Amiiin hepimizinki insallahAdıyla yaşasın insallah. Canım bu düşünceler hamilelik de görülen panik atak yada hormonların dengesizliği den oluyormuş benim hemsirem sen baya baya depresyon yolundasin demişti bende çok şeyi takıyorum ama ondan değil doğum korkusu dediğimde bir güldü bana .geri dönüşü yok artık der gibi
Şaban daha iyi geldiyse durum vahimŞaban bile şuan daha tatlı geldi vallakuzum koydurmam ismini zaten . Devir degistide kafalar aynı onu napcaz
Ismini koymazsanız takmiyacak mıymışAy kuzum bir kayınvalidem var Allah düşman başına ya . İsmimi koyarsanız altın takarım diyor piskopateşimde ben kızıma istediğim ismi koyacağım dedi ama bazen cidden bunaltiyor . Hayır yani ismini koysam nolcak anlamış değilim kızımın isminden mi nefret edim
Canim seninle günümüz aynıymış.ben de böyleyim c9k belli değil dışardan hamile olduğum, biraz da bop giyinince. Ki sen bana göre zayıfsın baya masallah.Masallah tam hamile olmussun
ben 5 kiloyu gectm ama sadece oturunca cikiyor. Masallah hepimize
Sen de zor şeyler yaşamışsın canım ama şükür sağ salim almışsın kucağına . Elden gelen de birşey yokmuş herhalde öyle demişti doktor ama perhiz yapmışsın sen demekki yediklerimiz de etkiliyor . Tuzsuz mu beslenmiştin neye dikkat etmiştin? teşekkür ederim canım evet hayırlısı olsun inş sağlıkla alırım kucağıma zamanındacanım bende bu durum ilk gebeliğimde 32.haftada preaklampsi başlangıcına sebep oldu.sürekli tansiyon takibi ve perhizle geçti haftalarım. 35sonrası her hafta 2 kere usg ye giriyordum. sonra bu besleyen damarlarda direnç arttı ve kilo alımı yavaşlayınca 37+3de sezeryanla kızımı aldı doktor. evet stresli geçiyor bu dönemler ama hayırlısı olsun hakkında
Öyleyse hareket kabiliyetin de cok azalmamistir sonlarda değil mi ins benim de oyle olur son haftalarda nasıl arac kullancam diye dusunuyorum cunku çok büyük kontrolde gorduğum gebelerin karniBiz gibi karnı az çıkanlar da var mı arkadaşlar? Benim 2. Gebelik ama sanırım iç karın olayı, ilkinde de çok geç çıkmıştı, ki doğum olacağı zaman da öyle aman aman abartı değildi karnım, yayvandi.
Allah a şükür canım haftasına uyumluymuş seninki de hep öyle olsunlar inşallah. Demek ki açılabiliyor da damar sevindim şimdi inşallah benimki de açılmış olur birdahaki gittiğimde . Gün içinde bir kere mi ölçüyorsun canım yemekten sonra mıCanim benim ilk kızım 35. Haftada preeklemsiden doğdu. Tansiyonum 34. Haftada bi anda yükselmişti. Ordan bildiğimiz icin doktor bastan beri hep onu da takip etti. 2 aydır da coraspiri de ekledi. Şimdilik gelişiminde değişiklik yok. En son geçen hafta ayrıntılı yaptı. Haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür. Ben açılır mi o damar dedim, 1 aya açılırsa açılır, açılmazsa sıkıntı etme tek damar da yeterli dedi. Şu an yine erken doğum olma olasılığı %20 dedi. . Sıkıntı etme ins. Tansiyonunu da takip etmekte fayda var. Ben zaten bastan beri haftada 3 4 gün takip ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinGeçmiş olsun canım doktor ihtimalleri söylemiş üzme kendini herşey yolunda çok şükür bebeğin iyi biraz sıkı takip edilip bebeğini kucağına alacaksin
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımAllah’ın izniyle sorun olmaz sen icini ferah tutmaya cls biliyorum zor cok zor ama stres de daha kotu etkiler sakin ol cnim gecms olsn. Belki risk almamak icin biraz abartmistr dr her seye hzrlamak icin biraz korkutuyolr.
