2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar iyi akşamlar
Aldıklarınız cok guzel ben daha birşey almadım 1-2 aya alırım diyorum☺️.ayrıntılı ultrasonada 21 haftalıkken gidicem 21+3 gibi.
bu ara şöyle bir sıkıntım var yaşayan Varmı
Yürürken bacagımda bir bölge kucuk bir top gibi şişiyor ve damar cok acıyor Sızlıyor böyle yürürken ama otururken ayagımı basmazken geçiyor. Tuvalete bile giderken damar acıyor yürürken zorlanmaya basladm:(
İnternette damar tıkanıklıgı flan yazıyor braz endişelendim

Ben hastaneden cikarken puset kullanacam igneye falan gotururken havalar dahada soguk olacagi icin anakucagi kullanirim diye düşündüm hem daha hafif hemde daha sicak tutar heryeri kapali olacagi icin puset daha agir olur

o kiyafet isini bende tamamladim haala alasim geliyor ben yazliklara gectim🙈🙈herseyden kacar adet aldin ben abarttimmi bilmiyorum herseyden 8 er takim almisim tulum altust bikac gezmelikte aldim ama yine eylule girerken tam kislik alirim zate ilk 3 ay daa rahat seyler giyiyorlar pamuklu 3 ay sonrasina daha suslu seyler alacam doymuyorum almaya bide ustune hediyelerde gelir daha kayinvalidemlrrde aliyormus🙈😂😂bugun ebebeke gittik buyuk esyalar icin evtipi anakucagini aldik biberonunu aldik cogu bitti azi kaldi diyelim
Kuzum anakucaği dedigin çanta gibi olan mi

Eklentiler

• 2F3A4EFA-82AF-4200-93F7-65BD34612277.webp
    2F3A4EFA-82AF-4200-93F7-65BD34612277.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar iyi akşamlar
Aldıklarınız cok guzel ben daha birşey almadım 1-2 aya alırım diyorum☺.ayrıntılı ultrasonada 21 haftalıkken gidicem 21+3 gibi.
bu ara şöyle bir sıkıntım var yaşayan Varmı
Yürürken bacagımda bir bölge kucuk bir top gibi şişiyor ve damar cok acıyor Sızlıyor böyle yürürken ama otururken ayagımı basmazken geçiyor. Tuvalete bile giderken damar acıyor yürürken zorlanmaya basladm:KK43:
İnternette damar tıkanıklıgı flan yazıyor braz endişelendim
Canim tesekkurler🥰bugun bendede yururken oldu ama dinlenince gecti istersen sor doktoruna kaslar geriliyor belki ondandir korkma bence

Günaydın kızlaaaar güzel bir gün olur inşallah hepimiz için. Dün çok garip bir ağrım oldu sizde de olan var mı 😭 genital bölgemin tam ikiye ayrıldığı noktadaki kemiğim öyle bir ağrıyor ki yürüyemiyorum özellikle bacaklarımı yana açınca ve bir şeyler itip çekince çok kötü 😕 hiç böyle olan var mi :110:
Benim.asagi yukaron4 haftadır o şekild doktor normal dedi magnezyum hapı verdi

Ben hastaneden cikarken puset kullanacam igneye falan gotururken havalar dahada soguk olacagi icin anakucagi kullanirim diye düşündüm hem daha hafif hemde daha sicak tutar heryeri kapali olacagi icin puset daha agir olur

o kiyafet isini bende tamamladim haala alasim geliyor ben yazliklara gectim🙈🙈herseyden kacar adet aldin ben abarttimmi bilmiyorum herseyden 8 er takim almisim tulum altust bikac gezmelikte aldim ama yine eylule girerken tam kislik alirim zate ilk 3 ay daa rahat seyler giyiyorlar pamuklu 3 ay sonrasina daha suslu seyler alacam doymuyorum almaya bide ustune hediyelerde gelir daha kayinvalidemlrrde aliyormus🙈😂😂bugun ebebeke gittik buyuk esyalar icin evtipi anakucagini aldik biberonunu aldik cogu bitti azi kaldi diyelim
Oh oh maşallah 🧿 ev tipi ana kucağı fotosunu paylaşır mısın?

