- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
İnşallah temiz sonuçlarla çıkarızYakınmış bende 8 temmuzda gideceğim inş
Çok kötü bi ağrı ya umarım tez zamanda hepimizin ağırları dinerBenim.asagi yukaron4 haftadır o şekild doktor normal dedi magnezyum hapı verdi
Bende onu aldım 150 den düşmüştü seğil mi ama güzel kaliteli bn beğendim grisini aldım benBe ebebekten aldım da babymom indirimden 90 almıştım acaba kazık mi yedim diye merak ettim ama yememişim
Kızlar aldıklarınız çok tatlı hepinizin bebişleri mutlu sağlıklı günlerde güle güle giysinBen daha pek bişey almadım 6-9 aylık süslü 2 elbise bi de şortlu bahçıvan tulum aldım bi de 9-12 ay 3 lü takım ve 0-3 ay ayaklı tulum hediyemiz geldi o kadar bi tane battaniye ördüm, anneannesi babannesi yelekler örüyorlar bi tane de puffy battaniye örmüş anneannesi. Artık müslin pazen penye battaniye falan alırım kalınlar hazır gibi bi tane cam biberon almıştım bebişi ilk öğrendiğimizde ilk eşyası bi de bebek bezi çöp kutusu aldık. Daha odası yatağı hastane çıkışları hiç alınmadı. Önümüzdeki ay başlayacağım almaya kısmetse. Sizin aldıklarınızı gördükçe ben almışım gibi seviniyorum hepsi de çok güzeller.
Amin canimIsimli hastane çıkışı çok güzel miş canım güle güle giysin bebeğinBen onu en sona bıraktım sadece tulum şapka eldiven yaptiricam büyük set olunca pahalı oluyor birde çok küçük yapıyorlar kardeşim de yaptırmıştı en fazla 2 hafta giyebildi yeğenim. Avent en iyisi ben de ondan aldım göğüs kalkanı gümüş kapak da aldım cantasi da hazır ama ağır o çantalar ya ici termoslu ya yani tek bi yere gitsek sırtımız nasıl taşır bilmiyorum emzik konusunda kararsızım hiç vermesem mi diye cevremde çoğu anne vermiyor bebeklerde ağlayinca susuyor maşallah
Bebek bakım ürünlerini araştıran arkadaşlarım olursa bize de bilgi verirse sevinirim ben daha o kısma el atamadım istagramdq bir kaç sayfa takip ediyorum sanırım onların inceledikleri ürünlerden birini alacağım
hosgeldin canim aahh ahhh sen yine istanbula gelmissin sen birde buralarigorsenbugun 43 derece ve nemi hic soylemiyorum bileGünaydın lherkese, dün öğleden sonra gibi Türkiye'ye geldim, İstanbul'a inis yaptim. Bu nasıl bir sıcak. Bütün geceyi sanki sauna da ya da buhar odasısaymış gibi gecirdim. Geldiğim ülkeyle arasında neredeyse 15 derece sıcaklık farkı var. Geldiğim andan beri de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. O da mı şaşırdı diyorum yoksa zaman mı alır farklı bir iklime ayak uydurması. Yoksa hastaneden randevu alıp gidip baktirmalimiyim ultrasonda.
Aşırı nemli sıcak bir hava var istanbulda, sizler yaşıyor musunuz bu sikintilari. Bir buhar bulutunun içindeyim sanki
Ben seninkine ilave magnezyum ve femix kullaniyorum folik asitte hala kullaniyorum 24.haftadayim.kesecek onu da yakinda doktorumaKizlar siz bugune kadar hangi ilaclari kullandiniz ve kullanmaya devam ediyosunuz. Ben sabit tek doktora gitmedigim icin sormak istedim. Ben 3 aya kadar folik asit ocean markasinin. Daha sonra ocean markasinin omega 3 unu. D vitanemini ve demir ilaci ferrum fort kullaniuorum
Tuh ya dun gittik keske baksaydim aklimdan cikmis diger aylarda alirim diyeBende onu aldım 150 den düşmüştü seğil mi ama güzel kaliteli bn beğendim grisini aldım ben
ben hamilelikten 3 ay once tup bebek doktorum prenatal life baslatmisti onun icinde hersey var doguma kadar kullanacam magnezyum kullaniyorum demir ilaci gyno ferro balik yagi mollers vitamin olarak bunlari kullaniyorum balik yagini ilk zamanlar kullanmamistim ama gittigim tum proflar ve perinotolog balik yagini şiddetle önerdiler tabi herbalik yagi olmayacak guvenilir iyi bir marka olacakKizlar siz bugune kadar hangi ilaclari kullandiniz ve kullanmaya devam ediyosunuz. Ben sabit tek doktora gitmedigim icin sormak istedim. Ben 3 aya kadar folik asit ocean markasinin. Daha sonra ocean markasinin omega 3 unu. D vitanemini ve demir ilaci ferrum fort kullaniuorum
Evet baya kaliteli bir şeye benziyorBende onu aldım 150 den düşmüştü seğil mi ama güzel kaliteli bn beğendim grisini aldım ben
Trendyoldan aldım ben babymom çanta 90a ordan da takip et bence hemen sipariş verirsinTuh ya dun gittik keske baksaydim aklimdan cikmis diger aylarda alirim diyetermosratlimi canim cunku onlar gdnelde 150 den basliyor eger oyleyse hemen alirim vende gri istiyorum
ben hamilelikten 3 ay once tup bebek doktorum prenatal life baslatmisti onun icinde hersey var doguma kadar kullanacam magnezyum kullaniyorum demir ilaci gyno ferro balik yagi mollers vitamin olarak bunlari kullaniyorum balik yagini ilk zamanlar kullanmamistim ama gittigim tum proflar ve perinotolog balik yagini şiddetle önerdiler tabi herbalik yagi olmayacak guvenilir iyi bir marka olacak
