Tabiki çıkıyor canım hatta son adet tarihi kesin değil aslında ultrasonda gözüken hafta kesindir benim bildiğim....
Bana kese mese demedi ilgilenmedi sağolsun yarık çatlama bisiler dedi
aaa ben şok ne devletteki ne özeldeki doktor böyle bişey demedi ya bana hep son adet tarihimi sorup hesapladılar ! acaba küçük diyemi anlayamıyorlar şuan ultrasonda?
aaa ben şok ne devletteki ne özeldeki doktor böyle bişey demedi ya bana hep son adet tarihimi sorup hesapladılar ! acaba küçük diyemi anlayamıyorlar şuan ultrasonda?
Canim gs kese demek benimkinde 7.6mm ben sordum kac haftalık diye keseden net belli olmaz ama tahminen 4 haftalik dedi bebisin kendi gözükmeye başlayınca boyuta göre haftası hesaplanıyor onu demiştir doktor
Kızlar progestanı ağızdan kullanmak mı daha etkili fitil olarak kullanmak mı? Doktorum fitil olarak kullan gece uyumadan önce dedi ama dün yapamadim icim bi garip oldu
Canim gs kese demek benimkinde 7.6mm ben sordum kac haftalık diye keseden net belli olmaz ama tahminen 4 haftalik dedi bebisin kendi gözükmeye başlayınca boyuta göre haftası hesaplanıyor onu demiştir doktor
Kızlar progestanı ağızdan kullanmak mı daha etkili fitil olarak kullanmak mı? Doktorum fitil olarak kullan gece uyumadan önce dedi ama dün yapamadim icim bi garip oldu
4 senelik evliyim canım 1 kimyasal gebeliğim var.1 kalp atışı durması sebebiyle 7.haftada düşük yaptm birde dış gebelik geçirdim ama değerim çok artmadı kndiliğinden düştü.sorun yok çok şükür sebepsizdi.Rabbim inşallah bu gebeliğimin devamını sağlıkla nasip eder
Kızlar kafama bir şey takıldı. Benim ikinci bebeğim olacak nasipse. İlk gebeliğimde toksoplazma bakıldı ve geçmişte geçirdiğim için sorun yok dedi dr. Şimdi bu gebeliğimde tekrardan baktırmam gerekir mi? Üçüncüyü bekleyen arkadaşlar özellikle sizden yorum bekliyorum aydınlatın bu şaşkın gebeyi
[/QUOTE
Canım doktoruna sor ama benim 3. Ve istedi