2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ewt tuzsuz beslendim. peyniri zeytini akşamdan suya koyup tuzunu çıkarıyordum.nar suyu damarları genişletiyor tansiyona iyi geliyor. onu tükettim. daha doğrusu kırmızı meyveler iyi geliyor. tansiyon durumuma göre günde 1 limon yiyordum. ben 14üstünü görmedim tansiyonda. genelde de 13/8 devam etti.

Canım rahim damarlarında notch çentik oluyor yani aslında rahme normalden daha az kan gidiyor bu zaman içinde düzelebiliyorda benim birinde notch vardı diğeri normaldi ama çok aşırı stresli elimle problemli olduğum için tansiyonum çıkmış da çıkmış ben farketmemişim ödem vs de çok vardı doktorum önemsemedi hemde yırttım kendimi bir sıkıntı var bende diye.. kadermiş yapacak bişey yok.. ödeme dikkat et tansiyonu da her gün ölç kendini takip et benim ikinci hamileliğimde de damarlarda çentik vardı bişey olmadı mesela muhtemelen bunda da çıkacak bu hafta randevu alacağım ayrıntılı için

Kızlar selamlar herkese. Bugün tam göğüs uçlarımda sarımsı böyle kabuk gibi bir şeyler oluştuğunu fark ettim. Böyle bir şey başına gelen var mı ?

Çok iyi ya en azından araba hani bizi bir ceyrekle kandırmaya çalışıyor kadın
Arabada olda jest olsun
amin canim insan aldikca alasi geliyor aynen canim yeter bende aldimda aylarina gore ama kac tane aldim hic hatirlamiyorum karisik almistim bi saymam gerek

Masallah tam hamile olmussun

ben 5 kiloyu gectm ama sadece oturunca cikiyor. Masallah hepimize
Masallah canim ee bende bebisimin yavastan kiyafetini yikamaya basladim ilerde zor olur belki diye simdiden basladim aldikca yikayip utuleyip kaldiracam bayada almisim

Eklentiler

• C912B131-6C0F-4CEC-868E-C6481E8BF5AC.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 125
Canim gebelikte fazla narsuyu tavsiye edilmiyor rahmin genislemesine sebep oluyormuş

Fikir olarak zeynep eski isimlerden bence en güzeli modası geçmeyen bir isim.Asel son 3 yilda doğan çoğu kız çocuğunda var Asel mina,Asel ikra,Asel lina gibi .Azra bana söylenmesi hep kaba geldi .Meyra yi beğendim

Ben 25.haftamdayim 3 hafta sonra yeni foto cekil bak anlarsin farki ben haftalik cekiyorum kendimi cok farkediyor gercekten ben is konusunda rahatim cok sukur nadir gidiyorum ise genelde home office calisiyorum
Evet bir haftada bile benim bayagi farketti artık bundan sonra büyüyüp gidecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…