2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah canım..ama son 1 saat oldu göğüs dolguluğu hissetmeye başladım adet gecikmesi ve adet olacakmışım gibi ara ara gelen sancı dışında ilk belirtim göğüs dolgunluğu
Göğüs hassasiyeti var bende de. Herkes söylüyor her hamilelik farklıdır. Bir annenin bile çocuklarının hepsinde gebeliği aynı olmaz diye ama inansın elinde değil. Şu haftalar bir an önce geçse

Hadi inşallah harika gebelik geçiren şanslı insanlardan olalım öyleyse
Canm belirtin yok diye kotu dusunme . Bnmde 2 gundr gecmeyen adet agrim war ona bakarsan . Belirti olsa bir dert olmasa bir dert . Her an adet oldum diye wc ye kosmaktan fenalik gecrcem yinede ii dusunmeye calisiyorum .bebek yerlestigi icin bu agrilar oluyordur insalahhhhh sende ii dusun canm moralini bozma hemen

Evet gerçekten olsa bir dert olmasa bir dert
Bol bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor

Canim bulantı benim iki hamileliğim de de 7 8 haftadan sonra başladı su anda daha yeni bölünmeye başlayan hücre yumagi bebelerimiz boşuna kendini strese sokuyorsun bazi kisilerde hic olmayabiliyor da kolay adapte oluyor bazi kadınlar o yuzden sakin ol

Stres daha beter haklısın İnşallah hepimiz o pıt pıt atan kalp seslerini duyarız

evet cnm katılıyorum ama bizim 3. olunca biraz alismislik rahatlik vs var grrci bende cok heyecanliyim rabdevuyu one çektim ama olmadı bos yok mecbur 25 ini bekliycez
Evet ben tecrübenin verdiği rahatlığı yaşıyorum galiba öyle yoğun oluyorum ki balbebekk aklimdan çıkıyor hamileliğim biraz daha alışınca tadini çıkarıcam baska bir hamilelik daha dusunmedigim için

ayni seyi düşünüyorum..doya doya cikaralim tadını insallah

Kızlar tabloda isimlerimizin yanına sehirimizi yazıyorum herkez yaşadığı sehiri yazıp beni etiketleyebilirmi

İşte bende hep biri kendini kurtarsın öyle dedim hep araları 8 9 yaş 3 çocuğun ama bu kendi geldi olsun napalım buda büyür inşallah

18 yaşında mııı
Abiyle en ufak arası 19 sene olacak vay be :)
Eskiden bana deseler yuh derdim ama 16 da anne oldum beraber büyüdük oğluşumla şimdi küçük olanların babası gibi maşallah ilgili alakalı 11 yaşındaki de öyle mesela ben hiç zorlanmadım 40 günlükken bıraktım onlara her işimi yaptım benden iyi bakıyolar

16 mıı bilemedimm hem güzel hem korkutucu yani herkes başa çıkamaz tebrik ederimm

Ay biz aynı yaşta anne olmuşuz bende 15 te evlendim ilk ay gebe kaldim 16 da doğumyaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…