2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
merhaba hanımlar :) iki gündür uye olmaya çalışıyordum,bende yeni hamişlerdenim sat 26 mayıstı ona göre 7+5 haftalığım,ama bence 1 hafta önden gidiyor,bu tarihlerde hamiş var mı aranızda?doktorunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor mu? kalp atışını duydunuz mu? su an devlet hastanesine gidiyorum ankaradayım tavsiye edeceğiniz doktor var mı?ilk gebeliğim tesekkür ederim sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:)

Reactions: Eva
ben onumuzdeki pers gidicem dr a 7+4 olacak sizce kalbi duyup bebişi de görür müyüm 1 hafta once kese 9 mm idi bostu 5+2 de

Benimde 26 mayıstı canım ama biraz geriden geliyor demişti doktorum

Benim sat 27.mayis. bir gün var aramizda. 12.temmuzda ilk kontrole gittigimde, kalp atisini gördüm ama duymadim. 24 .temulmuzda tekrar kalp atisi icin gidicem.insallah hersey yolunda ilerliyordur.

Benim sat 27.mayis. bir gün var aramizda. 12.temmuzda ilk kontrole gittigimde, kalp atisini gördüm ama duymadim. 24 .temulmuzda tekrar kalp atisi icin gidicem.insallah hersey yolunda ilerliyordur.
inşllah güzel sonuçlar alırsınız..biz her hafta gider olduk ama 2 dk muayene ettikleri için ayrıntılı bişey soramıyorum,kalp atışını da duyamadık,inşallah önümüzdeki cuma ses verir miniğimmm :)

Zor bir süreç bende bugün doktora gittim kalp atışı var ama dalgalanmalar var dedi karın yağlarından net duyulmayabilir dedi 10 gün sonraya çağırdı başım ağırdı biraz üzüldüm
İçini ferah tut canım inşallah hersey yolundadır

Benim sat 28 Mayıs.2 gün önce kalp atımını duyduk. Sizin daha rahat duyulur

14. Gun catlayan vardir hatta daha bile erken olan o yuzden takilma. Benim döngum 28di normalde mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…