2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicam Allah her isteyene o sesi duyursun insallah
bende oyle bekliyorum gunler gecmedi.. karsi komsumda 7 haftalik hamile. O duymus carsamba, bugunde gitmis tekrar. Ben salıyı bekliyorum işte. Bide devlette neyle karsilascam bilmiyorum. Şu testleri yaptirayimda yeni doktoruma baslayayim artık inşallah

Hayırlı olsun canım. Benimde sat 26 mayıs ama benim 4+5 bugün yaklaşık 3 hafta geriden geliyor. Aslında geriden gelmiyor. Yumurtlama geç olmuş. Büyük ihtimalle sende erken yumurtlama olmuştur. Hepimiz er yada geç sağlıklıl bir şekilde kucağımıza alalım miniklerimizi

14. Gun catlayan vardir hatta daha bile erken olan o yuzden takilma. Benim döngum 28di normalde mesela
Hayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicam Allah her isteyene o sesi duyursun insallah
Amin bende öyle doktor 20 gün sonra gel dedi günler geçmiyor sanki
Keseyi gordun mu canim? Benim şafak 12 gün sayiyorum resmen

Amin inşallah aslında 9 hazirandan itibaren yumurtlama günüm vardı,adetin bitmesi yumurtlama gününün gelmesi,rahime yerleşmesi derken rahat 10 gün geçiyor sanırım o haftalardan itibaren hesaplansa benimde 6 hafta anca olmuştur herhalde

Kizlar devlet hastanesinde doğum yaparsanız devlet ekstra para ödüyor gibi birşey duydum 8 Bin TL civarinda.
Bilgisi olan var mı?

Kizlar devlet hastanesinde doğum yaparsanız devlet ekstra para ödüyor gibi birşey duydum 8 Bin TL civarinda.
Bilgisi olan var mı?
Devlet böyle bir şeyi asla yapmaz bence. Günde kaç kadın doğum yapıyor kim bilir.. teşvik amacıyla 100-200 anca veriyordur belki bebek bakım parası olarak veriyordur onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…