2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun canım. Bilmeden yemiş ama sonuclarıni biz çekiyoruz. Benim de annem yüzünden oluşan ömür boyu benle olan bir alerjim var nikel alerjisi. Buradan kız bebek bekleyen annelere tavsiyem kızınız 2 yaşına gelmeden kulaklarını deldirmeyin şimdi tabi aletler daha farklı ama yine de ben çok acısını çekiyorum aklınizda bulunsun
Ben de kıyıp deldirmem heralde bir de kardeşimin deldirmemişler o da buyudukce cesaret edemedi 26 yıldır kupe takamiyor 😆

Kızlar merhaba hep takipteyim ama ara ara yazabiliyorum. Benim bebegim bazen hiç hareket etmiyor bugünde hiç hareket etmedi çok korkuyorum

Ferritin konusu Geçmiş ilk mesajı bulamadim da ferritin demek depo demir demek yani depolarımız bosalmaya baslamis benim 50 den 10 a düşmüş 20. Haftada Demir herkese başlamak lazım bana da yazdı bugun alicam birmhaftadir yurucek Halim kalmadı kansızlıktan muhtemelen bu haftalarda ihtiyaçlar cok artiyor kizlar Demir yazmadıysa doktorunuz söz hatırlatın olur mu 20. Haftasında her gebeye başlanır cunku.
Demir (serum )217
Ferritin de 10 küsur lerde çıkmıştı 12.haftadan beri ilaç kullanıyorum ama bisey demedi doktor olumsuz bi değer yok demisti

Demir (serum )217
Ferritin de 10 küsur lerde çıkmıştı 12.haftadan beri ilaç kullanıyorum ama bisey demedi doktor olumsuz bi değer yok demisti
Depon erken tukendiği icin erken baslamis cnim ortalama genelde 20. Haftada tukenir bana da hic sorun yok Demir iciceksin dedi Zten dusmese de dusecek diye başlıyorlar rutin.

Selam kızlar,
Nasılsınız? Ben uzun zamandır bakamıyorum buraya. İlk defa oturup kendimi dinlendiğim bir gün oldu mecburen. Hemen size yazayım dedim. İstanbulda yaşıyordum normalde ama pandemiden şirket tatil olunca maşukiyeye geldim. Burası biraz köy yeri telefon tablet bakılmıyor pek. Bakıyorum herkes ne güzel hazırlıklara başlamış. Bebişlerin tekmeleri hissediliyor. 😍 bu arada okuduğum kadarıyla herkesin sırt ağrısı varmış. Benim o kadar kötü
Ki, doktor günde 2000 mg magnezyum verdi. Sabah akşam alıyorum. Yine de geçmiyor. Bir de hayatımın en kötü migren atağını geçirdim dün. Sağ gözüm tam görmedi kızlar ödüm koptu. Burada da sağlık ocağına gittim, arveles al bir kerelik dedi. Geçmezse ağrı kesici İğne yapacak bakalım. Var mı başına gelen hamilelikte. Mahvetti beni yahu.
Canım çok geçmiş olsun ama arveles hamilelikte alınmaz ki .Ben gebelikten önce migrenimi ve regl sancimi kesen tek ilacti biraz ağır bir ilaç. 3 doktora sordum parol dışında hiçbirşeyi tavsiye etmediler .Iğne de dahil. Haftanın 3 günü yarım kafayla dolanıyorum ama en fazla günde 4 parola izin verdi doktorum.Gebelik kategorisi ne bilmiyorum ama bir daha içme o ilacı. Ben kendi yöntemlerimle geçiriyorum Başıni soğuk suyla yika yavaş yavaş çıkınca iyice kurut ıslak kalınca da agrin olur. Yıkayamam dersen buz koy ağrıyan kisimlara zararsız bir yağın veya kremin varsa sürdür masaj yapsınlar sana en son da tülbentle sıkıca bağla karanlık ortamda uzan inşallah geçer. Birde eşim beni okur 7 fatiha 7 nas 7 felak 7 ihlas

Kızlar merhaba hep takipteyim ama ara ara yazabiliyorum. Benim bebegim bazen hiç hareket etmiyor bugünde hiç hareket etmedi çok korkuyorum
Bazen biz hissetmiyoruz galiba canım ben geçen hafta doktora gittiğimde hissetmiyorum dedim oda şuan gayet hareketli demişti

Evett çok güzel bugün bir hareketli maşallah göbeğinin altına toplanıyor füze gibi göbek oluyor 🥰🤭🤷 göbeğin çıktı mı kuzu benim kocaman oldu resmen ama ben hala düz yatiyorum
Göbek cıktı sayılır ama kiloma göre çok çıkmadı ben kesin yarim dünya olurum diyordum. Bende çoğu kez düz veya saga yatıyorum sola yattığımda omuz kol ağrısıyla uyanıyorum. 3 yastıkla yatağa giriyorum 😊Hareketli olunca çok mutlu oluyorum ama bazen durgunlasiyor 2 gün atmadığı oluyor efendinin 😁

Çok geçmiş olsun canım. Bilmeden yemiş ama sonuclarıni biz çekiyoruz. Benim de annem yüzünden oluşan ömür boyu benle olan bir alerjim var nikel alerjisi. Buradan kız bebek bekleyen annelere tavsiyem kızınız 2 yaşına gelmeden kulaklarını deldirmeyin şimdi tabi aletler daha farklı ama yine de ben çok acısını çekiyorum aklınizda bulunsun
Böyle bir şey olabildiğini bilmiyordum bak 🙄 çok geçmiş olsun bebem sana da 😕

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş herhangi bir sıkıntı yaşamazsın kuzum. Evet diplerde yaşayan balıklar çok tehlikeli olabiliyormuş yazdıklarım dışında birde mezgit denizin çöpçüsü denildiği için o da tehlikeli. Ben genelde hem doktora hem diyetisyenden onay alarak yiyorum. Genelde levrek somon çupra oluyor.
Teşekkür ederim kuzum . Genelde levrek somon çupra ye mi diyor ?

Göbek cıktı sayılır ama kiloma göre çok çıkmadı ben kesin yarim dünya olurum diyordum. Bende çoğu kez düz veya saga yatıyorum sola yattığımda omuz kol ağrısıyla uyanıyorum. 3 yastıkla yatağa giriyorum 😊Hareketli olunca çok mutlu oluyorum ama bazen durgunlasiyor 2 gün atmadığı oluyor efendinin 😁
Bende üç yastık yada ayak altına bir yastık kafamin altına almıyorum çoğu zaman bel ağrım oluyor alınca

Back
X