Maşallah gobuslerinize kızlar Allah nazardan korusun bende ekleyecektim olmadı nedense bi ara eklerim
Benimde son iki haftada belirgin oldu ama bol tuniklerle hala kamufle oluyor anlamıyorlar daha bol giyinince
Kızlar karnı aşağıda olan var mi ? Bir kaç kişi foto atmış baya yukarıda karnı ? Acaba benim ki aşağı da ? Yoksa belirli bir haftadan sonra muz yukarı çıkıyor ?
kontrolümüz iyiydi çok şükür. 608gr olmuş. yine arkası dönüktü poz yok. bebeğin eşi arkadaymış o sebeple oraya dönük olur çoğunlukla dedi. kilo almamışım hatta vermişim geçenki ölçümüme göre. bebeğin de herşeyi haftasıyla uyumlu olunca şu an şeker yüklemesi yaptırmadı doktorum.27sinde tekrar kontrol verdi. bu arada doğumu sordum ilk hedef 27.hafta dedi sonra 37.o da 20ekim görünüyor..
Kızlar bebeklere hangi markalardan kıyafet alışverişi yapıyorsunuz hangi sitelerden sayfalardan ? Hm fen alt üst takım ve tulum alacağım.. Zara da bişey yok. Carters da tulum beğendim ama biraz büyük sipariş ettim 6 ay falan ama takım olarak karar veremedim.. internette 5 Li hastane çıkışı sipariş verdim..
Alt üst takım tulum alacağım yenidoğan ve 0-3 ay modelleri nereden alabilirim?
Kızlar bebeklere hangi markalardan kıyafet alışverişi yapıyorsunuz hangi sitelerden sayfalardan ? Hm fen alt üst takım ve tulum alacağım.. Zara da bişey yok. Carters da tulum beğendim ama biraz büyük sipariş ettim 6 ay falan ama takım olarak karar veremedim.. internette 5 Li hastane çıkışı sipariş verdim..
Alt üst takım tulum alacağım yenidoğan ve 0-3 ay modelleri nereden alabilirim?