Sana yardimci olmasi gerekiyor bak ben bebegim 6 gunluktu gorumceyle tartismistim kalktim evime geldim memleketteydik ne annemi getirebildim nede sehir disindan gelen ablami ki ablamda gorumcem yuzunden benle konusmuyor en cok ablama uzuldum 10 saatlik yoldan geldi yegenini sadece bi kac gun gordu gunlerce agladim ilk defa burda yaziyorum buraya giremedim arkadaslar hatta sormustu ama hangi birini buraya yazayim herkeste yeni dogum yapmisti kimsenin canini sıkmakta istememistim ama yasadiklarimi bi ben bi allah bilir tek basima esimden baska kimsenin olmadigi bi sehirdeyim ilk cocugum sagolsun esim yardim etti gece bana sen uyu ben uyuturum ben bakarim derdi ben fenabunalima girdim o donem simdi bile aklima geldikce sinirim bozuluyor benim bebegimde oan kucagimdaydi ablama verdim gorumceyle tartisirken cocugumun resmen gozleri yerinden cikacak gibi yavrum oyle etrafa bakiyordu ve bu olay dogdugu gun yasandi dunyaya adapte olmays cslisirken oyle bir ortamda bulundu kendime cok kizdim esime bagirdim keske gelmeseydik diye halbuki benim ailemde orda virus var biz gidelim onlari riske atmayalim yollara dusmesin dedik ve ben horumcemle normalde konusmuyordum yuzsuz hastaneye kadar geldi simdi ne esim ne ben ne ailem onunla konusmuyor sen yazmisken bende icimi dokeyim dedim

ikimizde tekiz ama arkadasim rabbim yardim ediyor bende ilk evime girdim dedim ben nasil bakacam annemde yok oda cok istedi ama geri nasil donecekti kim birakacakti malum

oda agladi bide evin en kucuguyum

ama suan 81 gunluguz

sende esinle konus bagirmasin oyle ufacik bebe etkileniyorlar gercekten hadi seni dusunmuyor bebegideki dusunmuyor