kalp atisi daha yeni olusuyor yavas olması normal. İleriki haftalarda 140 170 arasi olcakZor bir süreç bende bugün doktora gittim kalp atışı var ama dalgalanmalar var dedi karın yağlarından net duyulmayabilir dedi 10 gün sonraya çağırdı başım ağırdı biraz üzüldüm
Hayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicam14. Gun catlayan vardir hatta daha bile erken olan o yuzden takilma. Benim döngum 28di normalde mesela
bende oyle bekliyorum gunler gecmedi.. karsi komsumda 7 haftalik hamile. O duymus carsamba, bugunde gitmis tekrar. Ben salıyı bekliyorum işte. Bide devlette neyle karsilascam bilmiyorum. Şu testleri yaptirayimda yeni doktoruma baslayayim artık inşallahHayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicamAllah her isteyene o sesi duyursun insallah
Bir şey akıyormuş hissi çok oluyo ama kaygan bi akıntı değil normal su gibi hafif akıntı oluyor BndeKizlar sizde de ara ara şeffaf akıntı oluyor mu?
bende bembeyaz oluyor aradaKizlar sizde de ara ara şeffaf akıntı oluyor mu?
normal sartlarda gormen gerekir sikinti yapma. Bende 7+0 da inşallahben onumuzdeki pers gidicem dr a 7+4 olacak sizce kalbi duyup bebişi de görür müyüm 1 hafta once kese 9 mm idi bostu 5+2 de
bende bembeyaz oluyor arada
ins cnm hepimiz icin hayirlisinormal sartlarda gormen gerekir sikinti yapma. Bende 7+0 da inşallah
Hayırlı olsun canım. Benimde sat 26 mayıs ama benim 4+5 bugünmerhaba hanımlar :) iki gündür uye olmaya çalışıyordum,bende yeni hamişlerdenim sat 26 mayıstı ona göre 7+5 haftalığım,ama bence 1 hafta önden gidiyor,bu tarihlerde hamiş var mı aranızda?doktorunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor mu? kalp atışını duydunuz mu? su an devlet hastanesine gidiyorum ankaradayım tavsiye edeceğiniz doktor var mı?ilk gebeliğim tesekkür ederim sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:)
Bende açık sari akinti oluyor hemileligin başından bu yana hep oldu. Bir sıkıntı teşkil etmez inşallah..bende bembeyaz oluyor arada
Amin bende öyle doktor 20 gün sonra gel dedi günler geçmiyor sankiHayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicamAllah her isteyene o sesi duyursun insallah
ben yarın duymaya gideceğim heyecan korku tedirginlik karmakarısıgımAmin bende öyle doktor 20 gün sonra gel dedi günler geçmiyor sanki
Ben şimdiden öyleyim napıcaz böyle hiç bilmiyorumben yarın duymaya gideceğim heyecan korku tedirginlik karmakarısıgım
İyi düşünelim dua edelimBen şimdiden öyleyim napıcaz böyle hiç bilmiyorumbide benim haftası falanda çıkmadı ultrasonda
Hayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicam14. Gun catlayan vardir hatta daha bile erken olan o yuzden takilma. Benim döngum 28di normalde mesela
Keseyi gordun mu canim? Benim şafak 12Amin bende öyle doktor 20 gün sonra gel dedi günler geçmiyor sanki
Gördüm canım 7.5 mm ama haftası gözükmüyor dediHayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicamAllah her isteyene o sesi duyursun insallah
Keseyi gordun mu canim? Benim şafak 12gün sayiyorum resmen
Evet misafir hasta olarak gidebilirsinCanım benim aile hekimim Gaziantep’te ama başka bir şehirde sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba?
Amin inşallahHayırlı olsun canım. Benimde sat 26 mayıs ama benim 4+5 bugünyaklaşık 3 hafta geriden geliyor. Aslında geriden gelmiyor. Yumurtlama geç olmuş. Büyük ihtimalle sende erken yumurtlama olmuştur. Hepimiz er yada geç sağlıklıl bir şekilde kucağımıza alalım miniklerimizi
Devlet böyle bir şeyi asla yapmaz bence. Günde kaç kadın doğum yapıyor kim bilir.. teşvik amacıyla 100-200 anca veriyordur belkiKizlar devlet hastanesinde doğum yaparsanız devlet ekstra para ödüyor gibi birşey duydum 8 Bin TL civarinda.
Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?