Ultrason cihazlarının kalitesi de önemli bazı doktorlar ultrason iyi olunca hemen karından görüyorCanım sanırım bu beta değernden ziyade bebeğin haftası ve kese mm si ile alakalı bir durum çünkü hormon artışı kişiden kişiye farklılık gösteriyor kiminin hızlı yükselirken kiminin daha yavaş yükseliyor
evet haklısın teknoloji de önemli bu noktadaUltrason cihazlarının kalitesi de önemli bazı doktorlar ultrason iyi olunca hemen karından görüyor
Allah yaşatmasın tek tek her soranda yenilenen bir acıben de olumsuz bi şey olursa herkese tek tek açıklama yapmak istemediğim için beklemek istiyorum eşim sağlıkçı o da netleşmeden söylemeyelim diyor
Genelde o değerlerde vajinal ultrason ile görülür. Ama kişiden kişiye değişebiliyor demekkiAma benim beta 1200 de karından gördü doktor nasıl oluyor anlamıyorum herkesin değeri çok farklı
evet o yüzden herkese birden söylememekte fayda varAllah yaşatmasın tek tek her soranda yenilenen bir acı ☹ bende sadece bu sebepten bekliyorum. Annem ve kardeşim biliyor. Altı ay önce de gebelik geçirdim de sadece anneme ve kardeşime söylemiştim dış gebelik olunca Sadece onlar yanımda oldu ve atlatmam daha kolay oldu Hiç kimseye açıklama yapmak zorunda da kalmadım
sizin vajinalde mi görüldüGenelde o değerlerde vajinal ultrason ile görülür. Ama kişiden kişiye değişebiliyor demekki
Benimde yaşım 32
ilk gebeligim
Tahmini doğum 18 kasım
Ve biraz siskoyum 73
Nasılsınız nasıl geçiyor güzel hamişşler? Ben berbatım sürekli uyumak zorunda kalıyorum çünkü mide bulantısına engel olamıyorum. Cok zorlanıyorum bugun 7+0 tam cok erken değil mi ne zaman bitecek tecrübeli anneler yardımcı olun pskolojm bozulmaya basladı bile
Cesaretimin olduğunu kim söyledisürpriz gelince yapacak bişey kalmadı bakalım inş sağlıkla doğarsa ev cümbüş olucak kalabalık aile severim aslında oğlum 18 yaşında biri 11 kızım 22 Aylık aslında çok arka arkaya taraftarı değildim ama nasip
Canım 1 litre su içtim idrara sıkışık olarak karından baktı.çok minik ama ayıyla uyumlu dedi karından gördüsizin vajinalde mi görüldü
yaaa ben de öyle gidiyim o zaman belki görülürCanım 1 litre su içtim idrara sıkışık olarak karından baktı.çok minik ama ayıyla uyumlu dedi karından gördü
Ekliyorum kuzumR Rainbow3461 yaş 37 70 kilo,doğum 9 kasım 1.cocuk
Olur kuzumR Rainbow3461 kuzum bide şehirlerimizi eklesene.
Aynı şehirde olanlar falan olursak dr hastane vs konuşmakta iyi olur
Ben de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mıKızlar benim dün kese görününce dış gebelik ihtimali kalmadı. 4+4 şuanda.Beta artışlarım düzenli lekelenme falanda olmadı. Olumsuz bir şey aklıma getirmek istemiyorum ama boş gebeliği çok duydum. Henüz bebek görünmüyor.Boş gebelik yaşayan oldu mu ne gibi belirtileri oldu?
bende de yok hic bisey cnm sadece yorgunluk ve goguslerde hassasiyetBen de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı
Göğüs hassasiyeti var sadece onu da umursamıyorum valla çok korkuyorumbende de yok hic bisey cnm sadece yorgunluk ve goguslerde hassasiyet
benbende de yok hic bisey cnm sadece yorgunluk ve goguslerde hassasiyet
mide bulantısı gerçekten rahatlaticak benide cunku bos gebeligim oldu hicc bisey yoktu gebelihe dairBen de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı
korkma cnm iyi ilerler insallah cok rahat geçiren sağlıklı gebelikler var böyle düşünelimGöğüs hassasiyeti var sadece onu da umursamıyorum valla çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?