2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben muslin kumaş aldim intaslardan 4 metre ,o kadar cok battaniyem ve agiz bezim oldu ki ,renkleri de harika...1 metresi 50tl di hazir muslinlerin...25 tl verdim 1 metreye,kenarini diktik mis gibi oldu
Çok iyi yapmışsınız fotoğrafı varsa atabilirmisin bizede örnek olsun

Maden suyu midemde yanma yapıyor diye içmiyordum ama bugünden itibaren başlayacağım ağrı çok kötüydü.
Bnmde kalça ağrım çok oldu yürüyüşe başladm iyi geldi maden suyu da içiyorum bide mini masaj aleti almştm titreşimli sırtım bacağım ağrıdığında onu kullanıyorum hep geçiriyo ağrıyı

Bana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...
Hangi marka aldınz bnde alıcam ama aventle lansinoh arasnda kaldım Elektrkli alıcam bnde

150 TL demiş canım ki kasım ayına kadar fiyat kesin artar .Taki yastığını da paylaşırsın bizimle eminim onda çok güzel olur 😚
Daha uygun demiş bnm taki yastığıyla birlikte malzemeler 120 tuttu birde ahşapı en büyük aldm 40 cm belki bu daha küçüktür iki isim diye büyük aldm 🤗🥰

Ben muslin kumaş aldim intaslardan 4 metre ,o kadar cok battaniyem ve agiz bezim oldu ki ,renkleri de harika...1 metresi 50tl di hazir muslinlerin...25 tl verdim 1 metreye,kenarini diktik mis gibi oldu
Kenarı dikmek için makina gerekiyor mu canım ben hazır aldim ama toptan bebek kumaş satan sayfalara denk geldim harika desen ve renkler var ben 2 tane aldım ama çok beğenerek almadım çeşit yok çünkü hep aynisi

Eklentiler

• 20200706_104658.webp
    20200706_104658.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 92
Şimdi yorgan yastık almıyoruz dimi kızlar üstüne kalın battaniye yeterli olur mu ki
Benim battaniye şuan çok kalın gelmedi bana sanki ocak şubat mart çok soğuk oluyor. Karacadan almıştık ama yorgan kullanmazsak ince gibi geldi üstüne 1 tane daha battaniye örtsek olmaz mi .

Eklentiler

• 20200706_104933.webp
    20200706_104933.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 101
Benim battaniye şuan çok kalın gelmedi bana sanki ocak şubat mart çok soğuk oluyor. Karacadan almıştık ama yorgan kullanmazsak ince gibi geldi üstüne 1 tane daha battaniye örtsek olmaz mi .
Arkadaslar battaniye yeterli demiş ama bende kararsız kaldım ya üşütürse gece ne yapacağız

Bana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...
Ben almayı düşünmüyordum ihtiyaç halinde alırım diyodum. O zaman ilk etapta Normal de olsa bişey alayım bulunsun yanımda çok saol canım😊

Dün balık konusu açılınca eşim somon alayim demişti int baktım hamilelerin somon yemesi sakıncalı diyor civa dan dolayı halbuki somon en güzel balık bilgin var mı canım. Benim demirim yüksek hatta bayağı yüksek ama ferritin düşük ferritin le demir arasındaki fark ne acaba
Canım en yüksek civa oranı olan balıklar uskumru, Tuna balığı, kılıç balığı onlar kesinlikle tüketilmemeli. Birde midye kesinlikle yok. Somonda civa var ama zarar verecek düzeyde değil besin değeri çok yüksek canım. Benim doktorda diyetisyen de en az haftada bir yemeye özen göster dedi.
ferritin Demir tutan kandaki bi protein diye biliyorum benim düşük olduğunda ikisde düşüktü. Ama adetime bağlı düşüyordu demirim hep. Sen değerlerini mutlaka görüş doktorunla belki takviye verir

Kızlar günaydın yarın detaylı ultrasonum var ikili tarama riskli gelmişti dualarınıza ihtiyacım var. Açıkcası çok korkuyorum
Bugün valla aklımdan geçtin canım yoktun bi kaç gündür. Merak ettim. İnş güzel geçer o kadar tüp bebek ilaçları kullanmışsın o testlere onun da etkisi oluyormus ama bebekte sıkıntı olmuyormus. İnş çok güzel olacak hep moralini yüksek tut canım

Canlar merhaba bugun detayli ultrasonda erkek bebisim netlesti hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah❤❤ benim size soracagim eko icin doktor ayda bir geliyormus korona dan gelemiyor su an kalpe bakilmadi 4 odacik falan dedi yuzde doksan skinti yok dedi.istersen uzakta bi hstane onerdi.ne dersiniz kizlar gideyimmi cektiren varmi aranzda

Canım en yüksek civa oranı olan balıklar uskumru, Tuna balığı, kılıç balığı onlar kesinlikle tüketilmemeli. Birde midye kesinlikle yok. Somonda civa var ama zarar verecek düzeyde değil besin değeri çok yüksek canım. Benim doktorda diyetisyen de en az haftada bir yemeye özen göster dedi.
ferritin Demir tutan kandaki bi protein diye biliyorum benim düşük olduğunda ikisde düşüktü. Ama adetime bağlı düşüyordu demirim hep. Sen değerlerini mutlaka görüş doktorunla belki takviye verir

KUZULAR BENDEN SİZE ÖNEMLİ BİR UYARI !!!

BALIK YERKEN GERÇEKTEN DİKKATLİ OLUN ANNEM BANA HAMİLEYKEN, BABAM TEKNE İLE ÇOK BALIK TUTMUŞ AÇIKLARDA , ANNEM İYİ GELİR BEBEĞE DİYEREK BALIK TÜKETMİŞ DEVAMLI ( o zamanlar bu kadar Bilgi yokmuş bilememiş) BEN ŞU AN MULTİPL SKLEROZ HASTASIYIM BALIKTAKİ CİVA MS HASTALIĞINA SEBEP OLDU ARTIK ÖMRÜM BOYUNCA GEÇMEYECEK KRONİK BİR HASTALIĞIM VAR VE GELECEKTE BENİ NE BEKLİYOR BİLMİYORUM.. Doktorunuzun önerdiği balıkları tüketin.. Allah korusun bebeğinize zarar gelmesin ..

Günaydın kizlar bugün ilkez dıştan elimle hareketlerini hissettim kızımın tepikliyor ya hafif baskı yapınca karnıma 🥰🤗 ay çok değişik bir duygu
Çok değişik ve güzel değil mi ☺️ Ben de bayılıyorum hissetmeye ve üzülüyorum doğduktan sonra bu tekmelerin biteceğine.. 😊

Ay kizlarrr ben de hareket etsin hissedeyim diye çikolata yiyip duruyorum lcw den alışveriş Yaptim fiyatlar Cok iyi size de yollim dedim bir de Liste yaptım aldıklarımı bugunden Once. bi kac pijama tulum alıp ilk 6 ay kıyafet Faslı’nı kaparım diyorum

Eklentiler

• 99670BD4-2B1A-4276-BAF7-3F04DCCFC0AB.webp
    99670BD4-2B1A-4276-BAF7-3F04DCCFC0AB.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 76
  • C69EDFA8-3956-48C4-9929-5599836C82F0.webp
    C69EDFA8-3956-48C4-9929-5599836C82F0.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 7EE78ACF-D4DA-432B-B29D-4AD59A76B2CE.webp
    7EE78ACF-D4DA-432B-B29D-4AD59A76B2CE.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 81
Back
X