Benim 4. gebeligim ama öncekiler hep düşük oldu. O yüzden bende kalp atışını duyana kadar anca hafiflerim.
Rabbim hepimizin melegini bağışlasın, inşallah sagsalim kucagimiza alacağımız günleride görürüz☺
Benim 12 haziran sat. Ben gittim kan da verdim doktora da ciktim
Adetin geçmediyse tabiki daha erken senin için benim 3 gün gecikti öyle yaptım testi 4. Günü de kan verdim
Benim 4. gebeligim ama öncekiler hep düşük oldu. O yüzden bende kalp atışını duyana kadar anca hafiflerim.
Rabbim hepimizin melegini bağışlasın, inşallah sagsalim kucagimiza alacağımız günleride görürüz☺
İnşallah canım benim, önceki kayıpların için çok üzüldüm, Rabbim inşallah bu meleğini bağışlar sana, hepimiz sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Haftami söylemedi doktor işte dün gece de sormuştun aynı soruyu canim çok küçük dedi ultrasonda haftası bile çıkmıyor dedi kalp atışı falan duymadım daha
kadin dogum doktorunuza gidin o ilac yazabilir. Ben ilk hamileligimi cok agir gripken ogrendim. 5 gun antibiyotik kullandim. Oksurmekten helak olmustum. Ayrica bol c vitamini tuket demisti ama kıştı o zaman limonlu ilik su icin. Bence dra danismadan hicbir karisimi yemeyin
Haftami söylemedi doktor işte dün gece de sormuştun aynı soruyu canim çok küçük dedi ultrasonda haftası bile çıkmıyor dedi kalp atışı falan duymadım daha
Benim kızımda hiç bulanmamıştı. Bunda 1 gün çok yoğun oluyor. Bir gün az oluyor, başka bir gün hemen hemen hiç olmuyor. Değişkenlik gösteriyor. Hemen kötüye yorma. Bünyeden bünyeye değişiyor.