2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ultrason cihazlarının kalitesi de önemli bazı doktorlar ultrason iyi olunca hemen karından görüyor

ben de olumsuz bi şey olursa herkese tek tek açıklama yapmak istemediğim için beklemek istiyorum eşim sağlıkçı o da netleşmeden söylemeyelim diyor
Allah yaşatmasın tek tek her soranda yenilenen bir acı bende sadece bu sebepten bekliyorum. Annem ve kardeşim biliyor. Altı ay önce de gebelik geçirdim de sadece anneme ve kardeşime söylemiştim dış gebelik olunca Sadece onlar yanımda oldu ve atlatmam daha kolay oldu Hiç kimseye açıklama yapmak zorunda da kalmadım

evet o yüzden herkese birden söylememekte fayda var insan anlattıkça daha da psikolojisi bozuluyor

Ben oğlanda 9 ay uyudum
Şimdide var uyku halim.
Ama uyuyamıyorum çünkü kuduruk bir oğlum var

18 yaşında mııı
Abiyle en ufak arası 19 sene olacak vay be :)

Sağlık ocağına kan verdim.
Yarın öğleden sonra çıkacak.
Bu saati zor ettim.
Yarın nasıl olur acaba
Bugün bitane daha test aldım meraktan. Kıpkırmızı gördüm çok şükür. Saklamak için yaptım zaten diğerleri silikti hep. Bu belli olsun dedim :))

Ben de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…