- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
Çin takvimi kız diyorErkek oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çin takvimi kız diyorErkek oluyor![]()
Yok ya o doğru degil benceÇin takvimi kız diyorçin takvimine göre tüm arkadaşlarımın doğru çıktı
yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım
♥
Hadi yaa, şu yüzüğü mu denesemYok ya o doğru degil bence
Bende pazartesi gidcm ama ilk oglumun ki öyle hem sola yakın hem Fasulye gibiydi şimdikinide pazartesi gidcm doktoraÇin takvimi kız diyorçin takvimine göre tüm arkadaşlarımın doğru çıktı
♥
Yüzük gerçekten tutuyor vallahi kaç kişide yaptık kendimde bile tuttuHadi yaa, şu yüzüğü mu denesem![]()
Bende pazartesi gidcm ama ilk oglumun ki öyle hem sola yakın hem Fasulye gibiydi şimdikinide pazartesi gidcm doktora
Bir denesene sonra bana söyle belli olunca da birbirimize söylerizHadi yaa, şu yüzüğü mu denesem![]()
Kız ben dhaa ilk defa gidcmHadi bakalım güzel haberlerle gel birsürü soru sor bize de anlatmalum gidemiyoruz doktora kolay kolay
Ama şu yüzük olayında benimkide erkek gösteriyor da yüzügüm taşlı ve çok büyük alyansım yok doğru çıkmayabilirHadi bakalım güzel haberlerle gel birsürü soru sor bize de anlatmalum gidemiyoruz doktora kolay kolay
ileri geri gitti geldi alyansimla yaptımBir denesene sonra bana söyle belli olunca da birbirimize söyleriz
Ay nasıl dayandın çatlarım benKız ben dhaa ilk defa gidcm![]()
Benim ki tassiz ayni erkek alyansiAma şu yüzük olayında benimkide erkek gösteriyor da yüzügüm taşlı ve çok büyük alyansım yok doğru çıkmayabilir
Zaten sıkıntıdan öldüm valla bu arada ileri geri gidiyorsa erkek galiba senin bebiş oğlanileri geri gitti geldi alyansimla yaptım
Ay nasıl dayandın çatlarım ben![]()
Yarına ne kalmışZaten sıkıntıdan öldüm valla bu arada ileri geri gidiyorsa erkek galiba senin bebiş oğlan
Çinlilere güven olmaz artık inanmayın çin takvimineÇin takvimi kız diyorçin takvimine göre tüm arkadaşlarımın doğru çıktı
♥
Hahahhaaha çok yaşa emiÇinlilere güven olmaz artık inanmayın çin takvimine![]()
Çok teşekkür ederimAy çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()