Canım sanırım bu beta değernden ziyade bebeğin haftası ve kese mm si ile alakalı bir durum çünkü hormon artışı kişiden kişiye farklılık gösteriyor kiminin hızlı yükselirken kiminin daha yavaş yükseliyor
Allah yaşatmasın tek tek her soranda yenilenen bir acı bende sadece bu sebepten bekliyorum. Annem ve kardeşim biliyor. Altı ay önce de gebelik geçirdim de sadece anneme ve kardeşime söylemiştim dış gebelik olunca Sadece onlar yanımda oldu ve atlatmam daha kolay oldu Hiç kimseye açıklama yapmak zorunda da kalmadım
Allah yaşatmasın tek tek her soranda yenilenen bir acı ☹ bende sadece bu sebepten bekliyorum. Annem ve kardeşim biliyor. Altı ay önce de gebelik geçirdim de sadece anneme ve kardeşime söylemiştim dış gebelik olunca Sadece onlar yanımda oldu ve atlatmam daha kolay oldu Hiç kimseye açıklama yapmak zorunda da kalmadım
Nasılsınız nasıl geçiyor güzel hamişşler? Ben berbatım sürekli uyumak zorunda kalıyorum çünkü mide bulantısına engel olamıyorum. Cok zorlanıyorum bugun 7+0 tam cok erken değil mi ne zaman bitecek tecrübeli anneler yardımcı olun pskolojm bozulmaya basladı bile
Cesaretimin olduğunu kim söyledi sürpriz gelince yapacak bişey kalmadı bakalım inş sağlıkla doğarsa ev cümbüş olucak kalabalık aile severim aslında oğlum 18 yaşında biri 11 kızım 22 Aylık aslında çok arka arkaya taraftarı değildim ama nasip
Sağlık ocağına kan verdim.
Yarın öğleden sonra çıkacak.
Bu saati zor ettim.
Yarın nasıl olur acaba
Bugün bitane daha test aldım meraktan. Kıpkırmızı gördüm çok şükür. Saklamak için yaptım zaten diğerleri silikti hep. Bu belli olsun dedim :))
Kızlar benim dün kese görününce dış gebelik ihtimali kalmadı. 4+4 şuanda.Beta artışlarım düzenli lekelenme falanda olmadı. Olumsuz bir şey aklıma getirmek istemiyorum ama boş gebeliği çok duydum. Henüz bebek görünmüyor.Boş gebelik yaşayan oldu mu ne gibi belirtileri oldu?