- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Ben bugün ayrıntılıya girdim, kendi dr.um perinatolog o vakti canim.herseyineAyrintilida cocuk dr bakiyorms eko.kalpe onun dr.yokmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün ayrıntılıya girdim, kendi dr.um perinatolog o vakti canim.herseyineAyrintilida cocuk dr bakiyorms eko.kalpe onun dr.yokmus
Kuzum hareketini hissedeceğimiz haftlardayız ama çok küçükler daha bazen hissedememiz normal Korkma sen.Kızlar merhaba hep takipteyim ama ara ara yazabiliyorum. Benim bebegim bazen hiç hareket etmiyor bugünde hiç hareket etmedi çok korkuyorum
Evet canım bunları önerdi. Mevsimindeykende hamsi İstavrit yedim.Teşekkür ederim kuzum . Genelde levrek somon çupra ye mi diyor ?
Benimde görümcem bende elektronik var kullan Sterilize ettim ben dedi ama ikinci el bunda nasıl olur bilemedim.Canim bana ilk süt indiğinde bebek daha hiçsiz olduğu icin ,hızlı bosaltamadigi icin ağrıyınca lazım olmuştu. Onu da manüel aldik hemen eczaneden yeterli oldu o da.
Tekli aldim benTekli mi aldınz ikili mi yprumlarda teklisi daha iyi denilmiş ama bnm ikiz bebekler lazım olur inşallah sütüm gelirse almam gerek yani
Her hamilelik farkli..Benimki aksine açken hareket ediyor tokken uyuyor bu neden acaba![]()
Ben Yaptırdım canım doktoruma sordum yaptır dedi. Geçen hafta yaptırdım Ağustos’ta tekrar yapılacak 2 dozmuşHerkese selam... Tetanoz asisi yaptirdiniz mi kizlar ne dusunuyorsunuz
Ben ikinciyi yaptirdim canim.saglik ocagi hemsire aradi cagirdi.Gebelikte tetanos aşısı yapılmasının başlıca nedenleri şöyle:Herkese selam... Tetanoz asisi yaptirdiniz mi kizlar ne dusunuyorsunuz
Ben size çok hak veriyorum. Şahsen annem benim kıyafetlerimi battaniyemi falan saklamış taa 36 yıllık, ben kendi çocuğuna kullanacağım yeni birşey neredeyse almıyorum. Ananem neler örmüş neler. Onun dışında eşimin ablası gecen sene doğum yaptı, o da birşeyler verecek. Bebek arabasini da ikinci el aldık. Tertemiz yeni gibi. Geri kalan ana kucağı kanguru falan şeyleri de ben yurt dışında yaşıyorum yasadigim şehir de e freeecycle diye birşey var anneler temiz kullanılabilir şeyleri birbirine veriyor ücretsiz. O şekilde alıp ben de aynen ücretsiz vereceğim. Bunun dışında eksiklerimiz olursa, bulamadıklarıniz olursa da üzerini tamamlariz yeni satın alarak. Kesinlikle israf bir yana doğaya zarar diye düşünüyorum ben de.Düz kafa olmasın yastığı bu şekerimbence gereksiz ya yan yatırırsın yada düz yatırıp başını yan çevirirsin olur biter
Herşey ticarete dökülmüş vallahi gördükçe o kadar şaşırıyorum ki. Sırf acemi anneleri ilk hevesleri sömürme üzerine bir düzen
Sonra nereye koycam derdi oluyor o kadar eşyayı. Bazıları çok az kullanılıyor bazıları da hiç kullanılmıyor bile. Yazık o kadar harcanan paralara.
Kimsenin özeli için demedim bu arada yanlış anlaşılmasın. Benim üzüldüğüm sinir olduğum bu ticari kapitalist sistem. Bizim annelerimiz anneannelerimiz şimdiki eşyaların kolaylıkların hangisini görmüşler ki. Yine de büyümemiş miyiz, her şekilde büyümüşüz.
Allah hepimize vicdanlı, ahlaklı, doğasever, hayvansever, başkalarının haklarına saygılı, merhametli, erdemli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinönemli olan bu değerleri kazandırabilmek.
İnsallah güzel geçer. Hiç panik olmayin. Hayatin getirdiklerine bırakın kendinizi. Güzel haberlerinizi bekliyor olacagizKızlar günaydın yarın detaylı ultrasonum var ikili tarama riskli gelmişti dualarınıza ihtiyacım var. Açıkcası çok korkuyorum
İnşAllah çok sağolunİnsallah güzel geçer. Hiç panik olmayin. Hayatin getirdiklerine bırakın kendinizi. Güzel haberlerinizi bekliyor olacagiz
Cok normal Ben de hep bekliyordum. 22.haftada daha net hissetmeye başladım dün de ilk defa tekmesini duydum. Birden basliyor sanki. 20-21. Haftalar çok nadir belki Cook sessizlikte yatınca denk gelirsen azıcık bir mısır patlaması gibi sanki. O da yani belki. Bir hafta daha bekleyin 22 olsun biraz netleşecekKızlar merhaba hep takipteyim ama ara ara yazabiliyorum. Benim bebegim bazen hiç hareket etmiyor bugünde hiç hareket etmedi çok korkuyorum
Açıkçası ben bu tarz ürünleri 2. El çok hijyenik bulmuyorum canim. Ama tabi em iyisini sen bilirsin.Benimde görümcem bende elektronik var kullan Sterilize ettim ben dedi ama ikinci el bunda nasıl olur bilemedim.
Tamam iste benim kendi doktorum dgl basja doktr bakiyirms .cocuk doktoru eko icin dedi .o da kironadan ankaradayms doktr.bilemedim canim vallaBen bugün ayrıntılıya girdim, kendi dr.um perinatolog o vakti canim.herseyine
Bende karar veremedim canım ilk bebeğim zaten herşeyi yeni olsun istiyorumAçıkçası ben bu tarz ürünleri 2. El çok hijyenik bulmuyorum canim. Ama tabi em iyisini sen bilirsin.
Bebeğin kalbinde bir problem varsa ya da annede gebelik esnasında bebeğin kalbini etkileyecek bir sıkıntı olusmus ise gelişim geriliği varsa vs o zaman bahsettiğiniz Dr ler bakabilir. Sıkıntı yoksa ve Dr de kalp te bir sey görmedi ise dediğiniz Dr kerim görmesine ekstra gerek yok canım..Tamam iste benim kendi doktorum dgl basja doktr bakiyirms .cocuk doktoru eko icin dedi .o da kironadan ankaradayms doktr.bilemedim canim valla