2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bizim doğum kasımda olacak ya doğumdan sonra bebeği aşıya kontrole götürürken nasıl götürebiliriz puset mi portbebe mi anakucağı mı bir sürü çeşit var ne alsam bilemedim ben
Ben sadece puset alicam canım biraz ağır onlarda ama bi yere gidip gelirken rahat oluyor içinde uyuması falan diğerlerini almiycam

Kızlar bizim doğum kasımda olacak ya doğumdan sonra bebeği aşıya kontrole götürürken nasıl götürebiliriz puset mi portbebe mi anakucağı mı bir sürü çeşit var ne alsam bilemedim ben
Bende bunu düşünüyorum puset almak da istemiyorum hiç elektrkli anakucağı aldım elde taşınan da oluyo o olursa onu kullanırım diyorum pıset gibi kapalı koruyucu değil ama araba var zaten

bizim detaylımız iyiydi. ama yüzü sırtıma dönük olduğu için kalp kontrolü yapamadı. o sebeple rapor resim vs vermedi.10gün sonra tekrar çağırdıkalbi görmeden usg yapmış saymıyorum dedi. diğer hiç bir yerde sorun yok ama onu söyledi. bebek gayet iyi dedi. artık 10gün sona inş kalbinde de bir sıkıntı olmaz

Heyecanlandım bende 28inde gidicem ayrıntılıya bakalım benim bebisim bize ne şirinlikler yapacak
Sendende guzel haberler bekliyoruz canim insan sabirsizlaniyor zaman biran once gecsin
Çok saol canım. Evet magnezyum eksikliği olabilir nette de okudum. Haftaya detaylı ultrasonumuz var o zaman soracağım doktora. Birde ben detaylı ultrasona 22+3 de gitmiş olacağım geç olmaz demi
yok canim tam zamaninda gitmis oluyorsun erken gidince kalp gelişimi tam olmamis oluyormus benim burdaki doktor oyle demisti bizde o sekilde gittik

Ben hastaneden cikarken puset kullanacam igneye falan gotururken havalar dahada soguk olacagi icin anakucagi kullanirim diye düşündüm hem daha hafif hemde daha sicak tutar heryeri kapali olacagi icin puset daha agir olur
Ben kıyafet işini tamamladım Geriye nevresim beşik falan kaldi
o kiyafet isini bende tamamladim haala alasim geliyor ben yazliklara gectimherseyden kacar adet aldin ben abarttimmi bilmiyorum herseyden 8 er takim almisim tulum altust bikac gezmelikte aldim ama yine eylule girerken tam kislik alirim zate ilk 3 ay daa rahat seyler giyiyorlar pamuklu 3 ay sonrasina daha suslu seyler alacam doymuyorum almaya bide ustune hediyelerde gelir daha kayinvalidemlrrde aliyormusbugun ebebeke gittik buyuk esyalar icin evtipi anakucagini aldik biberonunu aldik cogu bitti azi kaldi diyelim

Tecrubeli anneler size birsey soracam kiyafet alisverisi yaparken pamuklu giyilmiyormu yani standart degilmi giyimleri aldiklarimin yerleride oyle ince falanda degil cogu kisi eylulu bekleyecegiz demis ama ben valla tamamladim kiyafet işini bi 3 ay sonra disarda giyeceklerini tam kislik alirim elbiselerini falan onun icin eylulu bekleyecem

2 takım 10 lü hastane çıkışı 6 takım 3 lü 5 li karışık takım hepsi ayakli bunların geneli 3-6 aylik bolca iç zibin çoğu yarim kol uzun kollar sette var sadece 2 muslin 1 kalın battaniye 2 penye battaniye 1 örgü az önce attığım 1 tane kalın sayılır (resme ekledim)başka bi battaniye 2 tane pazen battaniye 1 120 cc cam biberon çorap ağız bezi işte ayaksız takımlar aldim 4 takım kadar int alt eşofman aldim 2 tane .Havlusunu aldim puseti aldik.Giysi olarak ayaksizlara çok yönelmedim şimdilik ağırlık 3 aylığa kadar bebek bir doğsun şimdiden çok fazla da alıp eve yığmak Istemiyrium kilolu olur yada minyon olur diye ihtiyaç olursa mağazalar evime yakın gider alirim diye düşündüm. Büyük parçaları sona koydum kuvet falan yer kaplıyor diye.Onun dışında tırnak makasini kulak temizleyici bu tarz seyleti aldik.Ates ölçer çok pahalı o bekliyor şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. Telimde bir kaç resim var ekliyim ablaları da görsün ☺Ana kucağı almak bende istiyorum ama sanırım az kullanıyorlar kilo artınca aşağıya kayıyorlarmış onda kararsizim.Benim mağazaları gezme şansım şuan pek yok 1 kez gittim e bebeğe o zaman almıştım çoğunu int pek bisey bulunmuyor ya örgü iside tamam sağolsun herkes örgü

Eklentiler

• 20200623_153503.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 20200623_153510.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200623_153628.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 20200623_153635.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 20200623_153715.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200623_153733.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200623_153923.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 48
Gule gule giymek nasip olsun canim hrpsi cok tatli bende baya aldim valla ben 6.aya kadar aldim kilolar zaten genelde 6.aydan sonra aliniyor binkac 1.5 yaş yazlik aldim kilolu olsada yazin basinda giyebilir diye düşündüm biz puseti zaten cok once almistik arabasi besigi falan hepsi icinde aldik anakucagini kisin cok sogukta kullanacam asiya giderken arabadada olsak o daha iyi olur fiye fusunuyorum normal zamanda puset killanirim ben detaylari cok yazmadim simdi sigmaz burayakuvetide aldik benim kiler odasi var oraya koyuyorum aldiklarimi buarada dedigin gibi ates olcer malum virusten dolayi cok pahali biraz daha bekleyip oyle alacam birde isimli tulum yaptiriyorum onun siparişini verdim ornegide atayim

Eklentiler

• B10DB82D-0332-484B-BC27-D04031A9D2B7.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 56

Eklentiler

• 5D0E8D25-C07F-4B93-9FEF-C1ACA6DA757C.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 52
P Pelinimben bende magazalarigezemiyirum buyuk esyalari alirken gittik bugun 2.ci gidişimizdi bugun baya biseyler aldik gecen sefer korka korka gitmistim araba icin bu virus mahvetti soyle doya doya magaza gezemiyoruz ben cogu seyi internetten aldim hm civil carters ebebek koton lcw yeni doğanlari genelde carters ve civilden aldim bi tik daha iyi geldi bana hmnin yeni dogan zibinini ilk denemek icin almistim cok hosuma gitmedi ama diger kiyafetleri guzel biberonu bende cok arastirmalar sonucu avent cam olani aldim sırada silver gogus kalkani emzik bebek bakim cantasi var onlarida sonra alacam

Sendende guzel haberler bekliyoruz canim insan sabirsizlaniyor zaman biran once gecsin

yok canim tam zamaninda gitmis oluyorsun erken gidince kalp gelişimi tam olmamis oluyormus benim burdaki doktor oyle demisti bizde o sekilde gittik
Ayy rahatladım valla nerdeyse geç kaldım diye düşünüp eşimi beklemeden gitcektim ultrasona

Bende beklemiyodm gönderdi doktor ama zaten her türlü özel kliniğe gidecektim 21 de de ona giderim dedim ultraslnu da iyi değildi zaten gideceğim yerde dört boyutluymuş en azından içim rahat eder
Aynen kuzum bide yaklaşık bi ay olmuş olacak yine baktırman iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…