• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ya evet bazen arada kayanaabilyo mesajlar maelesef. Su an nasilsiniz agriniz devam ediyo mu. Bana da direk klinikte verdi sarip sarmalayip yolladi eve 😀 ama ben ilerleyen haftalarda fizyoterapi isterim heralde, yastan mi nedir önceki hamileliklerimde bu zamanlarda zerrre böyle agrim olmuyodu
Benim bel ağrısı değil ama iki gündür kasiklarım ağrıyor havalar soğudu pazar günü biraz ince giyinmistim o da etkilemiş olabilir.
Yine sormayı düşünüyorum çalışırken iyi gelebilir tabii fazla kullanmak iyi mi bilmiyorum ☺️

😐 Bilmiyorum ki. Röntgen hiç çekilmedi. İnşallah sıkıntısız geçer.
Ben de hiç cekmedigim diş ağrıları çekiyorum. Geçen hafta artık o kadar ağrıdı ki sabaha kadar uyuyamadım ağladım. Dedim artık ne olursa olsun yaptircam bu sefer. Kanal tedavisi ni oldum zaten. Perşembe den beri ağrım yok. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz 😔
Ay ben de bugün dolgu yaptırdım ama sinirlere inmiş ağrı olurda kanal tedavisi dedi. İnşallah ağrı olmaz da doğumdan sonraya kadar idare eder şu dişler bizi 🥺

Günaydın kızlar. 27+1 oldum. Bana yeni gelen güncellemede hiç huzurum yok. Sürekli ağlama hali geliyor. Sanki 3 günde büyüdü bebiş ve karnım yırtılacak gibi gergin. Sanki taş taşıyormuşum gibi ağır. Karnımı ve kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yürüyemiyorum bile ayağa kalkasım gelmiyor. İşe gitmek çileye dönüştü. Vücudum bu hisse alışacak mı acaba yani bebeğin ağırlaşma hissine? Sanırım bu haftalar hızlı bir büyüme oluyormuş. Üstüne kabızlık da olunca felaket bir şey oluyor.
Ben henüz 25. Haftadayım ama inan bunları yaşıyorum . Doktor 24. Haftasından sonra birden büyüceksin dedi. Ki benim karnım çok çıkmamıştı akşam kardeşim abla haftasonuna göre resmen büyümüşsün diyor .
İşe gitmek bana da zor geliyor ama herkes gidebildiğin kadar git evde daha çok stres yapıyorsun kendine kafam dağılsın diyorlar ondan bi süre de daha gitsin diyorum.

Back
X