2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
lcw, civil, e bebek ten bkabilirsin. ben lcw, e bebek ve cartersdan aldım. bir de yurtdışından nextin tulumlarını aldım. hm ye hiç gidemedim avm içinde diye. ne zaman giderim bilmiyorumben zaten şu an 6 aya kadarki alınacakları aldım. kalanı sonra alacağım. aciliyeti yok.

benim arkadaşım da insülin kullandı sona normale döndü bebeğin gelişimi. sen şimdi yeme düzenine dikkat et. insüline gerek olsa bile sıkıntı etme.
Çok şükür bebeğin gelişiminde bir problem yokmuş detaylıca baktılar tekrardan inşallah sonrasında da olmaz
gecmıs olsun :/ aclık sekerinde ya da idrar testinde seker gorunmesi gibi bir problem mi vardı yoksa rutin mi yonlendirmisti? beslenmenı duzene sokarak halledersn bence ve gerek kalmaz insuline
Rutin yönlendirmeydi idrarda falan birşey yoktu doktor diyetle düzelecektir büyük ihtimalle dedi ama insan ister istemez kafaya takıyor

Benimde suyum biraz fazlı çıktı ve beklenenden biraz fazla kilo almışım o yüzden bu hafta şeker yüklemesi yaptıracağım muhtemelen benimkide yüksek çıkıcak. Endişelenmeyin bnm bir arkadaşımda insülin kullanıyor gebelik şekeri çıktı maşAllah annede bebekte çok iyiler haftaya doğumu var kısmetse

Doktorumda bu konuda olumlu şeyler söyledi tedavi edildiği sürece problem olmayacağını söyledi inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz

Ben online sipariş veriyorum korona döneminde markete bile gitmedim o yüzden kalıplarını kumaşlarını bildiğim yerlerden veriyorum lcw bedenleri pek tutmadığı için cesaret edemiyorum ebebek bazı tulumları hoştu
Bende 3 ayı tamamlasam sonra yine sipariş veririm diye düşünüyorum

Çok ufak değil ama fazla kullanamaz tabikii çok beğeniodum annem içinde kalmasın dedi. Biraz kullanırız sonra satarız dedik letgodan
Iyi yapmissin canım gözünde kalmasın kısa sürede olsa al kullan.Ben ne dersem onu en fazla 3 ay kullanır hemen büyüyor vs yorumlar geliyor. Bebek ürünlerinin 2.el piyasası var işin bitince dediğin gibi letgodan satarsın. Bende normal beşik dışında 2 sinden birini almak istiyorum ilk 3-4 ay kullanmak için.Eylul gibi netleştiricem

Eklentiler

• Screenshot_20200713-162041_Instagram.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200713-162617_Chrome.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 42
Çok teşekkür ederim kuzum bu soldaki hasır gibi olan sepet beşikten brnim beşik aldığım yerde vardı canlı baktın mı o beşiğe bilmiyorum ama bakmadan alma.

Canim bende hm den buyuk aldim cunku yeni doğana pek guvenemedim hosuma gitmedi internetten ayni senin gibi bi kac hastane cikisi siparis verdim yine hast cikisi civilden aldim e bebektende aldim lwc dende aldim jokerdende aldim ben cogu yerden begendiklerimi aldim tek biyere takili kalmadim guvendigim yerlerden aldim bak civilde cok vardi dedigin gibi ben çok memnun kaldim kumaşı yeri cok guzel hatta o kadar begendimki ic zibinlarini aldigim halde ordanda siparis verdim alt ust takim tulum hepsinden her aya uygun var yeni dogan 03 ay tavsiye ederim bi bak infirimde vardi bitmediyse
canim hastane cikisi az gibi ben bir 10 lu 5 adet 5 li aldim digerlerinide tulum alt ust takim olmak uzere 5 er tane aldim sonucta kış bebekleri ben bu sekilde aldim
benimde en korktugum sey bu acaba neden yukselmis doktor bisey dedimi canim dikkat edersen sorun olmaz moralini bozma ablamdada cikmisti

Doktor son zamanlarda çok sık karşılaştığını söylesi sanırım yediklerimden kaynaklı canım son zamanlarda kiloma falan da dikkat etmemiştim

Doktor son zamanlarda çok sık karşılaştığını söylesi sanırım yediklerimden kaynaklı canım son zamanlarda kiloma falan da dikkat etmemiştim
Bende biranda fazla kilo aldim bakalim 3 hafta sonra benimde yuklemem var bende korkuyorum ama hayirlisi kontrol altina alindigi surece bizde dikkatettigimiz surece hicbir sikinti olmaz canim

Benim hep oluyor sanirim bir miktar sivi geliyor ve kuruyor diye dusundum epey sut gelen de oldugu icin normaldir diye dusundum hep
Benden de dün süt geldi hormonlardanmış, ama çok artarsa doktoruna söyleyebilirsin
Bende daha önce hamile değilken prolaktinim yükseldiğinde de olmuştu herhalde hamileyken olması da normaldir dedim sonra annelik hormonlarından heralde sürekli her şeyle ilgili endişe içindeyim

Bende daha önce hamile değilken prolaktinim yükseldiğinde de olmuştu herhalde hamileyken olması da normaldir dedim sonra annelik hormonlarından heralde sürekli her şeyle ilgili endişe içindeyim
Ayy benimde gebelik oncesi prolaktinim yuksekti bende hep olagan birseydi bu o yuzden suan olmasi normaldir diye dusundum hep cunku suanda da prolaktinimiz yukseliyordur malum süt hazirliklari

Kızlar selamlar herkese. Bugün tam göğüs uçlarımda sarımsı böyle kabuk gibi bir şeyler oluştuğunu fark ettim. Böyle bir şey başına gelen var mı ?
Merhaba canim benim bu 3. Evlat benimde 6.ayimda baslar sut gelmeler hatta ilerleyen aylarda sudyenim bile bayagi islanir.Sorun deil merak etme rahat ol

Çok teşekkür ederim kuzum bu soldaki hasır gibi olan sepet beşikten brnim beşik aldığım yerde vardı canlı baktın mı o beşiğe bilmiyorum ama bakmadan alma.
Hasır olana bakmadım diğer ahşap olanı canlı gördüm sadece .Mağazada nerde gördün sen ist mi

Arkadaşlar merhaba ilk önce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende reglimden 2gün önce öğrendim değerim 700küsurdu 3gün sonra 3300 oldu ama kese gözükmedi sizce endişe yapmam yersizmi çok korkuyorum ters bişiy olacak diye tecrübeli anneler lütfen fikri olan söyleyebilirmi tüm dualarım evlat isteyen tüm annelerimiz için rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza

5 binde alttan gorulur 7 binde karindan diye htrliyorum 3 binde kesenin görünmemesi normal hyrli olsun artis cok iyi

5 binde alttan gorulur 7 binde karindan diye htrliyorum 3 binde kesenin görünmemesi normal hyrli olsun artis cok iyi
Teşekkür ederim arkadaşım inşallh Sıkıntısız görürüm kesemi ve bebeğimi erken öğrenmekte beklemek çok zormuş

Haklısın canım. Rahim açıklığıyla ilgili bir ciddi bir sorunum yok.
Wc ve duş haricinde yerimden kalkmıyorum.
Bu sıcak havada gerçekten yatarak geçirmek çok zor.
Allah yardımcımız olsun.
Keşke 30.hafta çabuk gelse.
Sabır ve dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…