2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar selamlar herkese. Bugün tam göğüs uçlarımda sarımsı böyle kabuk gibi bir şeyler oluştuğunu fark ettim. Böyle bir şey başına gelen var mı ?
Benim hep oluyor sanirim bir miktar sivi geliyor ve kuruyor diye dusundum epey sut gelen de oldugu icin normaldir diye dusundum hep

Kızlar civil den 100 TL ye ana kucağı aldım ve çok beğendim bence iş görür ... bide 3 tane 0-3 aylık , 3 tane de 3-6 aylık iç zıbın aldım uzun kol ...
Kuzum acaba mağazada da aynısını bu fiyata mi aldın? Yoksa internetten mi ?

Kızlar karnı aşağıda olan var mi ? Bir kaç kişi foto atmış baya yukarıda karnı ? Acaba benim ki aşağı da ? Yoksa belirli bir haftadan sonra muz yukarı çıkıyor ?

kontrolümüz iyiydi çok şükür. 608gr olmuş. yine arkası dönüktü poz yok. bebeğin eşi arkadaymış o sebeple oraya dönük olur çoğunlukla dedi. kilo almamışım hatta vermişim geçenki ölçümüme göre. bebeğin de herşeyi haftasıyla uyumlu olunca şu an şeker yüklemesi yaptırmadı doktorum.27sinde tekrar kontrol verdi. bu arada doğumu sordum ilk hedef 27.hafta dedi sonra 37.o da 20ekim görünüyor..

Kızlar bebeklere hangi markalardan kıyafet alışverişi yapıyorsunuz hangi sitelerden sayfalardan ? Hm fen alt üst takım ve tulum alacağım.. Zara da bişey yok. Carters da tulum beğendim ama biraz büyük sipariş ettim 6 ay falan ama takım olarak karar veremedim.. internette 5 Li hastane çıkışı sipariş verdim..

Alt üst takım tulum alacağım yenidoğan ve 0-3 ay modelleri nereden alabilirim?

tulum kullanissiz oluyor dedi arkadaşım
Bebegin altini alirken öylemi oluyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…