2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amiiin hepimizinki insallah ay gitgide artiyor bu stres hele yapacak isim yoksa bos oturuyorsam yandik ya

Ismini koymazsanız takmiyacak mıymış allahım ne kayinvalideler var yahu

Biz gibi karnı az çıkanlar da var mı arkadaşlar? Benim 2. Gebelik ama sanırım iç karın olayı, ilkinde de çok geç çıkmıştı, ki doğum olacağı zaman da öyle aman aman abartı değildi karnım, yayvandi.

Sen de zor şeyler yaşamışsın canım ama şükür sağ salim almışsın kucağına . Elden gelen de birşey yokmuş herhalde öyle demişti doktor ama perhiz yapmışsın sen demekki yediklerimiz de etkiliyor . Tuzsuz mu beslenmiştin neye dikkat etmiştin? teşekkür ederim canım evet hayırlısı olsun inş sağlıkla alırım kucağıma zamanında

Öyleyse hareket kabiliyetin de cok azalmamistir sonlarda değil mi ins benim de oyle olur son haftalarda nasıl arac kullancam diye dusunuyorum cunku çok büyük kontrolde gorduğum gebelerin karni bir de ben hamilelerden korkardm kucukken ahsjfmgm

Allah a şükür canım haftasına uyumluymuş seninki de hep öyle olsunlar inşallah. Demek ki açılabiliyor da damar sevindim şimdi inşallah benimki de açılmış olur birdahaki gittiğimde . Gün içinde bir kere mi ölçüyorsun canım yemekten sonra mı

Geçmiş olsun canım doktor ihtimalleri söylemiş üzme kendini herşey yolunda çok şükür bebeğin iyi biraz sıkı takip edilip bebeğini kucağına alacaksin
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla doğar

Allah’ın izniyle sorun olmaz sen icini ferah tutmaya cls biliyorum zor cok zor ama stres de daha kotu etkiler sakin ol cnim gecms olsn. Belki risk almamak icin biraz abartmistr dr her seye hzrlamak icin biraz korkutuyolr.
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım evet biraz abartıyorlar galiba söylemek zorundayım bunları dedi sonra sıkıntı olmasın diye tüm olumsuzlukları sayıyorlar belki de iyi yapıyorlar bilemiyorum çok sağolun kızlar destekleriniz için

Kzum hep burdayiz hep yaz elimizden geleni yaparz ins sıkıntısız atlatiriz hep beraber su gunleri kavusuruz sağlikla miniklerimize.

Amiiin hepimizinki insallah ay gitgide artiyor bu stres hele yapacak isim yoksa bos oturuyorsam yandik ya
Aynen bütün gün TV telefon varsa ev işi delirmeme ramak kaldı
Şaban daha iyi geldiyse durum vahim kafalar sinirlerimizi bozmasın
Alıştık artık valla . Allah çocuklarımıza normalinden kayınvalideler nasip etsin
Ismini koymazsanız takmiyacak mıymış allahım ne kayinvalideler var yahu
Takmaz o takmaz eşim ilk torun ne takacaksin hazırlıyor musun birşeyler dedi kayınvaliden ne takarsa onu takarım dedi . Cidden tam kaynayan kazana atmalik kadın ..

Kuzum benim karnım çıktı valla kocaman oldu . Kayınvalide gile ziyarete gittim komşusu sen nasıl 4 aylık hamilesin karınin yok dedi gi günden beri git gide büyüyor ne göz varmış mubarekte

İsim konusunda biz de karar veremiyoruz. Üzerinde düşündüğümüz isimler; asel, zeynep, azra, begüm, meyra, ceyda... Zeynep i eşim istiyor ben istemiyorum. Asel i ben istedim eşim istemedi. Azra ya ikimizde sıcak bakıyoruz ama kuzenimizin kızının ismi farklı ilde ama kararsızız hala. İsim koymak gerçekten zormuş.

0 3 ve 3 6 aylıktan toplam 6 tane aldım , ilk etapta yeter diye düşündüm ... artık 6 9 alırım bende ... ben de böyle bişeyler aldıkça bebek özlediğimi anlamaya başladım Rabbim inşallah güzel günlerde kullanmayı nasip eder hepimize

Son güne kadar aracı rahat kullandım canim ,öyle çok önde aşırı bi karnım yoktu canim.

Canim günde bi kere olcsen yeter, en az 20 dk dinlenme sürecinden sonra ölç canim

Devlette gitmek istiyorum ama malesef hastane pandemi hastanesi olmuş . Dr bulduk devlette çok iyi . bilmiyorum ya bu hastane işleri insanı geriyor. Bizede hep ilgisiz ler denk gelmiş
Kuzum pandemiden dolayı devlet hep böyle oldu ilgisizleştiler genelde. Pandemi hastanesine hiç gitme canım

Meyra çok güzel Bende düşünüyordum biz kura çektik meyrayı eledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…