2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Suan balik sezonu olmadigi icin kullaniyorum bide baliktan epey tiksindim balik yagi bende kullanmiyordum balik yiyordum bide bol ceviz yiyorum benim demir cok dustu gecen ay kuzum o yuzden kullaniyorum bu ay cok sukur toparlandi

Hoşgeldin canim, istanbulda değilim Konyadayim ama burası baya bi sıcak. Bi de orda nem var ya eminim çok bunalticidir, bebiş de şaşırmıştır annesi, tedirgin olma ins.
Seydişehire atandık bizde ama serindi ev yerleştirirken kışları da çok çetin oluyor diyorlar

Kuvet cok hoşmuş ben sampuan olarak sebamed kullanacam sadece mustelanin dogal jel suyunu cok ovmusler birde bende cok arastirmistim baya iyiymis islak mendilde kullanmayacagim icin bu iyi olacak benim icin sampuaninida merak ediyorum yaninda mini boy hediye olarak veriliyordu deneyecem evet kisiden kisiye degisiyor mesela prima en iyi marka fakat gorumcemin bebegine hic iyi gelmemisken diger arkadaslarimin bebeklerine cok iyi geldi bende o yuzden denemek icin bir paket alacam ona gore karar verecem yani demem oki kalitelide olsa kisiden kişiye degisiyor pisik kremlerinde yada sampuan yada baska sey olsun butun markalarda mutlaka sikayet vardır denemeden farkedeyiz bunu

Evet kuzu istersen foto çekeyim atayım bir sonraki mesajıma

Benim aldığım seyahat çantası olarakta geçiyor arabaya asılabildiği için , yan cepleri termoslu , çantanın ağzı telli, çok güzel , iç cepleri 5 tane, fotoda görünüyor, ön taraftaki cepleri 3 tane bir tanesi file ,diğer ikisi normal , kalitesi kesinlikle çok iyi.

Eklentiler

• 23B4EA8A-CA71-45A4-AA66-8A6682B734EF.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 05275CC1-7646-4F31-94D4-D7F81E12C3D8.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 8FF0D3FA-1F00-4703-97D1-42F6112BFD87.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 97BE66BD-8FB5-4F81-ADA4-BD473A5C05B6.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 3EE43AE7-652F-49DF-AA62-42858FF3A7FA.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 41
  • F1C030F4-1B0B-4176-9106-076F9B1E4173.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 59AF33C9-197B-4394-BBE5-2C7DCB3DAE81.webp
    129,3 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 72
Sana unuttum soylemeyi kuzum sen yinede demiri bi olctur cunku normalde benim kanim cok yuksekti ama demir konusunda prenatal life yetersiz geldi yoksa cok iyi bir vitamin fakat yinede demir baya dusmustu
buda baya guzelmis bende bi tane cok begendim belki onu verrim siparis ama bu dediginide bi arastirayim canim

Selam arkadaslar
Kızım için 3 nevresim takımı, 2 yedek çarşaf, 1 alez, 2 kalın battaniye, 3 ince battaniye, 1 yorgan, 2 yastık yeterli midir sizce ?
Bu arada bugün dikkat ettim nevresimleri hep pembe Benim gibi ilk çocuğu olan ve yeni alacak olan arkadaşlara tavsiyem hepsini pembe almayın erkek bebeklerinde kullanabileceği ortak renklerde alın :)

Nevresimleri nerden aldınz bnde alıcam bakıyorum öyle her yere karar veremedm bulamadım da pek düzgün

Canim benimde ilk bebek bende burdaki annelerden öğrendiğim ve cevreminde dedigi kadariyla bebeklere yastik yorgan kullanmiyormusuz reflu yatagi biraz engebeli o yeterli olur yatagin icine koyarsan iyi oluyormus nevresim takiminada gerek olmayacak battaniyeler yeterli bende oyle aldim birde muslin ortu bi kac tane al oda cok işe yariyormus ben 3 adet aldim

Kapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmam hayırla kullanmak nasip olur inşallah Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada

Eklentiler

• CB14CC73-2416-4EA3-8C46-C2159E3081E3.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 84
  • CEDD6B67-6C53-4613-899F-6787B072B03B.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 88
Kapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmam hayırla kullanmak nasip olur inşallah Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada
Super olmuş nasil yaptin canim ellerine saglik

Yalniz kuvet setini keske once paylassaydin benim ilk bebek olunca bunlardan hic haberim yoktugorseydim bunu takim alirdim baktim sen paylastiktan sonra cok guzeller

Şahane olmuş canım eline sağlık gülerek huzurla kullanın inşallah

Kimi popis kalite sevmiyor demekki

Yalniz kuvet setini keske once paylassaydin benim ilk bebek olunca bunlardan hic haberim yoktugorseydim bunu takim alirdim baktim sen paylastiktan sonra cok guzeller
Ben kızımdan dolayı çok sık giremiyorum girdiğimde de memnun kaldığım şeyleri yazıyorum Bu aralar küvet vb konuşulunca paylaşayım dedim ben ilk bebeğimde aslında bu kadar erken alış veriş yapmamıştım bilemedim hemen alacağınızı görünce yazdım

Kimi popis kalite sevmiyor demekki
Aynen oyle deneyip gorecegiz
insan dayanamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…