya alırım diyorum☺.ayrıntılı ultrasonada 21 haftalıkken gidicem 21+3 gibi.
bu ara şöyle bir sıkıntım var yaşayan Varmı
Yürürken bacagımda bir bölge kucuk bir top gibi şişiyor ve damar cok acıyor Sızlıyor böyle yürürken ama otururken ayagımı basmazken geçiyor. Tuvalete bile giderken damar acıyor yürürken zorlanmaya basladm
İnternette damar tıkanıklıgı flan yazıyor braz endişelendim
Sagol canimm calismaya basladim pek giremiyorum buralara girsemde toplu msj yazabiliyorum kosusturmali geciyo hamilelik evde cok guzelmis iyiyiz cok sukur sizde iyisinizdir insallah opuyorumSevgim nasılsın canım nasıl geçiyor gebelik
Oncelikle hosgeldin canim ailen ve sen be kadar mutlu olmustur helede iki kisilik gidince Istanbulu hic dusunemiyorum endiselenme biraz dinlen kipirdalari hissedersin insallahGünaydın lherkese, dün öğleden sonra gibi Türkiye'ye geldim, İstanbul'a inis yaptim. Bu nasıl bir sıcak. Bütün geceyi sanki sauna da ya da buhar odasısaymış gibi gecirdim. Geldiğim ülkeyle arasında neredeyse 15 derece sıcaklık farkı var. Geldiğim andan beri de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. O da mı şaşırdı diyorum yoksa zaman mı alır farklı bir iklime ayak uydurması. Yoksa hastaneden randevu alıp gidip baktirmalimiyim ultrasonda.
Aa evet bende bunu düsünüyorum sıcacık tutar diyeEvet canim Bak boyle olandan henuz bunu almadik cantayla beraber aliriz
Gerek görmedi demekki baktı ama 3 hafta sonra bakarız dedi her yiğidin yoğurt yiyisi farkli demekkiCanım bizim günlerimiz aynı görünüyor senle benim doktorum bu çarşamba yaptı detaylı ultrasonugerçi iki kez bakıyorum 3 hafta sonra yeniden detaylı bakıcam dedi ama bu hafta baya yarım saat baktı karaciğer safra kesesi vb. Hatta bi de cd verdi detaylının görüntülerini senin doktor niye bakmadı ki
Be ebebekten aldım da babymom indirimden 90 almıştım acaba kazık mi yedim diye merak ettim ama yememişimAma hepsi burada da falan indirim oluyor bugunde gördüm var galiba indirimli çantalar bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?