- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Yani değişir kişiye göre ama ben çok tatlı buluyorum ayaklı tulumlar özellikle bebekler giydikleri zaman hele ki biraz ele avuca gelince o kadar tatlı oluyor ki.. kuzum 2 yaşını geçti hala kullanırım öuhtemelen tuvalet eğitimine başlayınca giyemez çünkü gece kaldır çıkar yatır falan derken uykusu bölünür iyicetulum kullanissiz oluyor dedi arkadaşım
Bebegin altini alirken öylemi oluyor cidden
anladim ben alacaktim benim hevsim kactiYani değişir kişiye göre ama ben çok tatlı buluyorum ayaklı tulumlar özellikle bebekler giydikleri zaman hele ki biraz ele avuca gelince o kadar tatlı oluyor ki.. kuzum 2 yaşını geçti hala kullanırım öuhtemelen tuvalet eğitimine başlayınca giyemez çünkü gece kaldır çıkar yatır falan derken uykusu bölünür iyice
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Çok şirin gercekten. Bunlar benimde cok hosuma gidiyor. Ama ne zamana kadar kullanılabilir bu beşik? Ufak olması cok güzelKızlar günaydın herkese merhabalar. Göbüşlerin maşAllahı var kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle inşAllah. Ben dün kızıma beşik aldım elle tutulur aldığımız ilk büyük eşya oldu. Hep istediğim sepet beşiklerden aldım.
Evet canım çentik oluyormuş galiba ama çentik yok henüz ama darlık var dedi bana o nasıl oluyor bilmiyorum. Dediğin gibi yapısal birşey miş galiba büyük ihtimal bende olacak bu diğer hamilelikler dede sendeki gibi. Aman inşallah bir sıkıntı oluşturmasın da Rabbim hepimize şifa versinCanım rahim damarlarında notch çentik oluyor yani aslında rahme normalden daha az kan gidiyor bu zaman içinde düzelebiliyorda benim birinde notch vardı diğeri normaldi ama çok aşırı stresli elimle problemli olduğum için tansiyonum çıkmış da çıkmış ben farketmemişim ödem vs de çok vardı doktorum önemsemedi hemde yırttım kendimi bir sıkıntı var bende diye.. kadermiş yapacak bişey yok.. ödeme dikkat et tansiyonu da her gün ölç kendini takip et benim ikinci hamileliğimde de damarlarda çentik vardı bişey olmadı mesela muhtemelen bunda da çıkacak bu hafta randevu alacağım ayrıntılı için
Çok ufak değil ama fazla kullanamaz tabikii çok beğeniodum annem içinde kalmasın dedi. Biraz kullanırız sonra satarız dedik letgodanHayırlı olsun güzel günlerde kullan. Çok şirin gercekten. Bunlar benimde cok hosuma gidiyor. Ama ne zamana kadar kullanılabilir bu beşik? Ufak olması cok güzel
Gözün aydın canım iyi olmasına çok sevindimkontrolümüz iyiydi çok şükür. 608gr olmuş. yine arkası dönüktü poz yok. bebeğin eşi arkadaymış o sebeple oraya dönük olur çoğunlukla dedi. kilo almamışım hatta vermişim geçenki ölçümüme göre. bebeğin de herşeyi haftasıyla uyumlu olunca şu an şeker yüklemesi yaptırmadı doktorum.27sinde tekrar kontrol verdi. bu arada doğumu sordum ilk hedef 27.hafta dedi sonra 37.o da 20ekim görünüyor..
