2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tabiki çıkıyor canım hatta son adet tarihi kesin değil aslında ultrasonda gözüken hafta kesindir benim bildiğim....
Bana kese mese demedi ilgilenmedi sağolsun yarık çatlama bisiler dedi
aaa ben şok ne devletteki ne özeldeki doktor böyle bişey demedi ya bana hep son adet tarihimi sorup hesapladılar ! acaba küçük diyemi anlayamıyorlar şuan ultrasonda?

aaa ben şok ne devletteki ne özeldeki doktor böyle bişey demedi ya bana hep son adet tarihimi sorup hesapladılar ! acaba küçük diyemi anlayamıyorlar şuan ultrasonda?
Bende anlayamadım ya çok küçük dedi bilemedim valla

Kizlar simdi doktordan geliyorum 7.5mm dedi daha haftalik olarak gözükmüyor ultrasonda dedi bu ne demek oluyor
Canim gs kese demek benimkinde 7.6mm ben sordum kac haftalık diye keseden net belli olmaz ama tahminen 4 haftalik dedi bebisin kendi gözükmeye başlayınca boyuta göre haftası hesaplanıyor onu demiştir doktor

Kızlar progestanı ağızdan kullanmak mı daha etkili fitil olarak kullanmak mı? Doktorum fitil olarak kullan gece uyumadan önce dedi ama dün yapamadim icim bi garip oldu

Canim gs kese demek benimkinde 7.6mm ben sordum kac haftalık diye keseden net belli olmaz ama tahminen 4 haftalik dedi bebisin kendi gözükmeye başlayınca boyuta göre haftası hesaplanıyor onu demiştir doktor
Anladım canim teşekkür ederim

Amin herseyin bir vakti vardir insaallah vakti smdi gelmistir rabbim evlatlarimizi bize bagislasn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…