- 12 Aralık 2014
- 227
- 227
- 103
- 32
Greyfurt aldm ki portakal yerine bol bil yiyeyim diye. 3 gündür duruyor yemek kısmet olmadıKızlar et balık organik tavuk, yumurta, özellikle Norveç somonu, fındık fıstık kaju, kuru üzüm yıkanarak, yoğurt kuru baklagiller muhakak yeşillikler sirkeli suda bekleyecek muhakkak, maydanoz abartmadan azıcık nanade aynı şekilde yiyin ayriyeten doğulular bilir kişniş otu (aş otuda denir) bununyemeyin grayfurt düşük sebebidir ayriyeten ananas ta aynı şekilde hurma başta yenmemeli doğuma yakın çünkü oda erken doğum sebebi muz yiyin peynir, süt için muhakkak hergün, aslında evde çocuk yetiştiren bilir hani deriz ya herşeyin vitaminini alsın yavrumuz aynı zihniyet herşey yiyin çiğköfte etli asla yeneyin, et balık tavuk yumurta tam pişsin yarasın yavrulara inşallah kusura bakmayın fazla yazdım ama beslenme konusunda ihtisasım var gelişim geriliği ile mücadele ettiğim için ah birde sigara konusu var kızımda bıraktım tekrar başladım maalesef çok değil ama içiyorum çok üzgünüm inş bırakıcam (şunu söylemeliyim kızlar kim ne derse desin hamilelik stresi asla kaldırmaz su için keyifle için hiç bişeyi fazla takmayın. Stres en büyük düşmannnn bunu çok iyi bilirim) yavrularımız Allah'a emanet olsunlar ömrleri varsa inanın dünyaya geliyor yoksa kendinizi yırtın olmuyor Allah'a tevekkül edin hayırlısı ve sağlıklı isteyin canlarım benim önümüzdeki aylar inşallah hepimizin çok güzel geçer hepimiz mutluluğumuzu anlatırız
![]()