Kuzum ben ilk folicode kullandım 3 aydan sonra efermag (magnezyum) calcimax d3( kalsiyum ve d vitamini) ve imom ( Omega 3 ve tüm vitaminler karışık) kullanıyorum.Kizlar siz bugune kadar hangi ilaclari kullandiniz ve kullanmaya devam ediyosunuz. Ben sabit tek doktora gitmedigim icin sormak istedim. Ben 3 aya kadar folik asit ocean markasinin. Daha sonra ocean markasinin omega 3 unu. D vitanemini ve demir ilaci ferrum fort kullaniuorum
ben canim cantaya biraz fazla onem verdigim icin cok arastirdim ama begendigim markalar inanilmaz uçuk rakamlar yaziyor o yuzden onlardan vazgectim dedigine bakacam babumomun urunleri guzelmis yorumlari okudum bende bi bakim birde termostatlimi canim ?Trendyoldan aldım ben babymom çanta 90a ordan da takip et bence hemen sipariş verirsin
aaa bunu gormustum yorumlarda iyiydi fotoyu aldim hemen tesekkurler canim emzik gumus kalkanida hepsiburadadan alacam karar verirsem bunda ekleyim hemen açik grisi varmi sen birde bebek bakim urunleri demişsin ben şampuani sebamed aldim ama mustelayida merak ediyorum onunda hediyeli kucuk boy sampuanini deneyecem ben alt temizlemede ilk 3 ay islak mendil kullanmayacam mustelanin dogal yikamaya gerek olmayan jel suyu var sana foto atarim onu aldim pisik kremide var onu arada kullanirim gunluk pisik kremi olarak burdaki arkadaslar sudocreami cok onermislerdi onu aldim bezide prima aldik ben losuon falan bebege kulkanmayacam yag yeterli okur diye dusunuyorum alt temixleme pamugu babyjem aldim aklinda bulunsun bakim urunlerine cok onem veriyorum hem bilgim dogrultusunda hemde cok arastirdim bunlara karar verdim canimgunes0101
Ben hepsi burada dan aldim canım istagram da da çok gördüm ama fiyatları 150 tl ve ustuydu birde kargo ücreti vardı ordan almadım. Begenmezsem geri iade de ederim diye düşündüm aldığım rengi ürünü ekliyorum kullanmadım ama sağlam gözüküyor su da geçirmiyormuş ama dediğim gibi çanta ağır olacak içine bez cam biberon battaniye kıyafet belki mama önlük bunları düşününce heralde bi 7 kg olur
İnsallah hayirlisiyla bu bebise kullanmak nasip olur canim saglikla guzel gunlerde kullaninBende bunu almıştım aliekspresten tabi koronadan önce gecen sene düşük oldu o bebeğe niyet aldım buna kısmetmiş içi termoslu falan çok beğendım bide bunların ağız kısmı sert acılıyor kutu gibi icinden bisiler almak çok kolay görünüyor
Yalniz jel bu fotodaki degil P Pelinimben bak bendeki buB
ben canim cantaya biraz fazla onem verdigim icin cok arastirdim ama begendigim markalar inanilmaz uçuk rakamlar yaziyor o yuzden onlardan vazgectim dedigine bakacam babumomun urunleri guzelmis yorumlari okudum bende bi bakim birde termostatlimi canim ?
aaa bunu gormustum yorumlarda iyiydi fotoyu aldim hemen tesekkurler canim emzik gumus kalkanida hepsiburadadan alacam karar verirsem bunda ekleyim hemen açik grisi varmi sen birde bebek bakim urunleri demişsin ben şampuani sebamed aldim ama mustelayida merak ediyorum onunda hediyeli kucuk boy sampuanini deneyecem ben alt temizlemede ilk 3 ay islak mendil kullanmayacam mustelanin dogal yikamaya gerek olmayan jel suyu var sana foto atarim onu aldim pisik kremide var onu arada kullanirim gunluk pisik kremi olarak burdaki arkadaslar sudocreami cok onermislerdi onu aldim bezide prima aldik ben losuon falan bebege kulkanmayacam yag yeterli okur diye dusunuyorum alt temixleme pamugu babyjem aldim aklinda bulunsun bakim urunlerine cok onem veriyorum hem bilgim dogrultusunda hemde cok arastirdim bunlara karar verdim canim
gunes0101
Ben hepsi burada dan aldim canım istagram da da çok gördüm ama fiyatları 150 tl ve ustuydu birde kargo ücreti vardı ordan almadım. Begenmezsem geri iade de ederim diye düşündüm aldığım rengi ürünü ekliyorum kullanmadım ama sağlam gözüküyor su da geçirmiyormuş ama dediğim gibi çanta ağır olacak içine bez cam biberon battaniye kıyafet belki mama önlük bunları düşününce heralde bi 7 kg olur
Canim bu cantayi tekrar detayli inceledim ama termal ozellikli oldugu yazmiyor fotodada gorunmuyor
Canim bu cantayi tekrar detayli inceledim fakat termal ozellikli yazmiyor termal özelliklimi bu cantagunes0101
Canım henüz gitmedim 15 temmuza randevu aldım benim kendi doktorum bir Perinatolog önermişti ona gideceğim İstanbul Anadolu yakası Çiftehavuzlarda Zeki Şahinoğlu istersen bakarsın sen de. Fiyatı 470 TL.Merhaba gittiniz mi ayrıntılı ultrasyona. Bende araştırıyorum. Fiyatlar 350 700 arası değişiyor. Devlette Bi devlet hastanesine gittim kayıt açmadı. Kim açıyor acaba bu kayıtları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?