2 takım 10 lü hastane çıkışı 6 takım 3 lü 5 li karışık takım hepsi ayakli bunların geneli 3-6 aylik bolca iç zibin çoğu yarim kol uzun kollar sette var sadece 2 muslin 1 kalın battaniye 2 penye battaniye 1 örgü az önce attığım 1 tane kalın sayılır (resme ekledim)başka bi battaniye 2 tane pazen battaniye 1 120 cc cam biberon çorap ağız bezi işte ayaksız takımlar aldim 4 takım kadar int alt eşofman aldim 2 tane .Havlusunu aldim puseti aldik.Giysi olarak ayaksizlara çok yönelmedim şimdilik ağırlık 3 aylığa kadar bebek bir doğsun şimdiden çok fazla da alıp eve yığmak Istemiyrium kilolu olur yada minyon olur diye ihtiyaç olursa mağazalar evime yakın gider alirim diye düşündüm. Büyük parçaları sona koydum kuvet falan yer kaplıyor diye.Onun dışında tırnak makasini kulak temizleyici bu tarz seyleti aldik.Ates ölçer çok pahalı o bekliyor şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. Telimde bir kaç resim var ekliyim ablaları da görsün ☺Ana kucağı almak bende istiyorum ama sanırım az kullanıyorlar kilo artınca aşağıya kayıyorlarmış onda kararsizim.Benim mağazaları gezme şansım şuan pek yok 1 kez gittim e bebeğe o zaman almıştım çoğunu int pek bisey bulunmuyor ya örgü iside tamam sağolsun herkes örgü
Bende böyle aldım canım kıyafetleri hast çıkışlarını falan senin yazdiklarin gibi hemen hemen ve yeterli olur daha alma artık 1 yaş 18 ay a bakıyorum ben ona da acele etmiyorum benimde yakınımda çok yer var internet de elimizin altında hem alma hem netten sipariş verme durumu kolay bebegin gelişimine göre alınır diye düşünüyorum hızlı mi buyur minyon mu olur bilemeyince işte. Ama netten indirime girenleri vs kaçırmıyorum sweet ler vs zamanı gelir giyilir diye

Canım ilk 3 ay yani yenidoğanlar hemen her mevsimde aynı oluyor yaz bebegi bile olmuş olsa çok açık kisa kol falan yeni doğana giydirilmiyor aynı hast çıkışı yazın tek kat kışın üşürse çift kat giydiriliyor ondan sonrasını mevsimli almak gerekiyor 4 5 aydan sonrasını bizimde yaz gelmeye 7 8 aylık olacaklar inşallah o zamana yazlık almalı ondan öncesi hangi mevsimde alsak aynı demek istiyorum
Gule gule kullansin bu arada bebeğin bende biraz biraz ala ala bi baktım doldurmuşum epey olmuş

Canım ilk 3 ay yani yenidoğanlar hemen her mevsimde aynı oluyor yaz bebegi bile olmuş olsa çok açık kisa kol falan yeni doğana giydirilmiyor aynı hast çıkışı yazın tek kat kışın üşürse çift kat giydiriliyor ondan sonrasını mevsimli almak gerekiyor 4 5 aydan sonrasını bizimde yaz gelmeye 7 8 aylık olacaklar inşallah o zamana yazlık almalı ondan öncesi hangi mevsimde alsak aynı demek istiyorum
Gule gule kullansin bu arada bebeğin bende biraz biraz ala ala bi baktım doldurmuşum epey olmuş
Bende onu diyorum yani cogu kişi eylulu bekliyor eylule kadar urunler degismez yine ayni olur ilk 3 aylik urunler standart pamuklu oluyor o yuzden yazdim bende 😊

Gecen haftaydi kontrolum renkli acti ultrasonu ama detayli icin kucuk daha 3hafta sonra bakalım dedi doktorum 🤗
Canım bizim günlerimiz aynı görünüyor senle benim doktorum bu çarşamba yaptı detaylı ultrasonu 🤔 gerçi iki kez bakıyorum 3 hafta sonra yeniden detaylı bakıcam dedi ama bu hafta baya yarım saat baktı karaciğer safra kesesi vb. Hatta bi de cd verdi detaylının görüntülerini senin doktor niye bakmadı ki

Kızlar bizim doğum kasımda olacak ya doğumdan sonra bebeği aşıya kontrole götürürken nasıl götürebiliriz o_O puset mi portbebe mi anakucağı mı bir sürü çeşit var ne alsam bilemedim ben :KK14:
Canım ben puset almayı düşünüyorum sadece. Zaten arabayla gideriz iğneye falan o zaman da oto koltuğu gibi de kullanılıyor onlar ilk 6 ay falan öyle gideriz diye düşündüm

Kızlar aldıklarınız çok tatlı hepinizin bebişleri mutlu sağlıklı günlerde güle güle giysin 🙏🏻 Ben daha pek bişey almadım 6-9 aylık süslü 2 elbise bi de şortlu bahçıvan tulum aldım bi de 9-12 ay 3 lü takım ve 0-3 ay ayaklı tulum hediyemiz geldi o kadar 🙈 bi tane battaniye ördüm, anneannesi babannesi yelekler örüyorlar bi tane de puffy battaniye örmüş anneannesi. Artık müslin pazen penye battaniye falan alırım kalınlar hazır gibi 😊 bi tane cam biberon almıştım bebişi ilk öğrendiğimizde ilk eşyası 😊 bi de bebek bezi çöp kutusu aldık. Daha odası yatağı hastane çıkışları hiç alınmadı. Önümüzdeki ay başlayacağım almaya kısmetse. Sizin aldıklarınızı gördükçe ben almışım gibi seviniyorum 😄 hepsi de çok güzeller.

Günaydın kızlar :KK36: ne güzel eksiklerinizi neredeyse tamamlamışsınız Rabbim sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ben de almaya başlıyorum artık
Önerileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum 💖 çoğunluk puset dediği için ben de ona yöneleceğim
Bunun dışında aldıklarınızı memnun kaldıklarınızı da özellikle takip ediyorum 😊çünkü alışverişin büyük çoğunluğunu internetten yapacağım

Back
X