2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet hareketli bir insanım özellikle 1 aydır baya hatteketliydim sık sık denize falan gittik yüzdüm ondan olabilir belki bilmiyorum.perinatalog bir sorun yok dedi ama boyuna kısa dedi. Dediğin gibi bir sonraki kontrolde kendi doktoruma sorayım mutlaka.
Boyu hangi haftada kaç cm çıktı ki canim ?

b) Öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen ve fiilen çalışılması halinde doğum sonrası analık izni süresine eklenebilen doğum öncesi beş haftalık (çoğul gebeliklerde yedi haftalık) analık izin süresi, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir. die bir durum var öğretmenlerde bilginize.....
Evet maalesef öyle oluyor canim, benim ilk kızım temmuzun sonunda doğdu, ve kullanamadık.

Kızlar ben 19.haftadayim 3haftasonra detaylı ya gireceğim inşallah
Memurlar 24haftada izinli olacak ya ben pek birsey anlamadim ben öğretmenim okullar 24agustosta açılcak seminerler.
Ben simdi gitmeyecek miyim
Birde normalde kasimsonu gibi dogum bekleniyor yani artik çalışmayacak miyiz doguma kadar
Birde normalde aktarma oluyordu simdi aktarma hakkımızı kullanamiyormuyuz
16hafta hakkımız tam olarak ne olacak onu merak ediyorum.
Canim ben de öğretmenim. Şimdi 24. Haftadan ayrılırsan, eylül de hiç başlamayacaksın değil mi ? Öyleyse, 32-37 arasını kullandigin icin sonrasına aktarilmaz. Doğumdan sonra 8 hafta kullanabileceğiz sadece.

Kızlar beşikte sallanabilme özelliği olmalı mı sizce 😇
Benim park yatagin ozelligi sallaniyor,nolur nolmaz,belim yirtik ta benim cok fazla kucagimda tasiyamicam
arkadaşlar hamileliğinde kahveden vazgeçemeyip decaf (kafeinsiz) kahve icen var mı? kahve dunyasının kafeınsız fıltre kahve paketını gordum alacağım
Canim dr sor derim..bana izin vermedi.ben cok tiksindim birde.kafeinsizi bilmiyorum hic denemedim...ama hamileligi cok iyi olup 2 ,3 kupa kahveye izin veren cok dr var,,

Canim ben de öğretmenim. Şimdi 24. Haftadan ayrılırsan, eylül de hiç başlamayacaksın değil mi ? Öyleyse, 32-37 arasını kullandigin icin sonrasına aktarilmaz. Doğumdan sonra 8 hafta kullanabileceğiz sadece.
benim suan ayrılasım yok iste napmam lazim bilemedim

Sizinle çok yakın tarihlerimiz bnde öğretmenim eğer devam ederse 24. Haftada idari izin biz gitmeyebiliriz inşallah devam eder diyorum bende 20. Haftamdayım bnde
sonraya aktaramiyir muyuz onu merak ediyorum
Dogumsonrasi onemli ozaman 2ay mi kalacak

İdari izni aktaramıyoruz 32 den sonra gitmezseniz iki ay doğum izninz olucak
Simdi siz napcaksiniz yani kasim sonu gibi dogum bekleniyor bizden
Suan ağustosta baslamadan kasima kadar gitmesek oluyormu
Hani oncede milelt doktor raporu alip songune kadar calisyordu izni dogumsonuna aktariyordu 3 ay vs
Suan bizde yokmu bu durum

Dr banu çiftçi durumu aslında ne güzel izah etmiş o kadar da gece uyandırılıp dönecek kadar da değil canım ya...
Ben sırt üstü bile yatıyorum çok da rahat ediyorm... Dr banu da 6ay kadar istediğiniz pozisyon hatta yüz üstü bile diyo videoda...
Sonraki aylar zaten istesen de sırt üstü yatamıyorsun.
İlla soluna yatmam da zorunlu bir şey değil... Ben o kadr topik okudum kızımdan bu yana 2015den bu yana buralardayım en çok bizim topikte konusuşfu bu konu 😆
Sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor gibi geliyor acaba o damara baskı yapıyormuş ya bebiş ondan mı

Sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor gibi geliyor acaba o damara baskı yapıyormuş ya bebiş ondan mı
Ondan da olabilr,
bir de akciğerler e baskı yapıyor rahim kaburgalara kadar genişledikçe... O zaman sırt üstü yatınca da nefes darlığı olıyor ama bu dediğin biraz daha son aylara yakın oluyor canım 😊

Günaydın kızlar :anneadayı:

@Positivevibes canım şimdi gördüm, hemen telaşlanma lütfen, başka bir doktora daha görünecekmişsin zaten, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hanımlar 24. haftada idari izin hakkını kullanacaklar kimlerdi? ben düşünmüyordum ama sanırım ayrılmaya karar verdim, nasıl yapsam onu bilmiyorum ama.
Ben öğretmenim Allah izin verirse kullanacağım ama başka şehire taşındık acaba gitmem gerekecek mi ayrılmak için izne

arkadaşlar hamileliğinde kahveden vazgeçemeyip decaf (kafeinsiz) kahve icen var mı? kahve dunyasının kafeınsız fıltre kahve paketını gordum alacağım
Her gün değil ama haftada bir içiyorum o kadar fazla bir zararı olacağını da sanmıyorum

Simdi siz napcaksiniz yani kasim sonu gibi dogum bekleniyor bizden
Suan ağustosta baslamadan kasima kadar gitmesek oluyormu
Hani oncede milelt doktor raporu alip songune kadar calisyordu izni dogumsonuna aktariyordu 3 ay vs
Suan bizde yokmu bu durum
32. Haftadan sonra çalışıp aktarabilirsiniz sizde 24 32 arası idari izin aktarılmıyor sadece. Ben 24. Haftadan itibaren idari izin olsun yani devam etsin diye dua ediyorum okullar başladığında 26 haftslık olucam ikiz gebelik bnm 30. Haftamda da doğum iznine ayrılcam Allah nasip Ederse Yani hiç gitmemiş olucam doğum sonrasına atma şansım yok zaten bnm ikiz gebelik zof olur ama siz 32 den sonra 37 ye kadar çalışıp aktarabilirsiniz isterseniz

Ben öğretmenim Allah izin verirse kullanacağım ama başka şehire taşındık acaba gitmem gerekecek mi ayrılmak için izne
Gerek kalmaz doktordan 24 32 hafta arasnda olduğunuza dair belge alırsınız fakslarsınz yda kargoyla okula gönderirsiniz

Ozaman sadece siz iki hafta idari izinli olucaksınız sonra başlarsınız ilk dönemi kapatırız bi şekilde zaten bende ilk dönemi kapatmak için rapor alıcam gerek olursa bende ikiz gebelik 30. Haftada ayrılıyorum izne ama bn çalışamam heralde. İlk dönemi kapatrsınz bi şekilde sizde idareyle konuşup bnm branşım rehberlik ondan program sorun olmuyo bakalm ne olucak yinede 24. Haftada doktordan belge alıcam idari izin için
Uzaktan belge ve dilekçe versek kabul olur mu acaba ben konyadan urfaya sırf onun için gitmek zorunda kalacağım yoksa 😳😔

Uzaktan belge ve dilekçe versek kabul olur mu acaba ben konyadan urfaya sırf onun için gitmek zorunda kalacağım yoksa 😳😔
Belgeyi gönderseniz olur niye olmasn raporu gönderdiğimiz gibi düşünün bnde gidersem 24. Haftada alıcam göndericem bnm sizdende uzak zonguldak mardin ama bn hala mardindeyim 🙄 sıcağını bilirsiniz urfa gibi

Back
X