• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de Allah nasip ederse 19 kasımda anne oluyorum henüz 5 haftalık şu karışık gündemden dolayı hastaneye gitmek de problem Ama en azından onun benle olduğunu bilmek yetiyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙂
Merhaba iyi akşamlar diliyorum Kasım ayında kucaklarımızda meleklerimiz olacak ♥
Hoşgeldiniz hanımlar sağlıkla gelsin inş yavrularımız kendinize de dikkat edin

Benimde 1hafta geriden gidiyor ama geç döllenmeden dolayı dedi doktor. Endişelenecek bir şey değil dedi. 6+3 te kalp atışı duyamamış olabilirsiniz bence normal. Canını sıkma bence 1 hafta sonra tekrar git o zaman duyarsın inşallah.
Benim geçen hafta 6+3, tü canım bugun yine aynı çıktı bu normal değil ama canım ona sıkkın

Kızlar canım. Sıkkın randevu çarşambaydı iptal olmuş doktorum oradaydı bugun az önce gittim maalesef. Ama kalbi duyamadık bebekte 6+3 normal de 7+2 yim gelişmiyomu acaba çok canım sıkıldı kalp atışı da yok
Canim uzulme lütfen bu henuz bir problem oldugunu göstermez benim oglum doğana kadar geriden geldi döllenme zamanı da gec olabilir yada bazen bir hafta geriden gelme de olabiliyor kuzenimin oğlan hep 3 hafta onden giderdi 35 haftada 3.5 kilo doğdu yani bazen ileri bazen bi kac hafta geri olabilir genetik olarak da minyon olabilir ama butun bu ihtimalleri konuşmak için cok erken arayı kapatacaktır

Kızlar bugun kontrole gittiğimi yazdım aslında çarşambaydı aama randevular iptal edilmiş doktor bugun oradayken gideyim dedim ama geçen hafta 6+3 tüm cuma günü ama bugun yine aynı çıktım 1 hafta geride yani baştan beri değil bugun geri çıktı kalp atışı bugun normal de7+2, olmama rağmen yok doktor hiç büyümemiş bak dedi son geldiğin günle aynı dedi hatta bide beden 10 gün değilde 7 günde geldin dedi sanki biz bu durumda çoook meraklıyız kansulasırıcı raporumu alsaydım zaten gitmezdim salak adammmm(kızgın üzgün ve gerginim😔😔)

Bir hafta daha bekle bakalım zeynepcigim Allahin dedigi olur ne yazıldıysa o şu aşamada elden gelen gelmeyen hiçbirşey yok takipten başka
Aynen canım biliyorum zaten stres yapsam zarar düşünsem zarar farkındayım inan bu gelişme geriliği beni benden alan konu elimde değil tam 2 sene uğraştım arka arkaya 2 gebelik yaşadığım hep aynı şeyi duydum rabbim büyük acıdan korusun inşallah inanki tek dileğim o

Senmi benmi 2 dk diğer odaya geçsem oğlumdan habersiz, hemen evin içinde beni arıyo dışarı kapısının önünde oturup ağlamaya başlıyo her gece mutlaka eşimle birlikte onu yanımızda yatırırız uyuyunca yatağına koyarım ( yatağıyla aramda 1 metre var :) asla onsuz yapamam rabbim korusun bizleri ve yavrularımızı inş :dua:
Boyle alıştırmış olman senin için zor olacak bebekle birlikte. Insallah herseyi yoluna koyariz pratik ve rayinda gider herşey umarım

Aynen canım biliyorum zaten stres yapsam zarar düşünsem zarar farkındayım inan bu gelişme geriliği beni benden alan konu elimde değil tam 2 sene uğraştım arka arkaya 2 gebelik yaşadığım hep aynı şeyi duydum rabbim büyük acıdan korusun inşallah inanki tek dileğim o
Ayni şeyleri yaşayacağın korkusu var birde hep çocuklarında dönem dönem olmuş ya seni anlıyorum yeniden gidip çözümlenmeden de için rahat etmeyecek sabırlı ol gevsemeye çalış

Boyle alıştırmış olman senin için zor olacak bebekle birlikte. Insallah herseyi yoluna koyariz pratik ve rayinda gider herşey umarım
Sıkıntı olmaz cnm şimdiden oğlumu alıştıryorum bebe bebe diye karnımı seviyo öpüyo, onunla bebek hakkında sürekli sohpet ediyorum çok hoşuna gidiyo onun inş doğuncada böle sevip okşar :halay:

Amerikadaki arkadaşlarımda öyle diyor.
Doğuma kadar 3 kere girdi usg ye. Chicago da birazda üst bir yaşamları var yani.
Ona rağmen çok şaşırmıştım :)
Burda evet ilgi alaka harika.
Ama biraz da abartı var takip konusunda
Aynen öyle kuzum. İkinci bebeğimizi bekliyoruz 2 yaşında oğlumuz var💕 o da burada doğmuştu. Alışkınım yani😂 Burada durumun ne olursa olsun muamele aynı😂 Türkiye’de de soluk aldırmıyorlar sanki bazen😳

Aynen öyle kuzum. İkinci bebeğimizi bekliyoruz 2 yaşında oğlumuz var💕 o da burada doğmuştu. Alışkınım yani😂 Burada durumun ne olursa olsun muamele aynı😂 Türkiye’de de soluk aldırmıyorlar sanki bazen😳

Aynıyız seninle. Benimde oğlan 25 aylık :)

Günaydın hanımlar nasılsınız sakin olun hanımlar annelerimiz bi hamilelikte bir kac kere dr a giderlermiş bazıları hic gitmezmis

Benim arkadaşlarımdan hamileliğini 10 haftada öğrenenler oldu adet düzensizliği yaşadığı icin 2 buçuk ay habersiz geçmiş

Bizde bu kötü günler geçene kadar birkac hafta sabredicez artık sonra guzel günler bizi bekliyor inşallah yaz gelecek virüs falan kalmayacak havalar ısınacak bizimde hamileligimizin en güzel günleri dışarı da çıkacağız gönül rahatlığı ile doktora da gideceğiz alış veriş de yapacağız cinsiyetlerimizi öğreneceğiz güzel şeyler olacak inşallah

Back
X