2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen canım, alışırız inşallah ☺ Kalp atışını duyayım, kritik süreçleri atlatalım, minik kuzumun iyi olduğundan emin olayım rahatlarım bence de☺
Benim 4. gebeligim ama öncekiler hep düşük oldu. O yüzden bende kalp atışını duyana kadar anca hafiflerim.
Rabbim hepimizin melegini bağışlasın, inşallah sagsalim kucagimiza alacağımız günleride görürüz☺

Kizlar selam bende dun aksamdan beri karnımın sağ tarafında kalp gibi bi şey atıyor. Nabız gibi. Acaba neden oluyor? Yasayan var mi bunu?

Kizlar selam bende dun aksamdan beri karnımın sağ tarafında kalp gibi bi şey atıyor. Nabız gibi. Acaba neden oluyor? Yasayan var mi bunu?
Aleykümselam canim☺
benimde dün kasıklarımda yanma hissi vardı ama bugün geçti. Senin kişi gibi değildi ama

İ
İnşallah canım benim, önceki kayıpların için çok üzüldüm, Rabbim inşallah bu meleğini bağışlar sana, hepimiz sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah

Reactions: Eva
Nasıl düzelecekk bu boğaazz artık azcık azcık uygularım. O kadardan birşey olmaz heralde yaa. İlaç içmekten daha iyidir kimyasal sonuçta.
kadin dogum doktorunuza gidin o ilac yazabilir. Ben ilk hamileligimi cok agir gripken ogrendim. 5 gun antibiyotik kullandim. Oksurmekten helak olmustum. Ayrica bol c vitamini tuket demisti ama kıştı o zaman limonlu ilik su icin. Bence dra danismadan hicbir karisimi yemeyin

Haftami söylemedi doktor işte dün gece de sormuştun aynı soruyu canim çok küçük dedi ultrasonda haftası bile çıkmıyor dedi kalp atışı falan duymadım daha
aay benim aklim basimda mi ben 5+5im bugun haftaya carsamba 6+2 olcam doktor 7+2ye randevu verdi

Ben de Salı gününü bekliyorum kalp atışını duymak için O zaman 7+3 olcam inşallah Hayırlı haberlerle gelelim kızlar
nerdeyse bugun dayanamayip dra gidecektim. Gorumcemde gidin bakin bebek varmiymis demis esime. Ama esim beklicez dedi. Zaten saliya ne kalmis şurdaaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…