2020 KASIM ayı TÜP BEBEK yapacaklar

Herkese merhaba biz de kasım ayında yeni bir merkeze randevu aldık. Bakalım nasıl gidecek süreç. Şuan az bi kilo verme hedefim dışında sadece rahatlamaya çalışıyorum. Eylül ayında transfer olmuştum olmadı. Bu 2.deneme olacak hemen başlarsak

Aa merhabaa Ben de kasım ayı tüp bebek tedavisi için konu açmışım. Bunu şimdi gördüm. Takıldığım yerde burda da gelir sorular sorarım. Allah herkese hayırlı evlatlar versin.

Yeni merkezniz size dha hyrlı gelsn ins bnde üniverrte hastanesnde basladm bugn besnci gün iğnemi vurulcm

Herkese merhaba, bende ekim ayında bir transfer oldum. Sonucu dün öğrendim. Negatif. 5-6 güne reglim başlayınca yeniden transfer için hazırlanacağım. Bir tane dondurulmuş embriyom kasım ayında transfer edilecek. Umarım hep beraber güzel sonuçlar alırız

Hayırlı olsun canimİkincide olacak ins Bende rapor alabilmek için ara vermeden tüp bebek sonrası aşılama yaptırmak zorunda kaldım Onun sonucunu bekliyorum. Birde bu çıktı başıma.

Umarim bu ay guzel sonuc alirsiniz. Olmama sebebi neydi peki sizin

gecmis olsun insallah bu olumsuz sonuc son olur ve kasimda pozitifi gorup bebegine kavusursun

Benimde 4 yumurtamsı vardı ikisi domduruldu ama sonuç negatif şimdi pes etmemek için baştan başladık eşimin kullandığı okadarvilaç tedavi boşa gitmesin istedik
Embriyo glue diye birşey varmış. Duyan deneyen var mı acaba?
Dr. Önerdi bana ama bilemedim. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

Embriyo glue diye birşey varmış. Duyan deneyen var mı acaba?
Dr. Önerdi bana ama bilemedim. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Aaaa ilk defa duydum. Netten baktim simdi bunlari buldum;

*Günümüzde embriyo glue birçok doğurganlık kliniği tarafından kullanılmaktadır. Güncellenmiş araştırmalar ve olumlu geri bildirimler var. Bazı hastalara diğerlerinden daha fazla fayda sağlayabilir, ancak bazı sonuçlar cesaret verici olmuştur.
*Hyaluronan, rahim zarınızda doğal olarak oluşur. Salgıları daha yapışkan hale getirerek çok karmaşık implantasyon sürecine yardımcı olur. Embriyo glue bu endometriyal sekresyonları taklit eder. Embriyo transferi gününüzde, embriyolarınız önce yapıştırıcıya batırılır. Yapışkan etkisi, embriyolarınızın tutunmasına yardımcı olarak implantasyonu artırabilir. Bazı balataların bu ekstra itmeye ihtiyacı vardır.
*Diğer çalışmalar, embriyo gluenun, tekrarlayan implantasyon başarısızlığı veya açıklanamayan kısırlığı olan kadınlar için özellikle faydalı olabileceğini düşündürmektedir.
*Para açısından, embriyo glue nispeten düşük maliyetli bir doğurganlık eklentisidir.
*Embriyo yapıştırıcısının faydalarına yönelik araştırmalar devam ediyor.
Embryo Glue – So Does It Work Or Not? | Your IVF Journey
Bu sayfadan buldum bu bilgileri. Dr unuz size tavsiye ettiginizde aciklamadi mi? Eger bir bilgi verirse lutfen biimle paylasin :) malum yakin zamanda 4.transferim olacak. bende dr uma sorayim ins.

peki negatif sonuctan sonra size tahlil vb birsey yaptilar mi sbebini arastirma adina?
Hayir zaten cok fazla tahlil uapilmisri. Regl olunca tekrar gidecegim. O zamanda yapilacak. Daha iki gun once ogrendim sonucumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…