Canım bu en üstten alta kadar çıtçıtlı olan tulumlar var ya onlar kullanışlıymış ben de öyle duydum. İçine yatırıp çıt çıt yaptın mı tamamtulum kullanissiz oluyor dedi arkadaşım
Bebegin altini alirken öylemi oluyor cidden
Beğenilmeyecek gibi değilki çok çok güzel.bir süre bunu kullanıp sonrasında montessori yataklardan almak iyi gikir olabilirÇok ufak değil ama fazla kullanamaz tabikii çok beğeniodum annem içinde kalmasın dedi. Biraz kullanırız sonra satarız dedik letgodan
Aynen öyle düşünüyorum annemde kalacağım için oda takımı almıyorum şu aşamada zaten ev değiştirme planımız var evimizi satabilirsek. Yeni evime almak istiyorum odasını direkBeğenilmeyecek gibi değilki çok çok güzel.bir süre bunu kullanıp sonrasında montessori yataklardan almak iyi gikir olabilir
Ya 5 aylık oluncaya dek çok emin olmamak lazımmış onu öğrendimPerşembe günü kontrolüm var banada erkek dediler bakalım merak ettim şimdi sen böyle diyince
Benden de dün süt geldi hormonlardanmış, ama çok artarsa doktoruna söyleyebilirsinKızlar selamlar herkese. Bugün tam göğüs uçlarımda sarımsı böyle kabuk gibi bir şeyler oluştuğunu fark ettim. Böyle bir şey başına gelen var mı ?
gecmıs olsun :/ aclık sekerinde ya da idrar testinde seker gorunmesi gibi bir problem mi vardı yoksa rutin mi yonlendirmisti? beslenmenı duzene sokarak halledersn bence ve gerek kalmaz insulineŞeker yüklemesinden geldim kızlar malesef şekerim yüksek çıktıdahiliyeye yönlendirdi doktorum iki haftalık diyetle şeker kontrolü verdi günde 6 kere 15 gün takip edeceğiz eğer düşmezse insüline başlamamız gerekebilirmiş onun dışında kan ve idrar tahlillerim iyi bebeğimizde iyiymiş çok şükür
ilkinde tansiyon problemli 37+3de sezeryana alındım. bunda da 37den sonrası sıkıntı olmaz hedefi öyle koyalım dediGözün aydın canım iyi olmasına çok sevindimneden 37. Hafta dedi canım doğuma
benim arkadaşım da insülin kullandı sona normale döndü bebeğin gelişimi. sen şimdi yeme düzenine dikkat et. insüline gerek olsa bile sıkıntı etme.Şeker yüklemesinden geldim kızlar malesef şekerim yüksek çıktıdahiliyeye yönlendirdi doktorum iki haftalık diyetle şeker kontrolü verdi günde 6 kere 15 gün takip edeceğiz eğer düşmezse insüline başlamamız gerekebilirmiş onun dışında kan ve idrar tahlillerim iyi bebeğimizde iyiymiş çok şükür
Ben 10 lu ve 5 Li alacağım gerisini alt üst takım ve tulum alacağım şapka ve eldiven alırım ayrıca bir süre idare eder ablasının battaniyeleri duruyor genelde belki kışlık 1-2 tane alırım 3-6 ay alacağım gerisiniKızlar hastane çıkışları kullanışlı mı ? Bir tane 10 lu bir tane beşli alsam yeterli gelir mi acaba. Bir de 0-3 olan kıyafetlerden kaç tane olmalı hiç bilmiyorum tamam hemen büyüyorlar ama kirlenecek edecek bir iki kıyafet için de makine çalıştırılamaz heralde dimi tecrübeli annelerimiz
canım şu listedeki 0-3e ilave 1 tane 10lu tam set 2 tane de 5li alacağım. bir de çıtçıtlı body falan ekleyebilirim. ilk 3 ay için bunlar yeterli zatenKızlar hastane çıkışları kullanışlı mı ? Bir tane 10 lu bir tane beşli alsam yeterli gelir mi acaba. Bir de 0-3 olan kıyafetlerden kaç tane olmalı hiç bilmiyorum tamam hemen büyüyorlar ama kirlenecek edecek bir iki kıyafet için de makine çalıştırılamaz heralde dimi tecrübeli annelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?