- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
Benimki boş gebelik bence kaç gündür gebeyim modundan çıkmışım zatenben
mide bulantısı gerçekten rahatlaticak benide cunku bos gebeligim oldu hicc bisey yoktu gebelihe dair
oyle dusunme cnm iyi dusun iyi olsun hic kanda baktin mi yada doktora vs gittinmiBenimki boş gebelik bence kaç gündür gebeyim modundan çıkmışım zaten
En son 5700 lü degerlerdeydi beta, kese göründü ama yolk sac görünmedioyle dusunme cnm iyi dusun iyi olsun hic kanda baktin mi yada doktora vs gittinmi
hmm ne zaman gittin ki en sonEn son 5700 lü degerlerdeydi beta, kese göründü ama yolk sac görünmedi
Cumartesihmm ne zaman gittin ki en son
hersey yolundadir insallah cnmCumartesi
inşaallah hepimiz içinhersey yolundadir insallah cnm
3ay mıbence ilk 3 ay söylememek en iyisiyengem bebeği 4 aylik olmustu söylemişti kizim oluyor diye nazar dan korkmusss
bnde pocs var canm bnde 38 42 günde adet oluyorm ama olmadım 47de idrar testi yaptım..son adet tarihim 12 ocak benmde aynı gibiyiz :)Bende PCOS var, geç döllenme oldu. Bu bebeğim de önceki bebeğim de öyle kaldı. Yoksa son adetim 10 Ocak’ta başlamıştıŞubat’ta adetim bi türlü gelmedi, defalarca gebelik testi yaptım yok, en sonunda bi gün bi baktım şeffaf uzayan bi akıntım var, o günü değerlendirdik ve o gün hamile kaldım :)
daha çok erken ama kese göründüyse sorun yoktur beklmek lazmKızlar benim dün kese görününce dış gebelik ihtimali kalmadı. 4+4 şuanda.Beta artışlarım düzenli lekelenme falanda olmadı. Olumsuz bir şey aklıma getirmek istemiyorum ama boş gebeliği çok duydum. Henüz bebek görünmüyor.Boş gebelik yaşayan oldu mu ne gibi belirtileri oldu?
son adet tarihin ne acba@Rainbow3461 yaş 37 70 kilo,doğum 9 kasım 1.cocuk
Ben de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı
Sizin işiniz daha zor :)) Allah kolaylık versin hepimizeBen oğlanda 9 ay uyudum
Şimdide var uyku halim.
Ama uyuyamıyorum çünkü kuduruk bir oğlum var
Şuan sat a göre kaçsın canım? Nasıl dayanırım haftaya kadar bilmiyorumAynı korku bende de var. İlk öğrendiğim zamnlar ufakta olsa belirtiler vardı hepsi kayboldu. Arada bir regli olacakmışım gibi ağrı giriyor geçiyor. Başkada hiçbişi yok göğüs hassasiyeti dolgunluğuda yok normal mi acaba gercekten
evet cnm katılıyorum ama bizim 3. olunca biraz alismislik rahatlik vs varIyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız ben yarın 5 haftayi bitiriyorum cok kendinizi dinlemeyin kızlar evet hepimiz heyecanlıyız ama Allahin izniyle güzel olacak kese kalp atışı bazen gec görünebilir erkenden gitmemek aslında bu yuzden istiyorum ben dr a daha önce boyle durum yasayan arkadaslar tabiki takipte kalmalı da yine de iyi düşünelim akışına bırakalım
Yolk sac dediğin nedir diye internetten baktım şimdi, sonra kendi ultrason fotoğrafına baktım. Yuvarlak içerisindeki bir yuvarlak gibi görünüyordu internette ama benim ultrason fotoğrafımda da öyle bir şey yok. Sadece bir kese var ve içerisinde kücük bir kurtcuk bir nokta kadar bebek görünüyor. Ben 6+3 gibi gittiğimde görünen buydu. Kalp atışı da duymadım sadece gördük hiç sıkma canını 9. Haftaya kadar bebeği ya da kalp atışının duyulmadığını da birçok forumda okudum. Senin keseyi karından mı vajinadan mı gördüler canım?En son 5700 lü degerlerdeydi beta, kese göründü ama yolk sac görünmedi
Ben su an 7+0 ve en cok bugun inanılmaz derecede mide bulantısı hissettim 2 gündür hafif hafif bulantı kendini belli ediyordu. Herkeste farklı oluyor hiç hissetmeyen de varŞuan sat a göre kaçsın canım? Nasıl dayanırım haftaya kadar bilmiyorumBugün yine bir arkadaşa sordum altıncı haftada başladı mide bulantım dedi. Ben yumurta geliştirici iğne kullanmıştım o yüzden geç döllenme de yok
Şuan sat a göre kaçsın canım? Nasıl dayanırım haftaya kadar bilmiyorumBugün yine bir arkadaşa sordum altıncı haftada başladı mide bulantım dedi. Ben yumurta geliştirici iğne kullanmıştım o yüzden geç döllenme de yok
3 subat3ay mıdayanamam o kdr sorun yoksa tabiki herkeze de ilan etmem aileler ve yakın arkdaşlarım sadece göbek çıkınca ztn saklayamıyorsun
bnde pocs var canm bnde 38 42 günde adet oluyorm ama olmadım 47de idrar testi yaptım..son adet tarihim 12 ocak benmde aynı gibiyiz :)
daha çok erken ama kese göründüyse sorun yoktur beklmek lazm
son adet tarihin ne acba
Karından bakıldı, özelden fotoğraf atabilir miyim?Yolk sac dediğin nedir diye internetten baktım şimdi, sonra kendi ultrason fotoğrafına baktım. Yuvarlak içerisindeki bir yuvarlak gibi görünüyordu internette ama benim ultrason fotoğrafımda da öyle bir şey yok. Sadece bir kese var ve içerisinde kücük bir kurtcuk bir nokta kadar bebek görünüyor. Ben 6+3 gibi gittiğimde görünen buydu. Kalp atışı da duymadım sadece gördük hiç sıkma canını 9. Haftaya kadar bebeği ya da kalp atışının duyulmadığını da birçok forumda okudum. Senin keseyi karından mı vajinadan mı gördüler canım?
İnşallah canım inşallah her şey yolundadır Rabbim korusun meleklerimizi6. Haftanın ortasındayım canım ben. Herkesin bünyesine göre değişiyor tabi kimisi ilk haftalardan belirtiler yaşıyor kimisi 8. 9. Haftada. Ama hiç bi belirti olmayıncada insan evham yapmaya başlıyor. Umarım herşey yolundadır güzel düşünelim kuzum
Benimde hiç belirtim Yok..kötüyü çağırma canımBen de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?