Kzum hep burdayiz hep yaz elimizden geleni yaparzAmin inşallah çok teşekkür ederim canımevet biraz abartıyorlar galiba söylemek zorundayım bunları dedi sonra sıkıntı olmasın diye tüm olumsuzlukları sayıyorlar belki de iyi yapıyorlar bilemiyorum çok sağolun kızlar destekleriniz için
Aynen bütün gün TV telefon varsa ev işi delirmeme ramak kaldıAmiiin hepimizinki insallahay gitgide artiyor bu stres hele yapacak isim yoksa bos oturuyorsam yandik ya
Alıştık artık valla . Allah çocuklarımıza normalinden kayınvalideler nasip etsinŞaban daha iyi geldiyse durum vahimkafalar sinirlerimizi bozmasın
Takmaz o takmaz eşim ilk torun ne takacaksin hazırlıyor musun birşeyler dedi kayınvaliden ne takarsa onu takarım dedi . Cidden tam kaynayan kazana atmalik kadın ..Ismini koymazsanız takmiyacak mıymışallahım ne kayinvalideler var yahu
Biz gibi karnı az çıkanlar da var mı arkadaşlar? Benim 2. Gebelik ama sanırım iç karın olayı, ilkinde de çok geç çıkmıştı, ki doğum olacağı zaman da öyle aman aman abartı değildi karnım, yayvandi.
0 3 ve 3 6 aylıktan toplam 6 tane aldım , ilk etapta yeter diye düşündüm ... artık 6 9 alırım bende ... ben de böyle bişeyler aldıkça bebek özlediğimi anlamaya başladımHayirli olsun canim gule kullanmak nasip olsun bizimde 2 gun once geldi denemek icin kurduk geri kaldirdim cok begenerek aldik hayaller kurmaya basladimbuarada bende civilden bi cok sey almistim urunleri cok guzel yumuşacik fakat ic zibinlari bende senin gibi aldim bi kac tanede 6-9 almistim fakat 03 ler biraz kucuk gibi geldi tam yeni dogan icin neyseki onlardan cok almamistim sonrasinda ebebekten zaten verdim
Son güne kadar aracı rahat kullandım canim ,öyle çok önde aşırı bi karnım yoktu canim.Öyleyse hareket kabiliyetin de cok azalmamistir sonlarda değil mi ins benim de oyle olur son haftalarda nasıl arac kullancam diye dusunuyorum cunku çok büyük kontrolde gorduğum gebelerin karnibir de ben hamilelerden korkardm kucukken ahsjfmgm
Canim günde bi kere olcsen yeter, en az 20 dk dinlenme sürecinden sonra ölç canimAllah a şükür canım haftasına uyumluymuş seninki de hep öyle olsunlar inşallah. Demek ki açılabiliyor da damar sevindim şimdi inşallah benimki de açılmış olur birdahaki gittiğimde . Gün içinde bir kere mi ölçüyorsun canım yemekten sonra mı
Maşallah canımMasallah tam hamile olmussun
ben 5 kiloyu gectm ama sadece oturunca cikiyor. Masallah hepimize
Kuzum pandemiden dolayı devlet hep böyle oldu ilgisizleştiler genelde. Pandemi hastanesine hiç gitme canımDevlette gitmek istiyorum ama malesef hastane pandemi hastanesi olmuş . Dr bulduk devlette çok iyi . bilmiyorum ya bu hastane işleri insanı geriyor. Bizede hep ilgisiz ler denk gelmiş
Meyra çok güzelİsim konusunda biz de karar veremiyoruz. Üzerinde düşündüğümüz isimler; asel, zeynep, azra, begüm, meyra, ceyda... Zeynep i eşim istiyor ben istemiyorum. Asel i ben istedim eşim istemedi. Azra ya ikimizde sıcak bakıyoruz ama kuzenimizin kızının ismi farklı ilde ama kararsızız hala. İsim koymak gerçekten zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?