Tatlm bndeki teshis sebebi acıklanamayan infertilite geciyo esmnn spermleri de bnm yumurtalarda sorn yk gonal f kullanıyorm altıyı vurdmMerabalar bizde Kasım’da başlıycaz tüp bebek öncesi tutunması için neler yaptınız birde erkek infertilesimiydi sizinki
hayirli olsun guzel sonuclar alirsiniz ins :)Merabalar bizde Kasım’da başlıycaz tüp bebek öncesi tutunması için neler yaptınız birde erkek infertilesimiydi sizinki
Merabalar bizde Kasım’da başlıycaz tüp bebek öncesi tutunması için neler yaptınız birde erkek infertilesimiydi sizinki
Tatlm bndeki teshis sebebi acıklanamayan infertilite geciyo esmnn spermleri de bnm yumurtalarda sorn yk gonal f kullanıyorm altıyı vurdm
Bende ilk defa duydum. Bilemedim belki bir bilen vardır diye yazdım ama sanırım yokİlk defa duydum embriyoyu yapışkana sokup transfer ediyorlarmış ilginç bi yöntem
İnan bnde bilmiyorum şu ana kdr olanları anlatmBizde yarın başlıyoruz hayırlısı ile siz nerede yaptırıyorsuuz birde süreç nasıl oluyor ilk kez yaptırıcam 1 oğlum var evlenince hemen olmuştu 6yaşında ondan sonra da olmadı klomen gonalf hepsini denedik en son tüp bebeğe karar verdi doktorum
Teşekkür ederim bende İstanbul acıbademe geliyorum şimdi muayne oldum gonal f cetrotide die bi ilaç vermiş hemşire hanım anlatacak. Normal hap filan bişi vermedi bakalım artık hepimiz için hayırlısı olur inş. Bugün adetin 2. Günü sizde benimle aynımısınızİnan bnde bilmiyorum şu ana kdr olanları anlatmçok aksilikler oldu bizim hayatmzda yok hafta sonuna denk geldi byrama denk geldi en son iş yerinden birine temaslı olarak evdeydm(ki bişi yoktu çok şükür) bitişine denk gelecek olmasna ragmen o ay erken adet oldm yani evden cıkmamam gereken zamanda nyde nasp bu ayaymş. Önce esm ve bn testler verdk onbes gün arayla iki kez snra tüp bebek için bi sorun yok baslayabilirsnz dediler 28 ekmde ilk muayne oldm gonal f verdiler göbekten iğne 75 mg altı gün kullandm bugn de sonuclarna bakmaya gidiyorum ankaraya bakalm ne duruma gelmişler bana baska bi ilaç vermediler smdlk bu kdr
Teşekkür ederim bende İstanbul acıbademe geliyorum şimdi muayne oldum gonal f cetrotide die bi ilaç vermiş hemşire hanım anlatacak. Normal hap filan bişi vermedi bakalım artık hepimiz için hayırlısı olur inş. Bugün adetin 2. Günü sizde benimle aynımısınız
Bn gdip geliyormAnkarada tedavı gören varmı?
Aşılama yapılcak bana bu ay snra tüp bebekTeşekkür ederim bende İstanbul acıbademe geliyorum şimdi muayne oldum gonal f cetrotide die bi ilaç vermiş hemşire hanım anlatacak. Normal hap filan bişi vermedi bakalım artık hepimiz için hayırlısı olur inş. Bugün adetin 2. Günü sizde benimle aynımısınız
Ankara’nın neresinde canımBn gdip geliyormhemde üç aydır bes sefer fln oldu
CebeciAnkara’nın neresinde canım
İnsallah alırsn bnde rapor cıksn dye tüp bebektn önce aşılama yaptrcam perdembe gnüBende gonalf ve merional kullanıyorum 4. Günüm 2. Tedavim inşallah güzel sonuçlar alırız
Devlet hastanesimiCebeci
EvetDevlet hastanesimi
Memnunmusunuz peki
Yok valla hiç memnun deglm ilgilenme sıfır empati sıfır kakara kikiri işler ilaç için rapor dyoruz rica minnet tm diyolar ilaçlar rapor cıkacak zamandn önce dye rapor gecerli olmuyo tüp bebek için tedavye basladm aşılama yapıcaz yoksa tüp bebek raporı cıkmıyo asılama için diyo ve bunu bn ilaça basladm gonal f icn kullandıktan snraki zamanda diyo bn o zamana kdr tüp bebege basladık sanıuorum bundan snraki sürec nasıl ilerlicek dedgmde ultrasona bakmadn bsey diyemem dyo mecburiyet işte katlanıyoz ne yapalnMemnunmusunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?