gorumcemin 10 yildir bebegi olmuyor. 3 kez tup bebek basarisiz oldu. Ona cok zor soyledik. Artik ne niyetle oyle bisey dedi bilemiyorum ama kötü düşünmek istemiyorum. Uzulmemizi istemez herhalde dimi :/Görümcene acayip uyuz oldumgereksiz tipler. Ayyy ben daha kimseciklere demedim. Ilk bebegim olacak.
ilkinde ilk 3 ay pek kimse bilmiyordu. Bundan bir anda herkes ogrendi. Aslinda iyi olmadi henüz bebegi bile gormedikGörümcene acayip uyuz oldumgereksiz tipler. Ayyy ben daha kimseciklere demedim. Ilk bebegim olacak.
Bamya galibaNormalde hic sevmedigim bir sebze vardi. Hamileligi öğrenmeden once pazarda gezerken alsamda pisirsem sundan aklimdan geciriyordum. Sonrada sacmalama sen sevmezsin diyodum. Hamileligi ogrenince babama koyden getirttim cunku kendisi suan rekor bir fiyatta. Allahim nasil istahla yedim nasil anlatamam. Asermek bu oluyo galiba
Evettt neyseki tam zamaniBamya galiba
kesinlikle haklisin. Doktor ilgili olmak durumunda. Benim kizimdaki doktorum baslarda cok ilgiliydi sonra benim evhamli hallerim onu yildırdi ve ilgisizlesti. Doguma az kala dr degistirmek istemedim. Doguma 3 gun kala benim hic sancim yok, bebekte asagi inmedi. Haftada geciyor kaka yapar mi dedim. Disari cikinca sana araba carpmayacaginin garantisi var mi dedi. Bu sekilde soylememeliydi. Bana kizarak 40+0 a suni sancı yazdi. Normal dogum yanlisiydi. O sabaha kadar hic sancim olmadi. Bebekte inmedi zaten. Aciklkk 1 cmdi. Suni sanci ile 3 saatte 3 cm oldum ama bebegim kakasibi yapmisti. Suyum gelince anladim ve kalp atışları cok duzensizlesti. Ebe sonucu goturdu 5 dk sonra sezeryana alindim. Acil dogum yaptim. Sonrasinda da benle cok ilgilenmedi. Suan ona gitmicemKizlar su testler var ya, tsh, toxoplazma, rubella, hemogram, d vitamini, b12 vitamini, tit vs vs iste. Bunlari doktorunuz istemiyorsa, o doktordan uzak durun ya bence,bedava tedavi de etse. Idrar kulturu denilen bi olay var mesela, normal idrar tahlilinden farkli zaten, 3 gun sonra cikiyor sonucu. Mutlaka ayda bi kez yaptirin gebelik boyunca. Bi de akinti fln varsa, rengini, kokusunu bile beklemeden, direkt doktor muayenesine gittiginizde sorun lutfen canlarim. Ben bi gebelik kaybi yasadim ve bi idrar tahlili eksikligi yuzunden. Su an ki doktorum cok iyi sukurler olsun, ben hatirlatmadan tumunu detayiyla istiyor.
