Ben de buradayım canım yine mastit oldum Allah kahretmesin artık ya vallahi 1 saat içinde oldu tam ememeyince baktım kolumu kaldıramıyorum. Akşam oldum bu saat oldu sıcak kompres yapıyorum yarım saatte bir sağıyorum ve 3 kere ters emzirme yaptım yok bana mısın demiyor. 1 saat uyumuşum yorgunluktan taş gibi uyandım sonra daha kötü olmuşbebeğin da ağlaması hiç
Bitmedi diyorum devamlı emziriyorum ama süt mü gelmiyor artık acaba az önce biberonla süt verdim içti ve uyudu sonunda. Şimdi bir de ona vicdan yaptım. Yarın sabaha hastanelik olucam gibi çok fenayım
Canım antibiyotk tek çözüm 4-5 gün çektim ben 41 derece ateşle çok zor biliyorum. Sıcak suda duş arkası emzir sağ. Snrası soguk buzlu lahana yapragı koycaksın. Allah yardımcın olsun. Mastit olan memenin ucu yaramı?Randevu aldım öğleden sonraya geçmezse diye. Benim bebe düzgün emmiyor ki canım. Bu zamana kdr ki en korkunç mastit bu başıma gelen. Kolumu kaldıramıyorum bütün vücudum kırgın kendimde değil gibiyim. Saat başı emzirmeye çalışıyorum ama dokunamıyorum bile, göğsümün şekli değişmiş bir tarafı katı resmen. Emzirmekten soğudum bu nedir ya Allah yardım etsin
Bende yaa yara gibi içim kötü oluyorVar ve geçmiyor uyuz oluyorum zeytinyağı konak şampuanı hiçbiri geçirmedi ebe çok uğraşma 4 aydan sonra geçecek dedi ama bakımca ürperiyorum.