• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
2 hafta önceye kadar bende öyleydim ama zamanlar düzeliyor sanırım yada ilacın etkisiyle beni artık çok etkilemiyor tavsiyem salça Baharat olmayan yemekler tüketin ben her öğünde kaşarlı tost yiyordum 1 haftaya önceye kadar prilam kullanmaya başladım biraz daha iyiyim
Bana zofer verdi 4mg ama cok ise yaramadigini dusunuyorum, ya da belki onu icmesem daha cok kusucam bilmiyorum. Iyi sizin cabuk gecmis 10. Haftada insallah darisi basima:(

Amin canım, her gün doktorun verdiği ilacı içmeme rağmen yine de fenayım. Yediğim her şey boğazımda bekliyor sanki. Her şey aşırı gaz yapıyor, gerçekten bu hamileliğimde medeniyetten çıktım😂 ben çalışıyorum normalde, şu an izindeyiz şirket nezdinde ama geçen görüntülü toplantı vardı, bir ara tuvalete koştum, midem ağzıma geldi. Sonra toparlandım geri döndüm ama devamlı ağızdan gaz çıkarma ihtiyacı🙈 midesi bulanmayanlar çook şanslı ne olur değerini bilin bizim yerimize de yiyin🤣 Keza az önce sofradan kalktım ama canım istediği halde yiyemedim, sonra tüm gün davul gibi şişiyorum, ilaç mide bulantısını çoğunlukla kesse de, bu sefer aşırı şişkinlik hazımsızlık ve boğazıma bir şey takılmış hissi var🤦🏻‍♀️
Evet canım hafif hafif bende de oluyor ama tabiki seninki çokmuş bende genelde uyku yaptı bu bebişş 😊🥰👶🏻

Bu serklaj işlemini herkes atamıyormuş canım dikiş tutmayip düşüyormuş vs riskli gebe lik doktorları atıyor. Bi kaç yere sordum 30 bine kadar cıktı fiyat.Aslimda memorial doğum fiyati 9.500 tl hastası olduğum için muayene de 280 tl bir kaç doktor un fiyati oraya devam edecektim ama serklaj girince araya devam edemiycem
Nerede yaptırmaya karar versin canım? Ne zaman yapılacak?

Bunda hafif yanık kokusu var etininkini al kuzum o dahada rahatlatıcı benimde ömrüm eti çubuk krakerle geçiyor . Ne illet biri oldum krakerin markasına göre kokuyo bana yaa 🤣🤣🤣
Doğru canım bende bugün aynısını dedim yanık gibi acı bir tadı var Pazartesi eşime Eti aldırayım 😂

2 hafta önceye kadar bende öyleydim ama zamanlar düzeliyor sanırım yada ilacın etkisiyle beni artık çok etkilemiyor tavsiyem salça Baharat olmayan yemekler tüketin ben her öğünde kaşarlı tost yiyordum 1 haftaya önceye kadar prilam kullanmaya başladım biraz daha iyiyim
Prilam dr sabah mı akşam mı kullanıyorsun canım. Doktorun nasıl önerdi.

Acile gittim progestan iğne verdi hergün bir tane pazartesi kontrole gidicem bebekler iyi mi bilmiyorum bakılmadı doktor yoktu sadece dua ediyorum inşallah bnmkide geçer birdaha yaşamam
canım endıse etme. 3-4 gundur benımde lekelenmem oldu. bende progestan ıgne kullanıuorum.gectı sayılır. bu haftalarda normalmiş :)

Selam kızlar,
Ben de İstanbul'dayım. Normalde Medipol Mega'da yaptım ilk doğumumu ama doktorum şu an başka bir yerde, mecbur onun olduğu hastaneye gidiyorum. Kağıthanede Derindere diye özel bir hastane. Ben de geçen ilk defa gittim. Ama doktor istediğin hastaneye geliyorum dedi.

Selam kızlar,
Ben de İstanbul'dayım. Normalde Medipol Mega'da yaptım ilk doğumumu ama doktorum şu an başka bir yerde, mecbur onun olduğu hastaneye gidiyorum. Kağıthanede Derindere diye özel bir hastane. Ben de geçen ilk defa gittim. Ama doktor istediğin hastaneye geliyorum dedi.
Duydum özel derindere hast ama hiç gitmedim doktorunu tanıosun en büyük şans bu bence

Arkadaşlar toxo ve cmv testi yaptıran yokmu aranızda yaptırdıysanız istanbulda nerede ve kaça yaptırdınız acaba

Kızlar merhaba ! Ben bugün 7+0 günlük hamileyim doktorum dün kalp atışı için haftaya gel dedi korktum ve ultrason kağıdında crl değeri gelişmiyor sanırım dün 6+6 iken crl değerim 5.4 mm çıktı ben Birinci bebeğimiz sekiz aylıkken kaybettim şimdi ikinci bebeğim mu bunuda kaybedeceğim diye çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz sizin crl değeriniz kaç çıktı bu haftalarda
korkma yaa geç döllenmedir bnmkide öyle 6+3 ıltrason kagıdında 5,95mm çıktı doktor 3 hafta sonraya cagrdı gec döllenme dedi

Back
X