2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sana unuttum soylemeyi kuzum sen yinede demiri bi olctur cunku normalde benim kanim cok yuksekti ama demir konusunda prenatal life yetersiz geldi yoksa cok iyi bir vitamin fakat yinede demir baya dusmustu

buda baya guzelmis bende bi tane cok begendim belki onu verrim siparis ama bu dediginide bi arastirayim canim🥰
Canım ben biraz buzluga depo yapmıştım balık çıkarıp yiyorum. Bide levrek somon gibi balıkları alıp yiyorum. Sezonu gibi olmaz ama ye yinede dedi doktor. Seninle bir çok şeyimiz aynı gidiyor😊 benimde tüp bebek doktorum takip ediyor. Demir benimde düşüktü canım baktırdım şimdi yeterli olmasa da yükselmiş doktor ekstraya gerek yok dedi çünkü benim Demir düşüklüğüm reglden dolayı oluyordu. Olmayınca toparlamışım yine.iş

Kapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmam 🤗 hayırla kullanmak nasip olur inşallah 🤲🏻 Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada 🤗🌸🙈
Harika olmuş bayıldım ya 🥰 bende bunlardan almak istiyorum. Canım nasıl yaptığını malzemeleri nerden aldığını öğrenebilir miyim özel değilse 😊

Beyaz sabunla mi yıkamak daha iyi olur canım. Benim eşim unibaby deterjan setini almış. Onlar kullanmak iyi değil mi
Ben eskiden granül sabun kullanırdım şimdi yine granül sabun aldım bebek deterjanları hakkında bilgim yok canım hiç arkadaşlarımda granül toz sabunları kullanıyormuş yine onlar tavsiye edince aldım bazen ben elimde de yıkardım ozaman da beyaz sabunla yıkardım

Canim benimde ilk bebek bende burdaki annelerden öğrendiğim ve cevreminde dedigi kadariyla bebeklere yastik yorgan kullanmiyormusuz reflu yatagi biraz engebeli o yeterli olur yatagin icine koyarsan iyi oluyormus nevresim takiminada gerek olmayacak 🙈 battaniyeler yeterli bende oyle aldim birde muslin ortu bi kac tane al oda cok işe yariyormus ben 3 adet aldim
Reflü yatağı duymuştum yastık konusunda bende kararsız kaldım ama yine de bulunsun 😊 yorgansız olmaz gibi sadece battaniye ile üşümezlermi ya bilemedim 😅
Bu Muslin örtüleri internette çok görüyorum ne işe yarıyor

Canım ben biraz buzluga depo yapmıştım balık çıkarıp yiyorum. Bide levrek somon gibi balıkları alıp yiyorum. Sezonu gibi olmaz ama ye yinede dedi doktor. Seninle bir çok şeyimiz aynı gidiyor😊 benimde tüp bebek doktorum takip ediyor. Demir benimde düşüktü canım baktırdım şimdi yeterli olmasa da yükselmiş doktor ekstraya gerek yok dedi çünkü benim Demir düşüklüğüm reglden dolayı oluyordu. Olmayınca toparlamışım yine.iş
Benim doktorum adanada ama arayip soruyorum bi cok seyi 🙈o demir benimde hic sorma adetten dolayi hep düşerdi evlendikten sonra toparladim simdi hamilelikten dolayi yine dusmus son 1 aydir kulkaniyorum o balik isini hic sorma esimde buzluga atmisti adam kendi yemek zorunda kaldi cunku ben tiksinmistim 😂😂
Reflü yatağı duymuştum yastık konusunda bende kararsız kaldım ama yine de bulunsun 😊 yorgansız olmaz gibi sadece battaniye ile üşümezlermi ya bilemedim 😅
Bu Muslin örtüleri internette çok görüyorum ne işe yarıyor
Canim bende oyle demistim usumezlermi burdaki anneler oda sicakligi 24-26 olacagi icin usumezlermis birde cok sicakta olmamaliymis vede yorgan agir oluyormus tehlikeliymiş muslin herseye yariyor banyo yaptirdiktan sonra hemdn musline sar nemini alip oyle havlusuna sararsin bebegin yuzunu ortersin ve hastanede bebek kucagi alinacagi zaman omuz ortusu olarak kullaniliyor yani anlayacagin her işe yariyor kundak dahi yapiliyor yapmak isteyene

Düz kafa yastıği diye birsey varmıs bununla ilgili bilgisi olan var mı 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20200705-232247_Trendyol.webp
    Screenshot_20200705-232247_Trendyol.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Benim doktorum adanada ama arayip soruyorum bi cok seyi 🙈o demir benimde hic sorma adetten dolayi hep düşerdi evlendikten sonra toparladim simdi hamilelikten dolayi yine dusmus son 1 aydir kulkaniyorum o balik isini hic sorma esimde buzluga atmisti adam kendi yemek zorunda kaldi cunku ben tiksinmistim 😂😂

Canim bende oyle demistim usumezlermi burdaki anneler oda sicakligi 24-26 olacagi icin usumezlermis birde cok sicakta olmamaliymis vede yorgan agir oluyormus tehlikeliymiş muslin herseye yariyor banyo yaptirdiktan sonra hemdn musline sar nemini alip oyle havlusuna sararsin bebegin yuzunu ortersin ve hastanede bebek kucagi alinacagi zaman omuz ortusu olarak kullaniliyor yani anlayacagin her işe yariyor kundak dahi yapiliyor yapmak isteyene
Öyleyse bende alayım Müslinlerden teşekkürler canım 😊

Demir eksikliğinden çok çektim bende hamilelikte toparlaması iyi oldu. İnş böle gider. Balık yemek çok faydalı ama arada da olsa yemelisin bence. Baharatla sarımsaklı sosla fırınla canım belki öle yiyebilirsin.

