• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Başağrısı bende ömrüm boyunca olmadı hiç ya ne zormus.. Migreni filan olana Allah yardım etsin 🙏🏿
Ay ne güzel kız maşaallah benimki de geçsin bir an evvel ya lütfen lütfen 🙏🏿 💕 😊
İnşallah kuzum yani midem sinyal veriyor ama hiç kusmadim çok şükür 🙈 bende de migren var hepimiz şu zor günler ı atlatalım bir an önce

Alyans altın bir yüzügü saçlarının bir teline baglayıp karnına yani bebegi nerde hissediyorsan o tarafa doğru sallıyorsun. Ama sen karışmıyorsun yüzük ileri geri sallanırsa erkek kendi etrafında dönerse kız. Çok eglencili 🤣🤣🤣
Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallah 😍😍 hem sağ hem sol tarafımda kendi etrafında dönüyo baya bu yüzük işi tutuyo mu acaba cidden ☺

hmm bakalim bende sorcam birdahaki gitmeme
Bana dediki bebegin dusme ihtimali ockzor
Tam rahmin meekezine yerlesmis dedi
Ama kalpatisi gormeden hala hamileuim diyemiyorum
Öyle kuzum insan o pıt pıt ları duymak istiyor 🤗 Allah'ın izniyle yüzümüz hep güler hüzünlü şeyler yaşamayız inşallah

bende 2018 de doğum yapmıştım Mayıs sonu doğdu sizinki ne zaman

o bende de tuttu ilk bebeğim erkek diyordu erkek oldu kızım da kız gözüktü bakalım şimdikine olacak erkek gözüküyor ama kısmet sağlıklı olsunda
Evet bende 2018 in Nisan ayında doğum yaptım 🤗

Kızlarrrr çok önemli bir sorum varrr

8+1 günlük bebeğim en son 2 hafta kadar önce kalp atısını duymuştuk, daha hiç Gitmedim ve 2 gündür sanki belirtilerim kesildii :KK43:(( mide bulamtım olurdu her gece uykudan uyandıran, 2 gecedir yok, kasıgımda ara ara batmalar olurdu o da yokk :KK43:( kötü düşünmek istemiyorum sizinde belirti yaşamadıgınız günler oldu muu 😭😭
Benimde kesildi ama senin tarihinde bir yanlislik var ben 8 +2 yim dogum tarihi 10 kasim sen daha geri olabilirsin ara ara kesilebilir

Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallah 😍😍 hem sağ hem sol tarafımda kendi etrafında dönüyo baya bu yüzük işi tutuyo mu acaba cidden ☺
Çok denedik tuttu ama eglenceli bişey yaa 🙈 🤗

bende 2018 de doğum yapmıştım Mayıs sonu doğdu sizinki ne zaman

o bende de tuttu ilk bebeğim erkek diyordu erkek oldu kızım da kız gözüktü bakalım şimdikine olacak erkek gözüküyor ama kısmet sağlıklı olsunda
Allah kalbimize göre versin saglıklı olsunlarda inş🤲❣️🥰

Alyans altın bir yüzügü saçlarının bir teline baglayıp karnına yani bebegi nerde hissediyorsan o tarafa doğru sallıyorsun. Ama sen karışmıyorsun yüzük ileri geri sallanırsa erkek kendi etrafında dönerse kız. Çok eglencili 🤣🤣🤣
Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallah 😍😍 hem sağ hem sol tarafımda kendi etrafında dönüyo baya bu yüzük işi
Çok denedik tuttu ama eglenceli bişey yaa 🙈 🤗
ay ağzın bal yesin 😍 teşekkür ederim canım valla bi oğlum var Rabbim isterse bi de kızım olur inşallah ❤❤

Back
X