Atlamayalim bunlari, surda birinden aci vi haber alirsak, hepimizin cani sikilir canlarim . Benim artik ilk olmadigi icin hamileligim, actim gozumu sukur, uzmanligimi alacam
Bulantiymis, usumeymis bunlar tiri viri, hic takmayin derim. Onemli olan su doktorunuzun ilgisi ve bilgisi, sizi gecistirip, gerek yok demesin ya da o testleri sizin rica etmenize gerek kalmasin. Taa en basta degistirecekseniz degistirin die hatirlatiym dedim
Ay evet Bnde birçok kişiden Salı duydumsalo gününü bekleyenler olarak çogunluktayiz galiba
Aynen kuzum yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bir daha yatcaz kalkcaz gitcez inşallahnerdeyse bugun dayanamayip dra gidecektim. Gorumcemde gidin bakin bebek varmiymis demis esime. Ama esim beklicez dedi. Zaten saliya ne kalmis şurdaaa :/
Offfff ben kaçım acabaaaaaaay benim aklim basimda mi ben 5+5im bugun haftaya carsamba 6+2 olcam doktor 7+2ye randevu verdi
Keşke söylemeseydiniz canım çok üzülmüştürgorumcemin 10 yildir bebegi olmuyor. 3 kez tup bebek basarisiz oldu. Ona cok zor soyledik. Artik ne niyetle oyle bisey dedi bilemiyorum ama kötü düşünmek istemiyorum. Uzulmemizi istemez herhalde dimi :/
Bende ciğer den nefret ederim. Bir gün canım çekti bende anlamadım eşime dedim ciğer al yapalım diye oda sen ve ciğer??? DediNormalde hic sevmedigim bir sebze vardi. Hamileligi öğrenmeden once pazarda gezerken alsamda pisirsem sundan aklimdan geciriyordum. Sonrada sacmalama sen sevmezsin diyodum. Hamileligi ogrenince babama koyden getirttim cunku kendisi suan rekor bir fiyatta. Allahim nasil istahla yedim nasil anlatamam. Asermek bu oluyo galiba
Bizde ilk bebeğimde herkese söylemiştik hatta ben napıyorsun diyenlere hiç işte hamileyim bende diyordumilkinde ilk 3 ay pek kimse bilmiyordu. Bundan bir anda herkes ogrendi. Aslinda iyi olmadi henüz bebegi bile gormedik
Eninde sonunda öğrenecek ama sonra sakladınız diye üzülürdüKeşke söylemeseydiniz canım çok üzülmüştür
Ben demesemde benimki durur mu hiçççççGörümcene acayip uyuz oldumgereksiz tipler. Ayyy ben daha kimseciklere demedim. Ilk bebegim olacak.
Orası da doğru..Eninde sonunda öğrenecek ama sonra sakladınız diye üzülürdüAllah ona da bir evlat nasip etsin
Bence de keşke söylemeseydiniz hamileyim diye ilan etmeye gerek yok zaten hamile olunca illaki anlaşılacakKeşke söylemeseydiniz canım çok üzülmüştür
Ben de aynı senin gibi hissediyor ve düşünüyorum. Hala tam olarak inanabilmiş değilim duygusal hislerim de yok .Kızlar dün ailemin yanından İstanbul’a geldim. Bugünde tahliller için doktora gittim. Keseyi de gördük, kalp atışınıda sorunsuz duyduk fakat 7+5 olan bebeği ancak vajinal görebildi doktor. Haftaya tatile çıkacağız eşimle. Denize girmemde hiç bir sakınca olmadığını söyledi doktorum. Bulantılarım geçen hafta fazlaydı. Bu hafta daha az geçiyor. Yine bulanıyor ama yemek yemeye engel değil. İlk günlerde ateş basıyordu vücudumu, şimdi ise resmen titriyorum soğuktan. Demekki böyle böyle tamamlayacağız 3 ayı. Sonrası hamileliğin bal ayı zaten. Ben hala bebek konusunda fazla konuşmak istemiyorum. Heyecanlı falan değilim. Acele ettiğimi düşünüyorum, kendime kızıyorum . Yine de kalp atışlarını duyunca bir sorun olmadığı için şükrediyor insan
Ben cok hassasim bu donemde canim. Negatif enerji verecegini bildigim kisilerle tum irtibatimi kestim sohbeti uzatmiyorum. Allah gorumcene de nasip etsin. Belki art niyetle dememistir ama ben sahsen rahatsiz olurdumgorumcemin 10 yildir bebegi olmuyor. 3 kez tup bebek basarisiz oldu. Ona cok zor soyledik. Artik ne niyetle oyle bisey dedi bilemiyorum ama kötü düşünmek istemiyorum. Uzulmemizi istemez herhalde dimi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?