Ben eskiden granül sabun kullanırdım şimdi yine granül sabun aldım bebek deterjanları hakkında bilgim yok canım hiç arkadaşlarımda granül toz sabunları kullanıyormuş yine onlar tavsiye edince aldım bazen ben elimde de yıkardım ozaman da beyaz sabunla yıkardım
Granül sabunda alayım o zaman ben ne kadar az kimyasal o kadar iyi olur.

Düz kafa yastıği diye birsey varmıs bununla ilgili bilgisi olan var mı 🤗
Düz kafa olmasın yastığı bu şekerim 😂 bence gereksiz ya yan yatırırsın yada düz yatırıp başını yan çevirirsin olur biter 😉
Herşey ticarete dökülmüş vallahi gördükçe o kadar şaşırıyorum ki. Sırf acemi anneleri ilk hevesleri sömürme üzerine bir düzen 😒
Sonra nereye koycam derdi oluyor o kadar eşyayı. Bazıları çok az kullanılıyor bazıları da hiç kullanılmıyor bile. Yazık o kadar harcanan paralara.
Kimsenin özeli için demedim bu arada yanlış anlaşılmasın. Benim üzüldüğüm sinir olduğum bu ticari kapitalist sistem. Bizim annelerimiz anneannelerimiz şimdiki eşyaların kolaylıkların hangisini görmüşler ki. Yine de büyümemiş miyiz, her şekilde büyümüşüz.
Allah hepimize vicdanlı, ahlaklı, doğasever, hayvansever, başkalarının haklarına saygılı, merhametli, erdemli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin 🙏🙏 önemli olan bu değerleri kazandırabilmek.

Düz kafa olmasın yastığı bu şekerim 😂 bence gereksiz ya yan yatırırsın yada düz yatırıp başını yan çevirirsin olur biter 😉
Herşey ticarete dökülmüş vallahi gördükçe o kadar şaşırıyorum ki. Sırf acemi anneleri ilk hevesleri sömürme üzerine bir düzen 😒
Sonra nereye koycam derdi oluyor o kadar eşyayı. Bazıları çok az kullanılıyor bazıları da hiç kullanılmıyor bile. Yazık o kadar harcanan paralara.
Kimsenin özeli için demedim bu arada yanlış anlaşılmasın. Benim üzüldüğüm sinir olduğum bu ticari kapitalist sistem. Bizim annelerimiz anneannelerimiz şimdiki eşyaların kolaylıkların hangisini görmüşler ki. Yine de büyümemiş miyiz, her şekilde büyümüşüz.
Allah hepimize vicdanlı, ahlaklı, doğasever, hayvansever, başkalarının haklarına saygılı, merhametli, erdemli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin 🙏🙏 önemli olan bu değerleri kazandırabilmek.
Yani doğru diyosunda ihtiyactan doğuyor bazı üretimler ondan sordum 🤗 ihtiyac yok diyosun tmmdir 🤣🤣

Harika olmuş bayıldım ya 🥰 bende bunlardan almak istiyorum. Canım nasıl yaptığını malzemeleri nerden aldığını öğrenebilir miyim özel değilse 😊
Tabi ben önce her malzemeciye listemi yapıp attım fiyat araştırması yaptım sonra güzel ve uygun gelen yerden aldım hobi malzemeleri süs tasarımdan aldım ama bazılarını da başka yerden hepsi bi yerden daha uyguna geliyo tabi aldığında anlatırım ayrıntılı da 🤗😍

Demir eksikliğinden çok çektim bende hamilelikte toparlaması iyi oldu. İnş böle gider. Balık yemek çok faydalı ama arada da olsa yemelisin bence. Baharatla sarımsaklı sosla fırınla canım belki öle yiyebilirsin.
Kuzu normalde balik cok seven biriyim hamilelikte ilk 3 ay yedim sonra birden tiksindim 😞demirinin toparlanmasi iyi olmus canim benimde iyiydi iste son zamanlarda boyle oldu

Tecrubeli anneler size birsey soracam kiyafet alisverisi yaparken pamuklu giyilmiyormu yani standart degilmi giyimleri aldiklarimin yerleride oyle ince falanda degil cogu kisi eylulu bekleyecegiz demis ama ben valla tamamladim kiyafet işini bi 3 ay sonra disarda giyeceklerini tam kislik alirim elbiselerini falan onun icin eylulu bekleyecem
Benim dogum ekim e gelecek gibi ,bende zibin ,tulum vs aldim hep ,pamuklu oluyor canim ,etiket okuyorum ben.bakanlik cocuk kiyafetlerini nefes alan kumas diye genelde pamuk,keten secmis,icin rahat olsun...

Inş geçer ben bazen sol ayagimi o kadar zor hareket ettiriyorum ki eğer çok yoğrulduysam daha da çok ağrıyor
Ya galiba hamile bir kadının sanırım maksimum devamlı yarım saat ayakta durması dinlenmesi ardından ayağa kalkması daha makul (tabi çalışanlar için pek mümkün olmaz ama ) dinlenme ilaç gibi

Back
X