2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sıcaklar fena bastırdı valla yanıyoruz Allahtan nem yok burda nemli yerleri hiç düşünemiyorum

❤❤canim ya bende bahcivan tulumlara elbiselere bayiliyo
Amin canim canim aynen avent cok iyi gercekten cam olani aldim ilk aylar iyi sonrasida zaten su icin kullanilir buyuk biberona gecince onu cam almam kendileride tutmaya baslayacaklari icin agir olurya ben cantada cok kararsizim sen nerden hangi marka aldin bakiyorum bakiyorum karar veremiyorum termoslu istiyorum birce emzik cogu kisi oneriyor canim aklinda bulunsun10 lu hastane cikisimizda suslu bizim burda paylasmistim buarada yavastanben yikama utuleme islerine baslayacam ilerleyen aylarda zor olur karnimiz oyle buyuyecek zaten sicaklar cekilmiyor aradan ciksin yine iletleyen donemde biseyler aldigimda yikamasi ütülemesi kolay olur
hosgeldin canim aahh ahhh sen yine istanbula gelmissin sen birde buralarigorsenbugun 43 derece ve nemi hic soylemiyorum bile

Kizlar siz bugune kadar hangi ilaclari kullandiniz ve kullanmaya devam ediyosunuz. Ben sabit tek doktora gitmedigim icin sormak istedim. Ben 3 aya kadar folik asit ocean markasinin. Daha sonra ocean markasinin omega 3 unu. D vitanemini ve demir ilaci ferrum fort kullaniuorum

Ben seninkine ilave magnezyum ve femix kullaniyorum folik asitte hala kullaniyorum 24.haftadayim.kesecek onu da yakinda doktoruma

Bende onu aldım 150 den düşmüştü seğil mi ama güzel kaliteli bn beğendim grisini aldım ben
Tuh ya dun gittik keske baksaydim aklimdan cikmis diger aylarda alirim diyetermosratlimi canim cunku onlar gdnelde 150 den basliyor eger oyleyse hemen alirim vende gri istiyorum
ben hamilelikten 3 ay once tup bebek doktorum prenatal life baslatmisti onun icinde hersey var doguma kadar kullanacam magnezyum kullaniyorum demir ilaci gyno ferro balik yagi mollers vitamin olarak bunlari kullaniyorum balik yagini ilk zamanlar kullanmamistim ama gittigim tum proflar ve perinotolog balik yagini şiddetle önerdiler tabi herbalik yagi olmayacak guvenilir iyi bir marka olacak

Trendyoldan aldım ben babymom çanta 90a ordan da takip et bence hemen sipariş verirsin

Kuzum ben ilk folicode kullandım 3 aydan sonra efermag (magnezyum) calcimax d3( kalsiyum ve d vitamini) ve imom ( Omega 3 ve tüm vitaminler karışık) kullanıyorum.

gunes0101
Ben hepsi burada dan aldim canım istagram da da çok gördüm ama fiyatları 150 tl ve ustuydu birde kargo ücreti vardı ordan almadım. Begenmezsem geri iade de ederim diye düşündüm aldığım rengi ürünü ekliyorum kullanmadım ama sağlam gözüküyor su da geçirmiyormuş ama dediğim gibi çanta ağır olacak içine bez cam biberon battaniye kıyafet belki mama önlük bunları düşününce heralde bi 7 kg olur

Eklentiler

• Screenshot_20200705-132636_Chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
Bende bunu almıştım aliekspresten tabi koronadan önce gecen sene düşük oldu o bebeğe niyet aldım buna kısmetmiş içi termoslu falan çok beğendım bide bunların ağız kısmı sert acılıyor kutu gibi icinden bisiler almak çok kolay görünüyor

Eklentiler

• Screenshot_20200705-135319_Chrome.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 37
B
Trendyoldan aldım ben babymom çanta 90a ordan da takip et bence hemen sipariş verirsin
ben canim cantaya biraz fazla onem verdigim icin cok arastirdim ama begendigim markalar inanilmaz uçuk rakamlar yaziyor o yuzden onlardan vazgectim dedigine bakacam babumomun urunleri guzelmis yorumlari okudum bende bi bakim birde termostatlimi canim ?
aaa bunu gormustum yorumlarda iyiydi fotoyu aldim hemen tesekkurler canim emzik gumus kalkanida hepsiburadadan alacam karar verirsem bunda ekleyim hemen açik grisi varmi sen birde bebek bakim urunleri demişsin ben şampuani sebamed aldim ama mustelayida merak ediyorum onunda hediyeli kucuk boy sampuanini deneyecem ben alt temizlemede ilk 3 ay islak mendil kullanmayacam mustelanin dogal yikamaya gerek olmayan jel suyu var sana foto atarim onu aldim pisik kremide var onu arada kullanirim gunluk pisik kremi olarak burdaki arkadaslar sudocreami cok onermislerdi onu aldim bezide prima aldik ben losuon falan bebege kulkanmayacam yag yeterli okur diye dusunuyorum alt temixleme pamugu babyjem aldim aklinda bulunsun bakim urunlerine cok onem veriyorum hem bilgim dogrultusunda hemde cok arastirdim bunlara karar verdim canim

Eklentiler

• D2397306-4855-46C1-8FB4-052CCFF2C20A.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 39
İnsallah hayirlisiyla bu bebise kullanmak nasip olur canim saglikla guzel gunlerde kullanin Ben aliekspresten cok sey begendimde simdi ordansiparis vermeye kalksam seneye anca ulasir elime bu virusten dolayi

Yalniz jel bu fotodaki degil P Pelinimben bak bendeki bu

Eklentiler

• image.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 32

Canim bu cantayi tekrar detayli inceledim fakat termal ozellikli yazmiyor termal özelliklimi bu canta

Merhaba gittiniz mi ayrıntılı ultrasyona. Bende araştırıyorum. Fiyatlar 350 700 arası değişiyor. Devlette Bi devlet hastanesine gittim kayıt açmadı. Kim açıyor acaba bu kayıtları
Canım henüz gitmedim 15 temmuza randevu aldım benim kendi doktorum bir Perinatolog önermişti ona gideceğim İstanbul Anadolu yakası Çiftehavuzlarda Zeki Şahinoğlu istersen bakarsın sen de. Fiyatı 470 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…