- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
Hadi inşallah harika gebelik geçiren şanslı insanlardan olalım öyleyseBenimde hiç belirtim Yok..kötüyü çağırma canım
İnşallah canım..ama son 1 saat oldu göğüs dolguluğu hissetmeye başladım adet gecikmesi ve adet olacakmışım gibi ara ara gelen sancı dışında ilk belirtim göğüs dolgunluğuHadi inşallah harika gebelik geçiren şanslı insanlardan olalım öyleyse
İnşallah canım inşallah her şey yolundadır Rabbim korusun meleklerimizi
Tabi ben de atayım bende görüneni sanaKarından bakıldı, özelden fotoğraf atabilir miyim?
Göğüs hassasiyeti var bende de. Herkes söylüyor her hamilelik farklıdır. Bir annenin bile çocuklarının hepsinde gebeliği aynı olmaz diye ama inansın elinde değil. Şu haftalar bir an önce geçseİnşallah canım..ama son 1 saat oldu göğüs dolguluğu hissetmeye başladım adet gecikmesi ve adet olacakmışım gibi ara ara gelen sancı dışında ilk belirtim göğüs dolgunluğu
Canm belirtin yok diye kotu dusunme . Bnmde 2 gundr gecmeyen adet agrim war ona bakarsan . Belirti olsa bir dert olmasa bir dert . Her an adet oldum diye wc ye kosmaktan fenalik gecrcemHadi inşallah harika gebelik geçiren şanslı insanlardan olalım öyleyse
Evet gerçekten olsa bir dert olmasa bir dertCanm belirtin yok diye kotu dusunme . Bnmde 2 gundr gecmeyen adet agrim war ona bakarsan . Belirti olsa bir dert olmasa bir dert . Her an adet oldum diye wc ye kosmaktan fenalik gecrcemyinede ii dusunmeye calisiyorum .bebek yerlestigi icin bu agrilar oluyordur insalahhhhh sende ii dusun canm moralini bozma hemen
Canim bulantı benim iki hamileliğim de de 7 8 haftadan sonra başladı su anda daha yeni bölünmeye başlayan hücre yumagi bebelerimiz boşuna kendini strese sokuyorsun bazi kisilerde hic olmayabiliyor da kolay adapte oluyor bazi kadınlar o yuzden sakin olŞuan sat a göre kaçsın canım? Nasıl dayanırım haftaya kadar bilmiyorumBugün yine bir arkadaşa sordum altıncı haftada başladı mide bulantım dedi. Ben yumurta geliştirici iğne kullanmıştım o yüzden geç döllenme de yok
Stres daha beter haklısın İnşallah hepimiz o pıt pıt atan kalp seslerini duyarızCanim bulantı benim iki hamileliğim de de 7 8 haftadan sonra başladı su anda daha yeni bölünmeye başlayan hücre yumagi bebelerimiz boşuna kendini strese sokuyorsun bazi kisilerde hic olmayabiliyor da kolay adapte oluyor bazi kadınlar o yuzden sakin ol
Evet ben tecrübenin verdiği rahatlığı yaşıyorum galiba öyle yoğun oluyorum kievet cnm katılıyorum ama bizim 3. olunca biraz alismislik rahatlik vs vargrrci bende cok heyecanliyim rabdevuyu one çektim ama olmadı bos yok mecbur 25 ini bekliycez
Hayır karından ultrasonlasizin vajinalde mi görüldü
Ha şöyle pozitif ol tadını cikar her anının güzel seyler duşunHadi inşallah harika gebelik geçiren şanslı insanlardan olalım öyleyse
ayni seyi düşünüyorum..doya doya cikaralim tadını insallahEvet ben tecrübenin verdiği rahatlığı yaşıyorum galiba öyle yoğun oluyorum kibalbebekk aklimdan çıkıyor hamileliğim biraz daha alışınca tadini çıkarıcam baska bir hamilelik daha dusunmedigim için
İşte bende hep biri kendini kurtarsın öyle dedim hep araları 8 9 yaş 3 çocuğun ama bu kendi geldi olsun napalım buda büyür inşallahKız maşaallah o kadar çocuk
Ben 2.bebe için bri yıl düşündüm sonra karar verdim... Denediğim bu ilk ay da tuttu
Sonra da evham bastı ne olacak nasıl olacak diye... Çocuk büyütmek onları güzel yetiştirmek her birisine yetmek ve iyi bir gelecek sunmak onlar için yatırım yapmak zor...
Hepsini düşündüm planladım öyle karar verdim
Eskiden bana deseler yuh derdim ama 16 da anne oldum beraber büyüdük oğluşumla şimdi küçük olanların babası gibi maşallah ilgili alakalı 11 yaşındaki de öyle mesela ben hiç zorlanmadım 40 günlükken bıraktım onlara her işimi yaptım benden iyi bakıyolar18 yaşında mııı
Abiyle en ufak arası 19 sene olacak vay be :)
Al bedende okadar sanki bomboşum yaBen de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı
16 mııEskiden bana deseler yuh derdim ama 16 da anne oldum beraber büyüdük oğluşumla şimdi küçük olanların babası gibi maşallah ilgili alakalı 11 yaşındaki de öyle mesela ben hiç zorlanmadım 40 günlükken bıraktım onlara her işimi yaptım benden iyi bakıyolar
Ay biz aynı yaşta anne olmuşuz bende 15 te evlendim ilk ay gebe kaldim 16 da doğumyaptımEskiden bana deseler yuh derdim ama 16 da anne oldum beraber büyüdük oğluşumla şimdi küçük olanların babası gibi maşallah ilgili alakalı 11 yaşındaki de öyle mesela ben hiç zorlanmadım 40 günlükken bıraktım onlara her işimi yaptım benden iyi bakıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?